ВРЕМЕ ЈЕ ЗА БЕБЕ

Протеклих годину-годину ипо дана један број људи питао ме је имам ли деце, помало се ишчуђујући што је у оба случаја одговор био "Не” и "Не, колико ја знам”. Ваљда им је због мојих година – 49, али и симпатичног осмеха (још ћу испасти швалер) било чудно што је мој одговор био негативан.

У Београду ме је један од агената детаљно испитивао о сексуалним навикама и искуству, други ме је прогласио хомосексуалцем саветујући ме да бих требао да одем у Индију и на тај начин зарађујем новац (за њега медитација=јога) уместо што то чиним уличном медитацијом и исцељењем, трећи ме је у затвору исмевао што немам чак ни маче, а четврти ме је питао за омиљену марку аута (Rover 75) како би неке чике употпуниле мој психолошки профил.

Током боравка у Подгорици инспектори/агенти су задњу недељу дана постали помало непријатни ("Богоми њему се ође свиђело, те не мисли одлазит”) па ме је један од њих желећи да ме увреди прозвао да имам – како се то на црногорском каже, копиле.

Све ово одрађено је по полицијској методологији: "Има неки тип…” како би на тај начин сугестије заобишле баријеру свести и индиректно деловале кроз подсвест.

У Румунији сам им тек био сумњив, ваљда су мислили да ако ми дају азил да ћу пар дана након тога пријавити две-три жене и гомилу дечурлије коју ће после они морати да хране и школују.
Овде су људи пак разумни, но да не испаднем лажов, ако неко сматра да сам јој/му одбегли супруг или биолошки отац нека то пријави полицијској станици у свом граду јер је овдашња полиција од МУП-а већ тражила проверу за мене па зато знају где се налазим. Ако пак одбију да вам помогну, контактирајте директно аустријску полицију и они ће ме лако наћи.

Уколико се јавите за позицију број један – супруга, тражиће вам венчани лист, а ако паднете у руке овима из Београда сигурно ће вас испитивати о вашим сексуалним навикама и искуству.

Ако је пријавите за позицију број два – дете, уз личну карту и у присуству представника амбасаде источиће вам мало крви и послати овде где се налазим како би проверили дал’ се знамо. Да напоменем да уколико сте старији од 25 година само губите време.

Ако сте рођени с духовним даровима или сте их стекли током детињства већи део живота провешћете растрзани дилемом духовност или сексуалност. Но о томе ћемо неком другом приликом. 


СЕКС
ВРЕМЕ ЈЕ ЗА БЕБЕ
ДУХОВНОСТ ИЛИ СЕКСУАЛНОСТ
ВРЕМЕ ЈЕ ЗА БЕБЕ II
О ПОПУЊЕНОСТИ ЈИН-ЈАНГ ЕНЕРГИЈАМА


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстовa

12 године ере Водолије - Winzendorf-Muthmannsdorf/Аустрија