15   
ОТВОРЕНО ПИСМО ПРЕДСЕДНИКУ СЈЕДИЊЕНИХ АМЕРИЧКИХ ДРЖАВА - ГОСПОДИНУ ДОНАЛДУ ТРАМПУ

Поштовани господине Председниче

Зовемо се Оливер Поповић, имамо 53 године, по животној вокацији смо Духовник и живимо у Београду/Србија.

Искористили бисмо ову прилику да вам честитамо на освојеној победи за место председника Сједињених Америчких Држава, са надом да ћете Ви као председник Сједињених Америчких Држава који има више слуха и осећаја за оно што се дешава у свету, усмерити активности ваше земље на такав начин и у правцу који ће омогућити мир, сарадњу и развој свих народа света.

Јасно вам је да ваша земља представља јак - рекли бисмо генератор, догађаја који се одигравају широм планете. Самим тиме ваша држава је истовремено хтела то или не преузела на себе и одговорност за добробит и напредак земаља у чији живот, рад и политичка дешавања се непозвана и нежељена уплела. Ово наводимо из разлога што су непосредно након Другог светског рата Сједињене Америчке Државе постале генератор ратова и "хуманитарних интервенција" које су довеле до великог броја смртних случајева, рањавања, патње и осиромашења становништва тих земаља.

Све ово имало је веома негативне последице на развој поменутих земаља, пре свега из разлога што су Сједињене Америчке Државе подржане својим европским савезницима у свим тим државама успоставиле окупационо-квислиншке режиме, који су наставили са применом репресивних мера над сопственим становништвом.

Једна од тих држава је и Србија, која је од петооктобарског пуча 2000-те године па до данас, претворена у православно-фашистичко и полуживотињско друштво у коме само квинслишко-криминална елита живи добро и богато, док смо ми - грађани Србије, спуштени на ниво робова без икаквих права. За такву ситуацију која влада у Србији, одговорне су Сједињене Америчке Државе и земље Европске Уније.

Такође бисмо вас подсетили на могућност да у не тако далекој будућности ваша земља - Сједињене Америчке Државе, као и земље Европске Уније, буду приморане да као надокнаду за претрпљени емоционални бол, уништена материјална средства/објекте и погибије грађана држава у којима су изазвале рат, грађански рат или "хуманитарну интервенцију", исплате одштету грађанима тих земаља.

Волели бисмо када би ваши финансијски саветници одвојили један викенд да израчунају, колике би у том случају на годишњем нивоу биле обавезе Сједињених Америчких Држава.

Елем, надамо се да вам овим писмом нисмо одузели превише времена, а сигурни смо да ће под вашим вођством Сједињене Америчке Државе учинити заокрет у политици и односу према другим државама, са циљем да након дужег времена свет напокон започне да се креће узлазно-развојном линијом.

С поштовањем
Оливер Поповић


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

29 јул 16-те године ере Водолије - Казнено-поправни завод "Падинска Скела"/Србија