19        
ОТВОРЕНО ПИСМО ПРЕДСЕДНИКУ СЈЕДИЊЕНИХ АМЕРИЧКИХ ДРЖАВА — ГОСПОДИНУ ДОНАЛДУ ТРАМПУ

Поштовани господине Председниче

По други пут Вам се обраћамо, први пут повод је био честитка вашем избору за председника Сједињених Америчких Држава, сада је то криза у односима између Сједињених Америчких Држава и Демократске Народне Републике Кореје.

Поштовани господине Председниче, према информацијама које су нам доступне у случају нуклеарног рата — а то ће бити ограничени нуклеарни рат, број погинулих на странама учесницама тог рата кретаће се од 200—250 милиона. Ми бисмо вас замолили да ову процену узмете за озбиљно, јер је она веома реална.

Такође, замолили бисмо вас да се у циљу смирења тренутне кризе између Сједињених Америчких Држава и Демократске Народне Републике Кореје захвалите на присуству свештеницима, монасима и монахињама Католичке цркве у Америци, који својим саветима утичу на креирање политике Сједињених Америчких Држава, као и на одлуке које доносите Ви — председник Сједињених Америчких Држава и Ратно Веће. Јасно вам је — надамо се да јесте, да је њихов циљ разбуктавање ратова и сукоба широм света, како би се што је могуће више погоршали услови живота у којима бораве народи широм света и на тај начин зауставио њихов развој свести.

Ми намерно нисмо прецизирали која је то католичка секта у питању, јер су све оне под контролом Католичке цркве чије је седиште у Ватикану. Уосталом, сигурни смо да вам је добро познат њихов мото: «E pluribus unum».

С поштовањем
Оливер Сергеевич Морозов


скенови: 1

ОТВОРЕНО ПИСМО ПРЕДСЕДНИКУ СЈЕДИЊЕНИХ АМЕРИЧКИХ ДРЖАВА — ГОСПОДИНУ ДОНАЛДУ ТРАМПУ
ОТВОРЕНО ПИСМО ПРЕДСЕДНИКУ ДЕМОКРАТСКЕ НАРОДНЕ РЕПУБЛИКЕ КОРЕЈЕ — КИМ ЏОНГ УНУ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

11 август 17-те године еона Водолије — Београд/Србијa