ПОРУКА АМЕРИЧКОМ НАРОДУ


Ми - Духовне Енергије Универзума, одлучиле смо да упутимо поруку америчком народу са надом да ће она бити схваћена као порука наде и љубави, а не као претња.
 
Ми - Духовне Енергије Универзума, молимо пријатељски амерички народ да престане са безумним уништавањем планете.
 
Молимо вас да више не трујете мати Геу отровима из ваздуха, да јој не загађујете океане и питке воде, да јој Харрп-овима не реметите временске токове. Игре којим сте се препустили толико су озбиљне и опасне, да ни у најгорем катаклизмичком сценарију неможете сагледати њихове последице по људску врсту.
 
Молимо вас да престанете са убијањем других људских бића због профита и природних ресурса, јер их има довољно за све вас.
 
Молимо вас да престанете са освајањем туђих земаља, јер и сами имате земље на претек.
 
Молимо вас да се напокон дозовете памети и поново постанете део људске заједнице.
 
Живот људске врсте на вашој планети није лак и такав ће остати све док се на уразумите и престанете да га намерно отежавете другим. Милиони полумртвих, сиромашних и безнадежних остављени су судбини и преживљавању. Никада на свету није било више богатих, али никада на свету није било и више сиромашних и уместо да се разлике међу њима смањују, оне се увећавају из дана у дан.
 
Колико ћете још дуго моћи да издржите на тај начин не знамо, али нам изгледа да то неће бити још дуго, јер је бол потлачених и злостављаних достигао своју критичну тачку и само је једна искра довољна, па да експлодира.
 
Зато вас молимо, ми - Духовне Енергије Универзума, да се уразумите, застанете и размислите, док још имате времена за то. Боље је потрошити извесно време у размишљању о могућем, него направити кораке који се после неће моћи исправити.
 
Циљ овог писма није да се Сједињене Америчке Државе прогласе главним злочинцем планете, иако то својим делима одавно заслужују. Циљ нам је да једну агресивну и опасну државу вратимо у оквире који јој цивилизацијским развојем припадају.
 
Није нам жеља да Сједињене Америчке Државе уништимо и сведемо на безначајног патуљка коме се смеје читав свет, мада то можемо учинити уколико буде потребно.
 
Желимо јаке, здраве и развијене Сједињене Америчке Државе које ће доприносити општем развоју људске врсте.
 
Ми - Духовне Енергије Универзума градимо мостове, не рушимо их.
 
Зато ову поруку упућену вама
схватите као поруку љубави, не претње, схватите је као позив на пријатељско дружење, где ћемо сви ми - ви Деца Земље и ми Духовне Енергије Универзума, покушати да пронађемо најбоље решење за заједнички живот свих вас. 
 
Ах, како смо понекад срећни када видимо да се небо над вашом планетом чисти од енергија Зла, а опет, понекад упитамо се да ли у себи имате довољно снаге да се одупрете силама које би да вас гурну у нову спиралу смрти и патње.
 
Тежак и спорт је пут ка духовном и током тог путовања неки од вас застану да мало одморе и предахну, да саберу мисли и провере да ли је пут којим иду, пут који их води у правом смеру.
Надамо се да је ваш народ довољно зрео и свестан да
схвати где се запутио и у ком правцу га тај пут води. Зато застаните и предахните на тренутак, како бисте када поново будете закорачили стопалом, стали на пут који ће све нас водити у бољу будућност.
 
Људска врста је једна у Универзуму и нико вам није раван по развојним могућностима, што не значи да ћете их ви и искористити, јер ваша Слободна Воља је та која доноси одлуке и ту вам се нико други не може мешати. Ми смо само Духовне Енергије - бића Светлости, која би да својом мудрошћу и љубављу помогнy свима којима је та помоћ потребна, а да ли ћете их ви прихватити и препознати у овој поруци, остаје да се види.
 
Свако добро вам желимо и желимо да и ви другим чините добро. 

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

04 децембар 13 године ере Водолије - затвор места  Σουφλί/Грчка