У потрази за Бушманима

Три дана након депортовања из Румуније поново сам напустио Србију отпутовавши у Аустрију, где сам у Бечу затражио азил. Након боравка од тридесетак дана у сабирном центру Traiskirchen, послат сам у једну врсту хостела за азиланте у Muthmansdorfu, где сам провео следећа два месеца. Међутим због расистичког односа муслимана-азиланата и управника хостела Роберта према мени, а нарочито због веганске хране која је најчешће била само кувана – без уља и зачина и због које сам почео да осећам озбиљан хроничан бол у једном органу, од администрације задужене за бригу о азилантима затражио сам премештај у други хостел, што ми је и одобрено.

Пребачен сам у хостел у Kirchberg am Wechsel-у који сам због расистичког понашања 30-ак муслимана-азиланата (у овом случају искључиво авгана), хрватице Лили и управнка Јосефа напустио након месец дана. Иако у почетку умерене, провокације су се појачале када сам након обављеног интервјуа у азилантском суду у Eisenstadtu послао примедбе на њихов извештај о ситуацији у Србији (на шта имам право) који се у читавој ЕУ користи као основа за доношење одлуке о додели или одбијању азила. Извештај је састављен од пасуса узетих из европских магазина(!) или периодичне штампе НВО-а и окупациону Србију представља бајковитом земљом којом тече мед и млеко, што је увреда здравог разума за свакогa ко је морао да је напусти. Лично ми је директор азилантског суда г.Кројер послао писмо у коме ми између редова прети депортацијом уколико пошаљем приговор на извештај, но како сам то ипак учинио, по његовом и наређењу управника Јосефа исламисти су појачали интезитет психолошког злостављања због чега сам морао да напустим хостел. Зато сам следећа три дана протестовао са паноом (RASISMUSS  1939-1945 JUDEN, 1991-2012 SERBIEN) испред аустријског парламента у Бечу, но иако сам их упознао са односом према мени како ни после три дана нису преузели ништа да ми помогну, напустио сам Аустрију.

Из Аустрије сам отпутовао у Цирих, где ми је речено да се тражиоци азила из бивше Југославије одмах депортују кући па сам зато напустио Швајцарску и упутио се ка Италији.

У Италији сам провео укупно 6 дана, при чему су ми у Риму молбу за азил одбили након неколико сати разматрања и издали забрану за читаву Европу. Једини разлог за овакву одлуку могла би бити чињеница да се Римокатоличкој цркви нису свидели текстови са сајта који појашњавају њихову улогу у геноциду над Србима, али и у осталим злочинима почињеним широм света.

Из Италије сам отпутовао у Француску где сам у Ници затражио азил. Након 45 дана азил ми је одбијен па сам зато отпутовао у Париз где сам провео следећу недељу дана. Међутим како нисам успео да се пребацим у Британију, отпутовао сам за Каталонију.

У Барселони сам провео наредних месец дана, али како је одлука и овог пута била негативна, напустио сам и Каталонију.

Док сам у априлу ове године преживљавао у Румунији, Духовне Енергије рекле су ми да су се Руси прихватили заштите Слободњака те да ћу кроз месец дана бити у Петрограду, а касније на локацији коју сам изаберем. Месец дана касније – након депортације из Румуније, у руској амбасади у Београду затражио сам разговор везано за добијање азила у Русији на шта ми је одгoворено да се сутрадан јавим у конзулат. Стога сам им истог дана послао мејл са кратким објашњењем и пар линкова ка сајту како би стекли ширу слику о разлозима тражења азила. Сутрадан су ми у конзулату потврдили да су упознати са садржином мејла, али иако сам читав дан чекао на разговор нисам примљен, па ми је једино преостало да се упутим ка Европи и свету. Зашто до мог одласка у Русију није дошло, незнам.

"А да ниси можда ти нешто погрешно схватио током каналисања”? - помислиће неко.

Грешке су могуће, међутим суштина каналисања није у речима већ у идеји која се преноси кроз реченицу-пасус-текст па зато реч може бити погрешна, али не и идеја-порука.

24.12.2012
У Белгији сам боравио од 04-24. децембра у кампу Црвеног Крста у месту Houthalen-Helchteren, међутим како сам последњих дана био изложен претњама да ћу бити пребијен од стране исламских расиста-цимера, једино ми преостаје да данас напустим Белгију. Претње сам пријавио одговорнима у кампу, међутим они су им у мом присуству рекли да се не брину јер би извештај морали да пишу само у случају да су да су то и урадили, док се претње пребијањем једног Србина од стране 5 исламских расиста службено и не заводе. Да сам пак ја некоме претио батинама, вероватно би ме стрељали на сред кампа. 

А ви кад год вам неки ЕУро-амерички поштар закуца на врата, ви закољете по једног Србина и послужите госту да не оде гладан, уместо да га мршикнете чим се појави на капији.

 

20.02.2013

Овде у Сандхолм центру особље је крајње културно и љубазно, смештај одличан, а исхрана врхунска. Проблем су војвођански Роми и Босанци који мрзе Србијанце, па значи и мене. Од Rома у шиканирању предњачи Ламбросова прва комшинка Рада и вршчанин Драги Боксер који је вероватно штићеник овдашњег Гестапоа.

Од Босанаца то су бањалучани Весна (у кампу је са сином Дадом) и њен суграђанин који је сам одрадио Вуковар, Коридор, Бањалуку... ма, све.

Муслимане за сада држе по страни.

Но, видећемо како ће се ствари даље развијати.

 

06.03.2013

Како су Роми међусобно повезани - нарочито муслимански, провокације су се наставиле и у Auderodu и овде у томе предњаче (2752230) Стева Николић (ради лаптопове, али je добродошао и миш са рачунара из "Сервис центра"), Арсен из Бујановца (бицикле и мобилне), Кристијан и Алекасандар Радул. 

Ствар је у томе да овде породица са троје деце добија луксузан засебан смештај од неких 30 квадрата са свим могућим апаратима и плазма телевизором, ко има бебу колица и сву могућу опрему за бебу са пеленама, 1000 евра месечно за храну, сваких шест месеци обуће и одеће за 700 евра... и поред тога сви до једног увређено одбијају понуду да четири дана недељно ако се укаже потреба током наредна 3 месеца (као облик социјализације азиланта) од 9-9,30 одраде чишћење у пансионима или 1-2 сата рад у шанку кафеа кампа... и сл. од кога десетогодишње дете неможе да се озноји, већ о својим домаћинима причају све најгоре - као уосталом и о нама. 

Када у кампу има Срба, тада раде као провокатори-цинкароши-злостављачи за Албанце, Чечене, Арапе и остале муслимане па да шиканирају мене који се према њима понаша као према свим осталима - значи с пуним поштовањем, као и за "комбинације" по околним местима, увек се нађе времена.

 

16.03.2013

Пре пет дана напустио сам Данску, јер се психолошко злостављање од стране Чечена толико појачало да сам последња два дана морао да спавам у ТВ-сали. Током протекла три месеца Данци су ми за цимере стално убацивали Чечене иако то не раде када су у питању Руси, Африканци... како не би долазило до свађа и туча, јер они мрзе све и свакога. Иначе, Чечени су прилично примитивни и зли што је и природно јер су познати као врхунски исламски фанатици због чега их је Ватикан и изабрао да постепено униште Русе. Свака сличност са Косоварима и босанским Муслиманима и њиховом улогом према нама, очигледна је. 

Тако да се од 11.03. налазим у једној другој земљи да би ме данас у Градској библиотеци у којој користим нет стартовао овдашњи Гестапо-агент сугерирајући ми да у... да овде немам шта да тражим и да би било најбоље да напустим њихову земљу, што ћу за дан-два и учинити.

Изгледа да је бити Србин у Европи - и уопште Западу, исто као бити Африканац на окупљањима Кју-Клус-Клана...

 

18.06.2013

Хм... има један проблем - одавде се тешко иде даље без папира, осим ако сте птица.

 

27.03.2013
Данас су ме из града у коме сам протеклих 15-ак дана боравио, пребацили на другу локацију, у градић са лепом околином. У претходном смештају нисам имао проблема, осим што су ми сомалијски расисти стално хаковали хотелски рачунар када је био мој ред за кориштење интернета. Смештај је био врхунски, храна просечна, особље љубазно.

Овде сам у двокреветној соби са босанским Муслиманом као цимером - да ли случајно или намерно знаћу по томе како ће се ствари развијати. Иначе сви азили пуни су полицијских инспектора који су из земаља којима припадају и азиланти, јер међу нама има свакаквих због чега је у Сандхолм центру пре 4-5 месеца била велика рација у којој је ухапшено 38 азиланата због мањих или већих криминалних дела. Колико знам сви до једног били су муслимани, међутим у Европи се национална или религијска припадност криминалаца никада јавно не објављује, јер би се то сматрало расизмом. Осим када су у питању Срби.


12 године ере Водолије - Vingaker/Шведска