Р36

ШТА СЕ ДЕСИЛО У СРЕБРЕНИЦИ

Рекли смо већ да је Сребреница намештаљка, на коју су Срби вођени жељом за осветом због побијених сународника од стране муслимана Сребренице*, окаљали руке посегавши за осветом. Говорили смо много пута до сада да је освета пут без повратка и тако ће остати док је људске врсте.

Освету на коју су Срби имали морално право, католици и муслимани искористили су као повод како би их оптужили за геноцид, иако геноцида није било. Срби су стрељали муслимане за које су проценили да би по свом узрасту и изгледу могли бити борци, који су учествовали у масакрирњу Срба и силовањима Српкиња. Њихов број износио је 2.843 убијена,тј. стрељана муслимана из Сребренице.

То је Истина о догађањима у Сребреници те ратне 1995 године. Све остало представља кампању, која има за циљ да поново и коначно сатанизује Србе, како би геноцид над њима и њихово протеривање из Босне и многих делова Србије од стране светске јавности било дочекано као праведна казна за злочине које су починили над муслиманима.

У питању је лаж и све је више људи широм света - утицајних и паметних људи, који увиђају игру коју Католичка и Исламска црква спроводе широм света. Отпор њиховом злу и поробљавању планете полако, али упорно јача и све је ближе дан када ће силе Таме изгубити замах, и бити надвладане од Деце Земље која се нису одрекла Љубави, Истине и Слободе.

Истрајте, будите храбри и изговарајте Истину о геноциду над Србима чак и када сте сами, јер тек њеним изговарањем енергије Истине се са Мисаоног Плана, кроз Грлену чакру материјализују на Физичком Плану, уништавајући и разгонећи енергије лажи и зла. Ово није метафора, већ реалан опис процеса који се дешава након изговарања Истине.

Духовне Енергије Универзума


* Током ратне 1992 године муслимани из Сребренице побили су 3.267 Срба из околних места, и регија Подриња и Бирча. У томе су успели захваљујући сателитско-обавештајној, техничкој и војној помоћи и заштити Сребренице, одакле су кретали сви напади на Србе тих регија. Ту помоћ и заштиту, пружили су им америчко-европски католици у јудаисти.

1. ХОРДА
2. НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК – У ИМЕ БОГА
3. "РАТ У ЈУГОСЛАВИЈИ" ЗА СТРАНЦЕ И СРБЕ
4. ТАТА СПАСИ МЕ
5. О СРЕБРЕНИЦИ
6. ШТА СЕ ДЕСИЛО У СРЕБРЕНИЦИ
7. О СРБИЈАНСКОМ ГЕНОЦИДУ НАД ЈЕВРЕЈИМА
8. САЛЯМ СЕРБИ - О СЕРБЫЙАНСКИЙ ГЕНОЦИД СЕРБОВ
9. О КОЛИЧЕСТВЕ УБИТЫХ ЗАКЛЮЧЕННЫЙ В ХОРВАТИИ В ГОДЫ ВТОРОЙ МИРОВОЙ ВОЙНЫ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

11  јул 15 године ере Водолије - Београд/Србија