Петиција

Петиција за пензионисање Саше Вукадиновића, Ивице Дачића и Зорана Луковића

Поштовани посетиоци

Претходни сајт isceljenjetrauma.org био сам приморан да у априлу прошле (2010-те) године на 6 месеци угасим, због непрестаног хаковања од стране неиживљених и беспослених отпораша из XI Управе режимског Гестапоа. Нажалост, али иста прича понавља се и са сајтом isceljenjetrauma.blog.com, са мојим мејл налозима, али не само мени, већ и другим Слободњацима.

Током прошле посете Вашинтону, Ивици Дачићу је од стране домаћина недвосмислено стављено до знања да може употребити сва средства према грађанима Србије, ради очувања окупационог режима на власти, а да нико на Западу због тога неће правити питање. Почели су тако, што су све грађане Србије прогласили потенцијалним терористима којима се без дозволе суда могу пресретати и читати мејлови, на шта се није усудио ни Иди Амин. Поред тога, на свим српским форумима 24 часа дневно дежура по један Гестапо, па уколико почнете да чепркате по лоповлуцима и злочинима режимлија, чека вас бан, хаковање сајта/форума или директна претња у 4 ока. Уколико ово не помогне онда заузимају агресивнији приступ, па убиство Бранчија, Борке и Ранка – да поменем само неке од њихових 70-ак жртви, представљају опомену упућену свим Слободњацима.

Осим њих, попови, црномагијаши и талибани СПЦ-а поново су почели са чишћењем Београда од свих који не припадају њиховој секти, а баве  се духовношћу – медитацијом и исцељењем.

С обзиром да су за већину овога директно одговорни Саша Вукадиновић, Ивица Дачић и Зоран Луковић, сматрам да би њиховим пензионисањем дошло до знатног побољшања стања људских права и слобода у Републици Србији.

Све у свему, чињеница је да су режимлије моћне онолико колико им допустимо, а ми слободни, колико заслужујемо.

Свако добро, Оливер

П.С. Ова петиција нема политичку позадину, јер кад ми неко помене политику и политичаре буде ми мука, већ је у питању захтев за основним правом на Слободу које су ми режимлије својим поступцима ускратиле, протест против нацификације Србије по угледу на Сједињене Државе и земље Европске Уније, али и против талибанизације по узору на Иран и Авганистан.

Наравно, јасно ми је да ће и сама петиција бити хакована и брисана, но и то ћемо решити већ некако.

ЛИНК ЗА ПОТПИСИВАЊЕ ПЕТИЦИЈЕ