Не хакујте текстове. Нађите неки поштен посао. Ожените се.

Текстове нам хакују србијански и амерички Гестапо како би прикрили Истину о Нацистичком Светском Поретку, правој природи религија и важности коју духовност има у развоју људске врсте, али и са намером да нас понизе, обезвреде, упрљају и спусте на ниво њихове свести, енергетски вампиришу, злостављају... и тако успоставе Апсолутну Моћ не само над нама, већ над буквално сваком особом која пребива на овој планети...

 
 
ПИСМО МОЈИМ ЦРНОГОРЦИМА
Драги моји

Средином прошлог месеца скинута је враџбина која је дуго стајала над Црном Гором. Враџбину су поставиле црногорске хоџе, са циљем да се Црногорци не жене, удају и рађају, како би се током неколико наредних генерација ваш број знатно смањио, а број Mуслимана повећаним рађањем знатно увећао, након чега би Црна Гора постала муслиманска држава.

Током три узастопна дана Духовне Енергије успешно су скинуле враџбину, поставивши уместо ње духовну заштиту, а повремено ће бити проверено да неко ново зло изнова није набачено. 

Што се политике тиче сами бирате пут, но, ако сте се због србијанског злостављања одрекли Војислављевића, Његоша, краља Николе, Марка Миљанова, ћирилице и своје српске историје, онда шта рећи него да су они постигли свој циљ, а да је вас изгледа лако одвићи од свега.

Истовремено бих вас подсетио да се са језуитско-хрватског ножа ретко који Србин вратио жив, но, ако мислите да ћете ви бити изузетак...

Циљ им је да уклоне Мила - тровањем или тешком болешћу, затим би сачекали да се измене један до два техничка председника, након чега би поставили црногорског Стамболића. Тада би покренули план одсецања Срба и Србијанаца од мора, а Руса од јадранских лука ,спајањем хрватског и албанског приморја по сценарију Кипра и Космета.

Шта ћете, живот је чудан - Слоба вас је бранио од тог зла, но, сте га србијанци, војвођани и ви продали Хагу.

Кад смо већ код Слобе, јасно вам је се спрема напад на Русију - сад се праве савези и прикупља војска. Дал' ћете је бранит', ил
с натовцима јуришат' на њу, одлучите што пре, јер време цури све брже. Зато чим дођете кући ставите на главу симбол Црне Горе - коротну капу за изгинулим косовским јунацима и она ће вам рећи ђе вам је мјесто.

Остајте ми добро.

Ваш Оливер

 

Гледате ли "Опстанак"?

Не?

Штета, има баш добрих емисија, ево, пре неки дан било је како лавови лове антилопе.

Обично се скупи њих 4-5 и крену у потрагу за стадом антилопа. Савана јесте велика, али је појилишта мало и лавови знају да ће у њиховој близини наићи на антилопе.

Но, ни оне нису глупе, већ док једне пасу, друге посматрају иде ли нека опасност у виду лавова и слично, па онда се замене и сада оне што су пасле подигну главу и наставе с осматрањем.

Лавови се пак полако прикрадају уз ветар - увек уз ветар, да их антилопе не намиришу, но, пре или касније антилопе-стражари их примете и узнемире се. Тада се лавови као залете у стадо, а уствари то им не пада напамет, јер у оној стрци и гужви довољно је да једна антилопа од страха - не од јунаштва, налети на неког од њих и готово - сломљено ребро, ил' нога и нема више лава краља животиња.

Зато они гледају која ће антилопа да се одвоји од стада и чим је примете, окруже је у потковицу како се не би вратила стаду, потковицу полако затвoрe у обруч и ... нема више антилопе.

(Допуњено месеца априла 14 године ере Водолије)


1. ПИСМО АМБАСАДОРУ ЦРНЕ ГОРЕ
2. ВОЋАРСТВО И ПОВРТАРСВО У ЦРНОЈ ГОРИ
3. ПИСМО МОЈИМ ЦРНОГОРЦИМА
4. ПИСМО ПРЕДСЈЕДНИКУ ЂУКАНОВИЋУ
5. ПОСЛАНИЦА МАРКА МИЉАНОВА ЦРНОГОРЦИМА И ЦРНОГОРКАМА
6. ЊЕГОШЕВА ПОРУКА ДЕЦИ ЗЕМЉЕ
7. ОЈ СВИЈЕТЛА МАЈСКА ЗОРО
8. О НАТЈЕРИВАЊУ
9. О ЗЛОСТАВЉАЊУ ЦРНЕ ГОРЕ И ЦРНОГОРАЦА ОД СТРАНЕ СРБИЈАНАЦА
10.О УГРОЖАВАЊУ НАШЕГ ЗДРАВЉА ОД СТРАНЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЕСТАПОА
11.О "МАНАСТИРУ" ОСТРОГ
12. О ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПОУ И ЊИХОВИМ ГОСПОДАРИМА
13 О КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА ЗАПОСЛЕНИМ У ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПОУ
14 О ЧИШЋЕЊУ ДЕМОН-ХРАМА У ПОДГОРИЦИ

15 О ПРОМЕНИ ОДНОСА ПРЕМА ВАМА ОД СТРАНЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЕСТАПОА
16 О ГЛУПАНИМА ИЗ ГЕСТАПО-СЛУЖБИ СВЕТА
17 ГЛУПАНИ У ИНСПЕКЦИЈИ
18 О ВАШЕМ СЕКСУАЛНОМ ЗЛОСТАВЉАЊУ У ПОДГОРИЦИ
19 О СРБИЈАНСКОЈ ЕКИПИ НА ЧЕЛУ ЦРНЕ ГОРЕ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова   

28 април 13 године ере Водолије - притвор града Оулу/Финска