1. ИСЦЕЉЕЊЕ ТРАУМА
09.01.2013, 18:51:48

Добродошли на сајт у оквиру кога ћемо покушати да пронађемо узроке који доводе до настанака траума, проучимо утицај и последице које имају на здравље особе, као и могућности исцељења истих. У том истраживању нећемо бити ограничени важећим научним и друштвеним схватањем тог проблема, већ ћемо трауму – њен настанак и исцељење, посматрати као енергетску појаву.

Ове странице су настале као резултат дугогодишњег проучавања разних материјала, практиковања медитације и каналисања, са основном намером исцељења сопствених траума, те ће њихов садржај повремено бити допуњаван и мењан у оној мери, у којој се буду развијала моја схватања о њиховом настанку и исцељењу.

Зато све информације и појмове које су овде дати не треба схватити као врсту "Система”, "Учења” или "Коначне и Једине Истине”, већ само као групу флуидних идеја и један облик привременог психолошког калупа, који ми омогућава да препознам, разумем и исцелим настали бол.

Уколико пак неки од ових текстова помогну и вама у разумевању и исцељењу ваших сопствених траума, биће ми посебно драго.

Category: SRPSKI | Added by: Oli
Views: 230 | Downloads: 0