Не хакујте текстове са сајта. Нађите неки поштен посао. Ожените се.

 

 

8 август 15 године ере Водолије - Београд/Србија

Поштовани посетиоци сајт на коме се налазите дуже од две године је на бесплатном хостингу и собзиром да има доста фајлова администратори ucoz-а више пута су нам љубазно указивали на погодности плаћеног хостинга. Зато док то не будемо регулисали суздржаћемо се од постављања нових текстова.  

22 јул 15 године ере Водолије - Београд/Србија

Током протеклих шест месеци два пута смо се у амбасади Белорусије распитивали о могућности добијања азила у њиховој држави, међутим још нам нису одговорили, иако су пре месец дана рекли да ће нам одговор послати у току дана. 


12 јул 15 године ере Водолије - Београд/Србија

Неколико минута након што смо на сајт поставили текст "Шта се десило у Сребреници" наредни сат времена накачио нам се инспектор/пекабејац који нам је и раније досађивао. Представља се као "Дејан", 190/34, крупне грађе са десетак килограма вишка - али не и дебео, овалног помало буцмастог лица, смеђе-зелених очију, браон-проседе косе ошишане на двојку. Осим нас досађује и Шри Чинмој, Бругно Гронинг... и сличним групама, али и сектама попут Мормона... .

Иако не делује да је демонизован, након проведених сат времена са њим осећај на енергије Универзума доста нам је ослабио. Током разговора стално је вртео неке завлачуће приче и трудио се да дистанца између нас буде краћа него што је то уобичајено, па изгледа да нам је на тај начин извампирисао Животно Тело, с обзиром да је оно задужено за физичке осете. На исти начин пре 5-6 година вампирисао нас је и Никола Веселиновић, мада је такав начин комуникације карактеристичан за све њих.

Има још једна ствар. Након 5 октобра када су америчко-европски католици оформили окупациони режим у Србији међу муповце примилису и приличан број деце хрватских Срба који су као дезертери или избеглице дошли у Србију, и очигледно је да нас они баш нешто не воле.

9 јул 15 године ере Водолије - Београд/Србија

Синоћ су нам поново досађивала два пекабејца, једино не знамо да ли је то било због косовара или због следеће слике коју су нам уклонили са профила на mail.ru пошти

1 јул 15 године ере Водолије - Београд/Србија

Стално нам бришу последњу реченицу из претпоследњег пасуса текста "Р31 ЦРКВА И ПОЛИЦИЈА": "... Чувари Свете Православне Цркве.Проблем је у томе што заузимају важно место у друштву (муповци), а психолошки нису у стању да препознају, прихвате и подрже ништа што је добро и паметно".

17 јун 15 године ере Водолије - Београд/Србија

Наш двомесечни боравак у Нишу завршио се због вампирски-навалентног инспектора/пекабејца и инспекторке/пекабејке па након дводневног разгледања Јагодине и обесхрабрујућег разговора од стране дежурне инспекторке, ето нас поново у престоници квинслишке Србије.

14 мај 15 године ере Водолије - Ниш/Србија

Јутрос док сам ходао улицом неко - нисам видео ко и како, упуцао ме је са по једном paintball куглицом у обе бутине.

13 мај 15 године ере Водолије - Ниш/Србија

Након пет година злостављања, затварања (11 пута), прогона, претњи убиством (два пута) и застрашивања, понижавања и вређања, држања на улици и изгладњивања, крађа и подметања, тровања, вампирисања и црномагијашења, хаковања сајта и поште, забране емигрирања за Русију, онемогућавања коришћења медицинске-стоматолошке неге, забране бављењем животном вокацијом - духовношћу... и животиње би се постиделе ових поступака, али не и косоварски дезертери и избeглице, те америчко-европски католички и србијански свештеници, муповци и режимлије...

Након три месеца оваквог злостављања људи се разбољевају од тешких болести, након године завршавају на психијатријској клиници, но изгледа да ни пет година злостављања и преко 150 каналисано-спознајних текстова претходно поменутима нису довољни да схвате шта је духовност, какве промене доноси са собом и зашто би требали да нас подрже у бављењу њоме. Или можда јесу схватили, али се плаше да у свету у коме међу људима и нацијама владају нормални друштвени односи за њих неће бити места...

20 април 15 године ере Водолије/Београд

Синоћ ме је поново застрашивао онај Туркешки инспектор/пекабејац (висок је око 186 цм, крупан, смеђе косе, коцкасте главе са чврстом вилицом и размаком између горњих зуба, најчешће се може срести на потезу Трг Републике-Славија-Каленић) и то пар сати након што сам из Новог Сада морао да се вратим за Београд. А Београд к'о Техеран...

19 април 15 године ере Водолије/Београд

Да, очигледно је да им смета моје присуство у Новом Саду... "Имај стрпљења, банаћанима ће требати мало времена да те прихвате" - рече Љубиша својевремено. Имао сам стрпљења, два пута.

17 април 15 године ере Водолије/Нови Сад

Јуче ме је код Лиманске пијаце вербално напао један лик (182/34, мршав, смеђе праве косе, са тетоважом на унутрашњwм листу десне ноге)уз коментар: "Коме се ти молиш"?! померајући ми кутију за прошњу и ствари говорећи ми да идем одатле, истовремено показујући велики кухињски нож који је носио у кеси: "Погледај... погледај, шта имам...". Када сам почео да вичем: "Полиција... полиција..." померио се неколико метара даље и руковао са једним проћелавим ликом уз коментар: "Ево, он ти је полицајац" након чега се удаљио. Том проћелавом сам се обратио рекавши да ми је претио кухињским ножем, међутим он је ноншалантно и уз осмех само прокоментарисао да га зна, и удаљио се.

Током протеклих месец дана колико има од када сам поново дошао у Нови Сад било је 4-5 инцидената иницираних од стране полицијских инспектора/пекабејаца, али је овај последњи уз претњу убиством кухињским ножем прилично озбиљан. Двадесет осмог септембра прошле године нажалост с поводом контактирао сам Љубишу и између осталог рекао ми је следеће: "... било би добро да останеш овде јер Нови Сад заслужује да има духовника." Уколико би током наредна 2-3 дана ова претња била оцењена као обичан неспоразум и уколико би ми се помогло у смештајно-организационом смислу радо бих остао. Међутим уколико новосадским поповима, муповцима и режимлијама смета мој боравак у граду, бићу приморан да га трајно напустим.

30 март 15 године ере Водолије/Нови Сад

Већ 4-5 дана блокирано ми је логовање на Facebook, тј. профил http://facebook.com/oliver.popovic.756 закључан је уз објашњење да је неко покушао да га хакује. Уколико имате пошту на mail.ru можете ме контактирати на зиду мог профила>>>http://my.mail.ru/mail/isceljenjetrauma/

20 март 15 године ере Водолије/Нови Сад

Очигледно је да се поповима и муповцима није свидео текст о цркви и полицији због чега су ме јуче док сам бoravио у кабини јавног тоалета на Тргу републике два полицијска инспектора/пекабејца узнемиравала, нарочито један од њих вулгарним коментаром који је био у складу са њиховим нивоом развоја свести у области сексусалности.
Два дана пре тога док сам се возио трамвајем полицијска инспекторка/пекабејка (48, блонди са паж фризуром, неугледне физиономије и изгледа) севши иза мене полугласно ми је добацивала: "мртав си"!... "мртав си"!... након чега сам устао и отишао на други крај трамваја.

Након 15 година од америчко-британског петооктобарског пуча захваљујући поповима, муповцима и режимлијама из католичког окупационог режима Србијанци и Срби претворени су у крпе о које католици и муслимани бришу ноге. Зато сам поново морао да напустим Београд јер се ниво свести дела његових становника опасно приближио полуживотињском нивоу свести.

12 март 15 године ере Водолије/Бг

Јуче сам поново имао посету од стране полиције - у овом случају униформисаног и љубазног инспектора у полицијској униформи са капом у руци (нисам на дужности) који је покушао да ме наговори да прихватим учење његове православно-фашистичке цркве и скрене ми пажњу да се само у оквиру Свете Православне Цркве може остварити јединство са... Џонатаном, док је све изван тога контакти са нечистима силама. Тако су му рекли свети оци...

11 март 15 године ере Водолије/Бг

Синоћ док сам медитирао/просио у Слобином булевару полицијски инспектор/пекабејац досађивао ми је и претио говорећи ми да сам "готов". Када сам почео гласно да дозивам полицију лагано је почео да се удаљава рекавши: "И ја сам полицајац" (у смислу "не плашим се ја тих које ти зовеш") показујући ми неку легитимацију чије детаље нисам успео да запазим јер је био удаљен 5-6 метара. 

У почетку је самном разговарао на енглеском језику провоцирајући ме да би након тога користио српски. Лик је црнокос са уметнички фазонираном брадицом, црних/тамних очију, 176/42 средње тежине/мршав.

10 март 15 године ере Водолије/Бг

Јуче док сам медитирао/просио код пијаце у Првомајској у Земуну досађивао ми је и на фин начин вређао ме полицијски инспектор Драган зато што нисам члан православно-фашистичке секте - Србијанске Православне Цркве. Нигде на свету у полицији не раде интелектуалци, и Србија није једина држава где полиција по наређењу цркве злоставља духовнике, но држава која је 35 година злостављала своје грађане који нису прихватали комунистички модел размишљања морала би да схвати да није у реду сада злостављати оне који нису православно-фашистички оријентисани.

Друштво које не учи на својим грешакама и које их у ходу не исправља нема могућности да се развије у заједницу успешних и задовољних људи, већ ће заувек остати урбанизовано племенско друштво у коме примитивизам, завист, мржња, агресивност и зло представљају обрасце њихових међуљудских односа.

21 фебруар 15 године ере Водолије/Бг

Протеклих 15 дана провео сам у затвору у Падинској Скели јер сам дан након крађе ствари од стране полицијских инспектора протестовао испред амбасаде Руске Федерације са паноом "ПУТИНЕ МОЛИМ ЗА АЗИЛ". Жандарми који дежурају испред амбасаде ухапсили су ме након 2-3 минута протеста, а локална полиција после кратког задржавања у станици превезла до судије за прекршаје који ми је одредио 15 дана затвора. У затвору је била вероватно најлошија екипа затвореника до сада (осим Зокија), али након почетних проблема ствари су се смириле. Сва понуђена документа у полицијској станици, суду и затвору одбио сам да потпишем.