Не хакујте текст. Нађите неки поштен посао. Ожените се.

Текстове нам хакују србијански и амерички Гестапо како би прикрили Истину о Нацистичком Светском Поретку, правој природи религија и важности коју духовност има у развоју људске врсте, али и са намером да нас понизе, обезвреде, упрљају и спусте на ниво њихове свести, енергетски вампиришу, злостављају... и тако успоставе Апсолутну Моћ не само над нама, већ над буквално сваком особом која пребива на овој планети...

 

"РАТ У ЈУГОСЛАВИЈИ" ЗА СТРАНЦЕ И СРБЕ

ПРОЛОГ
 
У садејству са партизансим снагама јединице Црвене Армије ослободиле су Београд, чиме је завршено протеривање нациста из Југославије. Власт у земљи преузима Јосип Броз Тито, а код Срба се осећа јак победнички занос и љубав према Совјетском Савезу. Но, убрзо након завршетка рата америчко-британски савезници заузимају непријатељски став према Совјетском Савезу, а пријатељски према Западној Немачкој, што се пресликава и у Југославији, па како би одвојили Србе од Руса Тито и словеначко-хрватско руководство организују политичко изјашњавање "Тито или Стаљин" (читај: Европа или Русија), након чега је у хрватски концентрациони логор на Голом Отоку заточено 7 хиљада Србијанаца, Босанаца, Војвођана, Косоваца, Херцеговаца, Личана, 3.500 хиљаде Црногораца, 2.500 Хрвата, 800 Македонаца, 500 Словенаца, 400 Албанаца и припадника других народа Југославије.
 
Српски руководиоци који су се противили томе убијени су или доживотно пензионисани, након чега су Срби на читавој територији Југославије потпали под власт католика и муслимана. Поредак је покушао да разбије Југославију побунама албанских муслимана 1968 и хрватских католика 1971 године, међутим Титу се свидела држава на чијем је челу био, због чега им је отказао послушност речима: "Док сам жив не дам Југославију, кад умрем радите шта хоћете"!  Тито је умро 5. маја 1980 године, да би годину дана касније косовски Aлбанци започели нову серију злочина над косовским Србима и побуну са циљем да оснују независну исламску државу на територији Србије. Како би их спречила у томе - a знајући да се спрема распад Југославије, српска Служба организовала је смену католичко-муслиманског послушника Стамболића, поставивши на његово место Слободана Милошевића.
 
Три године након тога...

 

Вероватно не постоји озбиљнија оптужница против Ватиканско-Рабинске Коалиције од разбијања Југославије и геноцида над Србима који је притом почињен. Такође у историји сигурно није изречена већа гомила лажи, мржње и расизма према једном народу, него што су их то изрекли  америчко-еврoпски католици и јудасти о Србима. Стога ћемо у складу са правом на Истину у овом тексту дати битно другачији приказ ратних дешавања у Југославији, од уобичајеног.

Распадом Совјетског Савеза престала је потреба за Југославијом, која је током хладног рата представљала меку границу између два супростављена блока. Kако су у њој Срби били политички поробљени, а економски искориштавани од стране католика и муслимана – нарочито у Србији, доласком председника Милошевића на власт заустављена је њена даља пљачка и понижавање. Зато су католици – Словенци и Хрвати, захтевали да се Југославија трансформише у конфедерацију, док су се Србијанци и Црногорци због разуђености Срба у Југославији залагали за федерацију. Босанци су пак због састава своје републике – Туркеши, Босанци/Херцеговци и Хрвати, били неутрални, као и Македонци, но како су обе стране остале при својим ставовима, Хрвати и Словенци напустили су преговоре изјавивши да за њих Југославија више не постоји (на заповест Ватикана Словенци и Хрвати су 1918-те преко масона убачени у Југославију, како би изазивајући неслогу и раздоре спречили Србе да остваре вековни сан о уједињену у јаку и сложну државу - што им је и успело. Истине ради треба рећи да је формирању Краљевине Срба, Хрвата и Словенаца допринела и похлепа краља Александра за што већом државом и морском обалом). С обзиром да је у Југословенској Народној Армији процентуално било највише Срба, она је сада за њих постала окупациона сила, па су недуго након тога – ничим изазвани, Словенци напали јединице ЈНА наоружане празним пушкама, убивши притом 46 војника – углавном Срба. Да би избегла даље жртве, ЈНА се повукла из Словеније.

Но, убрзо након тога у Хрватској католици су почели са протеривањем и убиствима Срба, али и општим нападима на касарне ЈНА, током којих су убили већи број војника и старешина.
После доста сукоба, уз помоћ америчке војске рат у Хрватској завршен је етничким чишћењем 700.000 Срба и убиством 2000 деце, жена и цивила из прогнаничке колоне.

Неколико месеци касније, немири у Босни започети убиствима Срба и војника ЈНА од стране босанских муслимана, заустављени су потписивањем мира између Муслимана, Срба и Хрвата. Но, одмах након тога – по повратку са састанка одржаног са америчким режимлијама у Вашингтону, муслимански председник Изетбеговић повукао је свој потпис, изјавивши да ће Муслимани (У етничком смислу Муслимани су Срби који су својевољно или под присилом из православља прешли у ислам. Временом се њихов број увећавао тако што су се турски војници и понеки ага и бег у складу са Кураном женили Муслиманкама и остајали са породицом  да живе у Муслим Босни, Рашкој области у Србији и деловима Црне Горе, пa данас овај турски ген код Муслимана преовладава у односу на српски ) добити своју чисто муслиманску државу без обзира на жртве, чиме се рат у Босни распламсао. Сарајево је од стране муслимана претворено у концентрациони логор у коме су убили 6.735 Срба, држали јавне куће за муслимане са неколико хиљада отетих Српкиња и широм муслиманске територије успоставили мрежу од 536 затвора и логора у којима су Срби мучени и убијани.
Са злочинима почињеним у Подрињу где су сребренички муслимани убили 3.267 Срба, ова два злочина са 10.002 убијених позната су као "Сарајевско-подрињски геноцид над Србима”. Додуше само нама, јер је свет очи и уши затворио пред српским жртвама.

Након босанског, на Космету је силовањима Српкиња, те отмицама и убиствима Срба и полицајаца од стране Албанаца, покренут нови рат. Као и у претходним случајевима, обавештајно, медијско, политичко и војно дејство америчко-европских католика, удружено са косовским муслиманима, довело је до још једног пораза Срба. Окружени непријатељима са свих страна, без савезника у свету, са Русијом на коленима, изнутра рушени српским издајницима и страним плаћеницима, са полусвесним народом… па признаћете да другачије и није могло да се заврши.

Рећи да су Срби једине жртве протеклог рата не би одговарало Истини, но, због њихове разуђености у Југославији животно им је било важно њено очување, па су четири побројана рата започињали словеначко-хрватски католици и босанско-косоварски муслимани убиствима и злочинима над Србима - "Почели су сукоби у Словенији… Хрватској… Босни… Косову…” како би их приморали да узврате или освете своје жртве - "Српски злочинци поново су убили ___ хиљада невиних, недужних и беспомоћних Хрвата… босанских Mуслимана… Албанаца…”.  И тако читаво време.

Сада је већ јасно да је протекли рат био само наставак хиљаду година дугог геноцида над православним народима, који широм света уз помоћ муслимана спроводи Римокатоличка црква. Чуди да jудаисти не схватају да су уласком у Коалицију потписали свој коначни Холокауст, јер када католици и муслимани поробе и последњу слободну државу – што је сада тек питање времена, престаће потреба за њима као католичким шпијунима, па ће их Ватикан препустити бесу муслимана.

Пословица каже да када рат почне, прва жртва која страда је Истина. Изгледа да је геноцидом над Србима осим уништења једног народа, истовремено незванично институционализован католичко-муслимански расизам, а човечанству одузета људскост.

Чему то води, многима ће тек постати јасно у временима која наилазе.
(13 године ере Водолије - aзилантски центар Traiskirchen крај Беча/Аустрија)

Нацистички Светски Поредак има три центра моћи: религијски - Рим, економски - Лондон и војно-обавештајно-медијски - Вашингтон.

Шта ће се десити са Југославијом могло се наслутити након расистичких протеста албанских муслимана на Космету '68, '81 и '96, и католика у Хрватској '71 и '91, али су се крајњи циљеви ове игре могли само наслути. Након  започињања рата у Југославији, американци су све покушаје европских политичара за прекид ратних дејстава осујетили, како би имали изговор да се лично умешају у рат. Ово су учинили из религијских, геополитичких, пљачкаших, нарко-разлога... и из разлога који је до сада јавности био непознат. Наиме, Саудијска Арабија понудила је Сједињеним Америчким Државама 500 милијарди долара да од Босне направе Муслим Босну - исламску државу нa Балкану. Американци су понуду оберучке прихватили, организујући Маркале и Сребреницу, (на Космету Рачак), а узгред су им поклонили и сателитско* откриће пирамида у Височици. Петсто милијарди долара подели су између себе  политички, војни, обавештајни, медијски... чланови Поретка, док је мањи део отишао у фондове црних операција Гестапоа.

* Американци су годинама радили комплетно сателитско скенирање читаве планете до дубинa, до које су инструменти могли допрети, са размаком од 500 метара између траса два прелета сателита. Добијене податке допунили су информацијама прибављеним класичним обавештајним радом и на основу њих направили тродимензионални компјутерски модел планете Земље са свим њеним ресурсима: водом, нафтом, гасом, угљем, ураном, плутонијумом, златом..., али и осталим важним открићима: геолошким аномалијама, археолошким налазиштима у земљи и води, војним објектима и инсталацијама на земљи, у њеном подземљу и под водом... и још што-шта интересантног. Кликом на рецимо "злато" из листе природних богатстава планете, модел би дао тродимезионални приказ свих налазишта злата у свету, правац и облик њиховог простирања у односу на државне границе земаља, као и процену вредности у складу са тренутно важећом ценом злата на тржишту. Кликом на територију одређене државе - рецимо Србије, модел би дао листу свих њених природних богатстава и осталих важних открића. 

Захваљујући томе, Сједињене Америчке Државе унапред имају тачу процену зараде коју ће остварити војном интервенцијом или изазивањем рата у некој држави, док стотине хиљада или милиони погинулих и десетине милиона унесрећених, представљају колатералну (collateral-споредно, узгредно) штету њихове незајаживе похлепе.
(допуњено 27 мартa 15 године ере Водолије/Нови Сад)


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.