ВРЕМЕ ЈЕ ЗА БЕБЕ II        

Пролог

После потписивања мира у Босни, сматрајући да у наредних 50 година рата неће бити, након 2,5 године проведених као војник по уговору, напустили смо војску. Ситуација у земљи није била баш најбоља, но, ипак успели смо да се запослимо као шанкер на "Тритону", касније и на "Моцарту". Становали смо у преуређеној гаражи једне куће у Старом Жаркову, док је у соби до наше становао лик са надимком Мики, запослен као магационер у "Ц-маркету". С обзиром да смо ми радили трећу, а он прву смену, нисмо се често виђали и комуницирали.

Једног дана након буђења, у собу нам је упала девојка са причом да се посвађала са Микијем и замолила да преспава код нас дан-два, јер су јој личне ствари остале закључане у његовој соби, па док се Мики не разљути... отприлике тако нека прича. Одговорили смо јој да што се тога тиче нема проблема, након чега је отишла да се види са неким познаницима, па ће се вратити увече. Њена прича није нам била 100% валидна, али опет, људи су ретко када 100% искрени према другима, па је то можда био случај и код ње.

Дилема Духовност или Сексуалност узроковала је да неке наше симпатије не прерасту у везу или неко озбиљније забављање, те стога нисмо активно трагали за женом, међутим, ако нам нека баш упадне у собу... хм.... видећемо...

Девојка (стварно се не сећамо имена) се вратила увече и наравно, било је секса, али само то вече. Само то вече је преспавала код нас, док је још дан-два долазила и одлазила, међутим, како до помирења са дечком није дошло, узела је своје ствари и отишла. Неколико месеци касније поново је навратила до нас - јер Мики није био у соби, али сада са приметним трудничким стомаком и причом да има проблема са братом због тога.

"Зато се значи посвађала са Микијем, затруднела је, а он није хтео да је жени" - помислисмо.

Но, она питање оца свог детета уопште није покретала и након што је најавила да ће отпутовати код тетке у Немачку, отишла, а ми се вратили својим обавезама.

Након што су косоварски дезертери и избеглице почели са нашим злостављањем (2000-те), неколико пута у затвору, на улици, једном приликом и сам Александар, те неки наши рођаци из Подгорице и подгорички (вероватно) инспектор, на индиректан начин, кроз причу која тече у првом лицу - као да су они у питању, или трећем - "један мој пријатељ", уз злурад израз лица, саопштавали су нам да имамо дете са Циганком. Иако смо прилично глупи када су у питању лукавштине и двосмислености - углавном не обраћамо пажњу на њих, због злурадости коју су испољавали, постепено смо почели да повезујемо обрисе читаве приче.

Када би повремено размишљали о томе покушавајући да проценимо истинитост информације, спонтано бисмо добили појашњења поменутих догађања, што је кулминирало каналисањем које следи.


Ово је Истина каналисана од стране Духовних Енергија Универзума, а да ли ће вам се свидети, ми то не можемо знати, јер Истина често уме да заболи. Да ли ће се то овога пута десити и са вама, понављамо да не знамо, али могућност постоји.

Да, девојка јесте ваша ћерка, али ви нисте њен отац. Њен отац је ваш луди отац - пуковник тајне полиције Никола Милунов Поповић. Он је преко својих другара из београдске Државне Безбедности организовао да пронађу неку Ромкињу која се бави проституцијом, да вам је наместе - ситуационо наместе, тако да ви морате ступити у извесне сексуалне односе.

С обзиром да ви нисте били у вези - јер сте подсвесно били вођени од стране нас, деловање на вас било је могуће. Прича о свађи са дечком стара је колико и ваша врста, али такође и ефикасна. Ви нисте зачели дете, али је она ваш генетски материјал са стомака прстима унела у родни канал и дубље од тога, чиме је успела да изазове трудноћу.

Наравно да је на тај чин била натерана, јер би у супротном била послата на дугогодишњу робију, током које би била стално малтретирана. Тако су јој запретили.

"Чему све ово"? - питате се.

Па, много пута до сада говорили смо о покушајима Нацистичког Светског Поретка да затру духовност на планети. Њихови црномагијаши веома добро знају колику опасност по њих представљају Духовници, те су стога развили програм праћења Духовника од ваших најранијих дана. Циљ тог програма је да вам се онемогући развој и напредак на духовном путу, чиме би се зауставио развој духовности на Земљи.

Тај програм одрађују безбедносно-обавештајне службе широм света, између осталих и безбедносно-обавештајне службе ваше земље. Тај програм у свом деловању не сме имати смртни исход, али осим тога, све друго је дозвољено. Стога немојте се превише секирати због свега што се десило, јер шансе да прођете "нетакнути" кроз решето зла ваше службе, нису биле могуће. Уосталом видите шта вам све раде од када сте се свесно повезали са нама.

Треба све то издржати.

Знамо да вам није лако, али не посустајте, јер сви ми - Духовници и Духовне Енергије Универзума, уз вас смо непрестано. Ви ту везу и подршку осећате прилично јасно - јер сте индивидуализовали своју свест, али није лоше да то напоменемо због других.

Многима изгледа и даље није јасно о чему се овде ради, и шта је све на коцки. Када би знали, тј. када би постали свесни важности догађаја у којима учествују на углавном негативан начин, сигурни смо да од страха годину дана не би напустили свој стан или кућу. Но, они тог значаја нису свесни и још дуго га неће бити.

Надамо се да је овај комад Истине допринео да попуните празнине и дилеме које су вам пекабејци стварали, покушавајући да вас ставе под своју контролу. Идеја да се један Просветљени стави под моћ неке безбедносно-обавештајне службе толико је наивна и блесава, да је то сувишно и коментарисати. Она само открива кратковидост и незнање истих, који мисле да је свима могуће ставити улар на главу и усмеравати их у правцима које одреде њихови надувани Егои. То није тако и убрзо ће им то постати јасно.

Ви и даље наставите као и до сада, и не брините се ништа за њихове претње и манипулације. И томе ће ускоро доћи крај, а ви ћете напокон моћи у потпуности да се предате бављењу духовности, на начин који ће бити карактеристичан само за вас. Све друго што је предвиђено да вас спутава на путу духовности остаће за вама, а они који су учествовали у томе имаће времена да размишљају о грешакам које су направили.

Тако је то било још од постанка ваше врсте, тако ће бити док постоји и један једини њен припадник.

Духовне Енергије Универзума


СЕКС
ВРЕМЕ ЈЕ ЗА БЕБЕ
ДУХОВНОСТ ИЛИ СЕКСУАЛНОСТ
ВРЕМЕ ЈЕ ЗА БЕБЕ II
О ПОПУЊЕНОСТИ ЈИН-ЈАНГ ЕНЕРГИЈАМА


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

21 новембар 15 године ере Водолије - Београд/Србија