18    
ПОНОВНО УПОЗОРЕЊЕ СЈЕДИЊЕНИМ АМЕРИЧКИМ ДРЖАВАМА

Ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, као наш одговор на молбу коју нам је упутио Оливер шаљемо ово упозорење Американцима:

Упозоравамо Владу и Председника Сједињених Америчких Држава да не започињу нови рат и да оне у којима већ учествују, тј. које су већ започели, што је могуће пре приведу крају и у тим земљама успоставе мир.

Упозоравамо Владу и Председника Сједињених Америчких Држава да се не играју са моћи коју поседују у својим рукама. Оружје које поседуете права је дечија играчка у односу на механизме које користимо ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, када је неопходно умирити неку превише агресивну и ратоборну државу.

Не заборавите да су наша овлашћења веома широка када је у питању заштита људске врсте, тј. када је у питању заштита Развојних Свести Душâ које се развијају кроз врсту хомо сапиенс. Ми вам предлажемо да нас не искушавате — у смислу провере колико су механизми које користимо у таквим ситуацијама брзи и ефикасни.

Упозоравамо Владу и Председника Сједињених Америчких Држава на чињеницу да је све што раде под присмотром и надзором нас — Духовних Енергија Универзума које прожимамо читав Универзум. То даље значи да су нам сви ваши планови познати и да ћемо их према потреби обелоданити преко особа и на начин на који ви нећете моћи утицати — у смислу спречавања обелодањивања поменутих информација.

То вам се сигурно не би свидело, а ви знате и зашто.

Упозоравамо Владу и Председника Сједињених Америчких Држава да државе настају и нестају у крви. Многе од њих — мислимо на државе, урушили сте ви изазивајући масовне погибије и несреће код њених грађана. Водите рачуна о томе да се такав један развој догађаја не би могао десити и са вашом државом — Сједињеним Америчким Државама.

Упозоравамо Владу и Председника Сједињених Америчких Држава да је нама — Духовним Енергијама Универзума које прожимамо читав Универзум, мир на планети важан изнад свега. Као што то можемо приметити, главна сила на планети која нарушава и урушава мир који смо ми успоставили јесте ви — грађани и грађанке Сједињених Америчких Држава.

Зато вас молимо да престанете са таквим активностима, како не бисте били изложени нашем одговору у виду покретања већег броја механизма, који ће допринети поновном успостављањеу мира на планети Земљи. Без мира нема ни развоја и напретка Деце Земље, зато се он мора поново успоставити.

Упозоравамо Владу и Председника Сједињених Америчких Држава да се дозову памети, како не би прошли као Србијанци. Србијанце смо годинама упозоравали и молили, појашњавали и објашњавали, али нажалост, ништа од тога што смо рекли није утицало на свест њихових Моћника и елите. Стога смо покренули сет механизама који су већ отпочели са својим дејством, које ће се проширити на векове — мислимо на дужину деловања активираних механизама.

Зато бисмо вам препоручили да се смирите и престанете да изазивате ратове и сукобе широм света. У супротном, бићемо приморани да на вас применимо већи број механизама који су нам на располагању, како бисмо заштитили људску врсту од вашег агресивног понашања. Будите сигурни да су ти механизми такве природе и дејства, да вам се њихово испољавање на ваше животе ни у ком случају не би свидело.

Стога узмите за озбиљно ова наша упозорењâ, као не бисмо били приморани да делујемо у складу са овлашћењима која су нам допуштена.

Поздрављамо вас Децо Земље.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

19 април 17-те године ере Водолије — Београд/Србија