Данас су нам досађивала два косoварска пекабејца, па...

 

 

ПИСМО КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА И ИЗБЕГЛИЦАМА

Ако жалимо за било чиме у животу онда је то што ово писмо нисмо написали непосредно након што сте почели да нас злостављате - значи 2000-те године. Но добро, нико није савршен.

Стога, потрудићемо се да тај пропуст исправимо овом приликом.

Елем, свака заједница, друштво или група људи спонтано формира оно што зовемо "друштвена елита" - са или без наводника. Тако је и код вас - ваша друштвена елита представља мозак који координира све ваше акције у Србији.

Шта сте све починили током протеклих 15 година у овој несрећној Србији није предмет овог писма, јер би нам само набрајање ваших непочинстава одузело превише времена. Зато ћемо се сконцентрисати на оно што сте починили нама, а што ни на који начин нисмо заслужили.

Сећате се зар не?
Мисли вам се враћају у не тако далеку прошлост током које сте се иживљавали над нашим животом. Чопор косовара жедан крви неке невине жртве како би угасио бол понижења због изгнања с Косова.

Тешко је кад је човек мањи од жене, још теже кад је жена већа од човека. У оба случаја ствари саме по себи не ваљају, али се тако нешто повремено дешава у животу.

Код вас је ситуација потпуно другачија - ваша свест никада није успела да се са дна људске врсте уздигне до висина онога што зовемо креативношћу и стваралаштвом човека. Заглибљени у примитивне и најниже пориве и емоције људске врсте трунули сте деценијама сањајући о тренуцима сопствене славе и величине.

И гле, уместо тога ето вас попут пребијених паса-прогнаника како лутате улицама вама непознатих и непријатних градова.

"О судбине злехуде, шта се то деси са нама ?" - упитасте се.

"Ко је то крив за зло што нам се деси ?".

И као у тренуцима када се рађа нека сјајна идеја која ће променити лице света, тако се и у вашим закржљалим умовима роди мисао о тражењу жртве која ће платити за сва ваша понижења.

Жртва је изабрана интуицијом коју поседује већина злочинаца, а која их непогрешиво води из злочина у злочин.

Набрајати сво зло које сте нам нанели од када сте побегли са тог проклетог Косова одузело би нам превише времена и деловало би мучно - барем нама, али нисмо сигурни да се ваше груди притом не би надуле од поноса. Стога више ништа о овој теми нећемо писати како вам не би помагали у надувавању вашег Ега, али се надамо да ће ових неколико редова бити довољни да барем за тренутак код вас укључе оно што зовемо "глас разума".

Разум је својство људских бића које нам омогућава да размишљамо, процењујемо и доносимо одлуке како би наш живот усмерили у правцу који ће дати најбоље резултате. Понекад те одлуке нису добре не из зле намере, већ из лоше постављених елемената на основу којих су донети закључци и одговарајуће одлуке. Уколико је то случај са овим што се претходних 15 година дешавало на релацији ви-ми, било би добро да још једном проверите елементе који су довели до одлука које ми сматрамо дубоко погрешним и злим како би оно што радите током протеклих 15 година напокон изгубило свој злочиначки замах.

Уколико до тога не дође у што скорије време, и уколико се последице ваших нових одлука јасно и очигледно не испоље у свим сферама нашег живота на крајње позитиван начин, бићемо принуђени да уз најдубље поштовање које будемо успели да сакупимо када сте ви у питању да се позабавимо вашим животима на начин који вам се неће свидети.

Ово не схватите као претњу, јер нам је застрашивање било кога страно, већ као начин да вам се стави до знања да се пут којим већ предуго ходите напокон приближио свом крају.

Чувајте то што имате, јер колико год да је мало, више је од ништа.

Оливер Поповић
 

ПИСМО КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА И ИЗБЕГЛИЦАМА
О ЗЛОЧИНИМА НИКОЛЕ ПОПОВИЋА - ПУКОВНИКА ДРЖАВНЕ БЕЗБЕДНОСТИ СРБИЈЕ
ИСТИНА О ПРОТЕРИВАЊУ СРБА И СРБИЈАНАЦА СА КОСМЕТА
О ВАШЕМ ПОРЕКЛУ ОЛИВЕРЕ
О ДЕЦИ КРАДЕНОЈ ОД СТРАНЕ СРБИЈАНСКОГ И ЈУГОСЛОВЕНСКОГ ГЕСТАПОА
О ВАШЕМ ЕТНИЧКОМ ИДЕНТИТЕТУ
О ЗЛОЧИНИМА АЛЕКСАНДРА ПОПОВИЋА
О ОДУЗИМАЊУ ЕНЕРГИЈА МОЋИ КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА

О ПОЛУЖИВОТИЊСКИМ ВРСТАМА
О ЉУДОЖДЕРИМА
О ЖИВОТИЊАМА МЕЂУ ЉУДИМА
ЉУДИ ИЛИ ЖИВОТИЊЕ
ЗАЩИТА ОТ ЭНЕРГЕТИЧЕСКОГО ВАМПИРА НИКОЛАЯ ПОПОВИЧ
О ПРЕСТУПЛЕНИЯХ КОСОВАРСКИХ ДЕЗЕРТИРЫ
SOBRE LA CONCIENCIA SEMI-ANIMAL Y PENAL DE LOS DESERTORES - CRIMINALES DE KOSOVARES


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

3 јул 15 године ере Водолије - Београд/Србија