17     
ПИСМО ЈУДАИСТИЧКИМ СВЕШТЕНИЦИМА И МОЋНИЦИМА

Поштовани

Неколико пута до сада од стране Духовних енергија Универзума приказане су нам дезинкарниране Развојне Свести Душа које су у свом претходном животу припадале јеврејском народу. Разлог њихове дезинкарнираности вероватно наслућујете - у питању је геноцид који је над њима током Другог ветског рата починила нацистичка Немачка са својим квинслишким сарадницима.

Многе од тих развојних Свести Душа након напуштања свог телесног обличја нису прешле у духовни свет - у Светлост, него су оковане болом и патњом којима су биле изложене и даље присутне на енергетском нивоу Физичког плана. Те свести у обичном говору ви називате "духовима".

Желимо да вас подсетимо на чињеницу да дезинкарниране Развојне Свести Душа поседују интелигенцију и знања као било која особа, осим што због стања у коме се налазе не могу учествовати у животу људи на начин на који је то уобичајено. Међутим, стање њихове дезинкарнираности даје им могућности да сазнају ствари које већина људи не зна, што је помало незгодно када су питању тајне од изузетне важности.

Наиме, погођене судбином и суровом смрћу која их је сачекала, ове дезинкарниране свести током протеклих година истраживале су и трагале за разлозима и починиоцима који су довели до трагедије и злочина познатог као "холокауст над Јеврејима". Након више деценија прикупљања доказа и информација, закључиле су да је холокауст био освета католичке цркве Јеврејима који су радили за њу и у њено име - али тајно, а који су јој - у једном тренутку поверовавши да су довољно моћни и утицајни за тако нешто, отказали послушност. Католичка црква казнила их је протеривањем из Европе и геноцидом над 6.000.000 Јевреја.

Сада, 70 година након тог злочина, све што се дешавало и сви учесници тог злочина над њима потпуно и јасно познати су овим дезинкарнираним Развојним Свестима Душа које су одлучне да ствари истерају на чистину - односно да Истина о наредбодавцу геноцида над Јеврејима изађе на видело.

Но, као препрека томе неочекивано су се појавили представници њиховог сопственог народа - свештеници и монаси Јудаистичке цркве, али и јеврејски Моћници који су својевољно или под притиском католичке цркве пристали да уђу у коалицију са њом, створивши на тај начин пројекат који ми називамо "Нацистичким Светским Поретком".

Циљеве и методе којима поредак успоставља "ред" на планети овом приликом нећемо описивати, јер су они нажалост познати већини вас. Овом приликом обратићемо пажњу на једну другу ствар.

Наиме, дезинкарниране свести осим у ретким приликама немају утицаја на Физички план, што се из корена мења када се велики број њих вођен одређеном идејом - рецимо осветом, уједини. Тада могу представљати тако јаку негативну енергетеску силу од које је врло тешко пронаћи било какву врсту одбране. Ово посебно важи у случајевима када је у питању освета праведника, односно оних који су побијени, а да до њих није било никакве кривице осим што су - као у њиховом случају, били Ј
евреји.

Оно штоје овом приликом посебно значајно - а због чега вам уосталом и пишемо ово писмо, јесте то да ће та освета првенствено бити усмерена на вас - припадниеке јеврејског народа који сте пристали да радите и спроводите потпуно исте методе (које су узроковале смрт ових дезинкарнираних свести током холокауста) и над другим народима.

Желимо да истакнемо да њихова освета над вама - свештеницима/монасима и Моћницима јеврејског народа, може бити веома болна и неугодна и да од ње нећете успети да се заштитите ни на који вама познати начин.

Стога бисмо вас замолили да још једном преиспитате своје поступке и зло које чините невинима широм планете, а што проистиче из вашег ортачког деловања у коалицији са католичком црквом у пројекту Нацистичког Светског Пројекта.

Времена за промену имате веома мало и ово упозорење представља последњу сламку спаса за вас. Уколико се оглушите о њега и даље наставите да учествујете у геноциду на људском врстом, освета јеврејских праведника који пребивају као дезинкарниране свести свом силином обрушиће се на вас.

Још једном вас подсећамо да од тога нема одбране, тако да се надамо да сте ову поруку разумели приличнојасно и да ћете поступти у складу са њеном суштином.

Духовне Енергије УниверзумаНапомена: Сигурно сте запазили да обраћање у писмо започињено "ми", а да га потписују "Духовне Енергије Универзума", што може изазвати извесну збуњеност и запитаност о томе ко се то у ствари обраћа јеврејским свештеницима и Моћнцима. Забуни пак нема места, већ ово писмо представља јасну илустрацију промена које се одигравају са свешћу медитанта током процеса постпеног брисања Ега и индивидуализације свести.

Брисањем Ега престају поистовећивања са његовом ограниченом и неуротично-агресивном свешћу, након чега се свест Духовника враћа у стање повезаности и јединства са свиме што постоји у Универзуму, али сада са остварном Индивидуализацијом Свести или ако вам је дражи израз - материјализацијом свесности о томе да представљате зачетак једног новог Универзума.


О ЈЕВРЕЈСКОМ НАЦИЗМУ
ПИСМО ЈУДАИСТИЧКИМ СВЕШТЕНИЦИМА И МОЋНИЦИМА


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

29 фебруар16 године ере Водолије