ПИСМО ГРЧКОМ НАРОДУ

 
Ово писмо упућујемо вама - кћерима и синовима Платона, Аристотела, Сократа, Питагоре, Архимеда, Фидије, Демостена...
 
Ово писмо упућујемо вама - кћерима и синовима Леонидиса и 300 Спартанаца, који су својим животима преко читаве Грчке исписали реч Слобода.
 
Ово писмо упућујемо вама, јер вам је оно потребно, потребно вам је нешто, што ће вас напокон издићи из рупе у коју сте гурнути. Дух једне нације неуништив је, али он може бити спуштен на тако низак ниво, да је то на неки начин равно уништењу.
 
Дух грчког народа сада се налази на том нивоу.
 
Много пута до сада гледали смо уздизање и пад разних народа и слободно можемо рећи да ваш народ сада иде у том правцу - када дух замре, тело само од себе престане да постоји и постаје једна врста зомбија. У том правцу незадрживо иду кћери и синови славне Грчке, у том правцу, а да их нико у томе не може зауставити.
 
После дуго времена ми - Духовне Енергије Универзума, одлучиле смо да мало активније утичемо на људску врсту како би се ваш развој убрзао и истовремено уклонила опасност по Универзум, коју својим делима изазивате. У том циљу један број нас сишао је на Физички План ваше планете, како би помогао и убрзао тај процес.
 
То су Чистачи.
 
Улогу Чистача објаснили смо у једном ранијем каналисању, те је овде нећемо детаљно објашњавати, већ је довољно знати да Чистачи помажу у чишћењу планете од негативних енергија зла. Једини који осим њих то могу чинити јесмо ми - Духовне Енергије Универзума, али је нама то забрањено због закона Карме.
 
Зато вас молимо - вас синове и кћери славне Еладе, да подржите Чистаче у њиховом раду, јер они делују у корист читавог човечанства и у корист ваше вољене државе. Нико ко није деловао на Вишим Плановима не може схватити важност њиховог рада по људску врсту и уколико не успеју у чишћењу и заустављању даљег умножавања Енергија Зла, једна за другом несреће и ратови чији обим не можете ни замислити, довешће вашу врсту на корак до самоуништења. 
 
Стога вас још једном молимо ми - Духовне Енергије Универзума, да их подржите и омогућите им да помогну очувању људске врсте.
 
Колико је времена протекло од када су синови и кћери славне Еладе утонулиу сан, толико времена ће трајати њихово поновно уздизање ка пуној свести. Зато што пре направите први искорак у том правцу, пре ћете стићи ваше славне претке.
 
Свако добро вам желимо децо славне Грчке и желимо да и ви другима чините добро.

 

 

Грци су ме пет месеци злостављали у затвору и мало је хвалило да не изађем жив. Ово писмо

каналисано је након месец и по и само је дуплирало бес и сулудост грчких полицајаца.

Нек' прође још мало времена, па ћу поставити кратак текст о проживљеном.

 Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству,
од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова
  

09 децембар 13 године ере Водолије -  - затвор места Σουφλί/Грчка