Не хакујте текст. Нађите неки поштен посао. Ожените се.

Текстове нам хакују србијански и амерички Гестапо како би прикрили Истину о Нацистичком Светском Поретку, правој природи религија и важности коју духовност има у развоју људске врсте, али и са намером да нас понизе, обезвреде, упрљају и спусте на ниво њихове свести, енергетски вампиришу, злостављају... и тако успоставе Апсолутну Моћ не само над нама, већ над буквално сваком особом која пребива на овој планети...

 

16
СВЕТО ДЕМОНСКО ЗЛАТО

Вероватно сте у црквама и манастирима приметили велике количине злата и дијаманата, и сигурни смо да вам је то барем једном засметало, но, ко сте ви да преиспитујете оно што су вековима пре вас одредили свети оци цркве. Елем, овом приликом даћемо неке одговоре, који ће сигурни смо бацити још мало светла на активности ових демонских организација.

Злато је предмет Материјалног Плана, кажемо "предмет", јер у први план желимо да истакнемо његову материјалну природу, с обзиром да црномагијшки свештеници и монаси покушавају да га прогласе "светим", односно духовним. Но злато није духовно, иако на Духовном Плану обитавају енергије боје злата које немају ништа заједничког са металом кога ви називате "златом". Злато није обичан метал, већ има особине које га чине погодним за вршење негативног утицаја на особе које су у додиру са њим. Кажемо "додиру", јер је он важан, а схватићете и зашто.

Сви црномагијашки свештеници и монаси гаје култ "светог злата" неког религијског предмета, обликованог на начин који симболички представља саму секту, а коме верници упућују своју животно-емоционалну енергију. Злато је веома осетљиво у смислу да га је лако напунити енергијама, које ће краћи или дужи период вршити одређени утицај на особу која га носи. Ово се најчешће ради преко златних привезака у облику симбола секте који се носе на нивоу Развојне Свести Душе, који својим негативним дејством узрокују поремећаје и блокаде Развојне Свести. Тада се ваша веза с Душом губи.

Друга намена злата састоји се у томе да злато представља врсту трансформатора, који енергије са енергетских планова преводи на Физички План. Ово се пре свега односи на негативне енергије Нижег Емоционалног Плана и што је већа количина злата у храму, то је јаче дејство негативних енергија на свест верника.

Трећа намена злата огледа се у томе што се верници наводе да пољубе, тј. целивају свети златни предмет њихове религије. Иако није објашњена сврха овог поступка, верници сматрају да тиме исказују поштовање богу и свецима њихове религије, па и самој цркви са свештеницима и монасима. Оно пак што се на енергетском нивоу дешава - а што верници не виде, јесте да су у златном светом предмету који се целива од стране црномагијашких свештеника и монаха призване Енергије Зла у виду енергетских змија одрeђених особина (да изазову болест, лудило, смрт...), које када верник пољупцем успостави физички контакт са предметом израђеним од "светог злата" преко и кроз уста улазе у унутрашњост његовог организма, изазивајући болест или смрт.

О злату би се могло још што-шта рећи, но за сада ове три спознаје биће вам довољне да разумете његову злоупотребу од стране црномагијашких свештеника и монаха.

Чувајте се светог демонског злата.
 

1. РЕЛИГИЈЕ
2. ВЕРА, ЗНАЊЕ, ДИРЕКТНО ИСКУСТВО

3. ЕНЕРГИЈЕ ЗЛА
4. КРВАВИ БОГОВИ ЕМОЦИОНАЛНОГ ПЛАНА
5. ПРЕДЛОГ ЗАКОНА О РЕЛИГИЈСКИМ И ДУХОВНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА
6. МАТЕРИЈАЛИЗАМ, РЕЛИГИОЗНОСТ, РАЦИОНАЛИЗАМ, ДУХОВНОСТ
7. РЕЛИГИЈЕ И ДЕМОНИ 
8. О КРШТЕЊУ
9. ИСПОВЕСТ ПРАВОСЛАВНОГ СВЕШТЕНИКА
10. О ЏОНАТАНОВОМ ЗАЧЕЋУ
11. О КРСТУ, ПРИЧЕШЋУ И ЏОНАТАНОВОЈ „СМРТИ“
12. О ДОМАЋИНИМА
13. КАКО СВЕШТЕНИЦИ МАНИПУЛИШУ МОЋНИЦИМА
14. О СТАДУ, ПАСТИРУ И ВУКОВИМА
15. ЦРКВА И ПОЛИЦИЈА
16. СВЕТО ДЕМОНСКО ЗЛАТО


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова
30 април 15 године ере Водолије - Ниш/Србија