Потребно напуштено имање

"На сунчаној падини брда налазила се кућица-земуница, испод које се простирао поглед на брежуљке прекривене зеленилом”.

Хе, хе… ово баш звучи попут реченице позајмљене из неке бајке, ил’ можда нечијег сна, рецимо мог.

Свима који су прочитали пуну верзију текста "Моја прича” са претходног сајта не треба додатно појашњавати, док онима који први пут посећују овај блог објаснићу ситуацију у пар реченица.
Као израз једне од фаза духовног развоја задњих годину и по дана живим као бескућник и улични исцелитељ-просјак. Иако у физичком смислу тежак, у психолошком овакав начин живота потпуно је истоветан са животом заснованом на пуном комфору и редовним новчаним примањима. Но, као следећа фаза духовног развоја наступила је потреба за осамљивањем – за измештањем из мноштва, ради јаснијег сагледавања себе и енергија које каналишем. Ово сагледавање сасвим сигурно je успешније када се остварује у природи где је лакше чути шапат своје Душе, али и непосредније осетити енергије.

Протекла година дана била је прожета увидима и спознајама, али и испуњена проблемима јер окупационом режиму - Српској Правoславној Цркви, режимлијама и муповцима људи попут мене сметају. Током ових годину дана био сам физички нападнут од стране обреновачког попа (Новоживишчевић (Зорана) Серафим л.к. 279008), прећено ми шамарањем од стране два богослова, остављани су ми флајери за духовно преваспитавање при СПЦ-у (у Француској бр. 27), вербално сам 3-4 пута био нападнут од стране Талибана (верски фанатици), два пута по 20 дана робијао сам у Падинској Скели због уличног исцељивања-просјачења (повод) а у ствари због исписивања графита о геноциду над Србима у Босни,прећено ми је убиством од стране режимског Гестапоа (због коментара на једном политичком форуму) и сајт ми је толико пута био хакован да сам у априлу ове године морао да га угасим, био сам парапсихолошки нападнут и вампирисан од стране четворо црномагијаша СПЦ-а (Никола, Олгица, Вера&Љубо), Душке Накић… и тако то.

Уколико сте неко ко је читав свој живот провео на неком другом месту и тек сте јутрос допутовали у наше мало пољопривредно добро, и ако је веровати изјави једног од ликова из претходног пасуса ("Ја само православне вернике сматрам Србима”), онда постоји велика могућност да сте заједно са мном и знатним бројем грађана ове земље, аутоматски сврстани у групу државних непријатеља. Некада комуњаре и политички комесари, данас попови и талибани спроводе терор и разврставају грађане на подобне и неподобне. Између осталог, неподобни сте уколико се бавите духовношћу – медитацијом и исцељењем, те што и поред упорног узнемиравања од стране полицијских инспектора и попова, и даље одбијате "да вам се јави Христ”, јер вам је кристално јасно да се духовност не заснива на насиљу, лажима и превари.

С обзиром да је Белгија следећих 6 месеци председавајући Уније, са овим је већ упозната њихова амбасада у Београду, а да ли ће предузети одређене кораке да се ствари поправе, видећемо.

Елем, да се поново вратим на кућицу с почетка текста.

Уколико којим случајем поседујете напуштено имање или комад земље у неком крају ове или неке нама пријатељске земље, окружено недирнутом природом и миром, а вољни сте да га уступите некоме – конкретно мени, на кориштење и одржавање, будите слободни да ме контактирате мејлом. Осим за личну употребу, претпостављам да би временом оно прерасло у духовни центар намењен исцељењу и подучавању медитацији свих заинтересованих. Осим кућице и пијаће воде (може и без струје) било би пожељно да у широј околини постоје природни засади глогиња, које се у литератури о преживљавању наводе као веома хранљиве. :)

Не, немам никаквних извора прихода, но већ ћу наћи начина да преживим. Уосталом након 20 година проживљених у Београду, све друго је питомина.

Свако добро, Оливер