20        
ОТВОРЕНО ПИСМО ПРЕДСЕДНИКУ ДЕМОКРАТСКЕ НАРОДНЕ РЕПУБЛИКЕ КОРЕЈЕ — КИМ ЏОНГ УНУ

Поштовани Председниче

Обраћамо Вам се овим писмом са надом да ће оно помоћи да се напетост и непријатељство које владају између Сједињених Америчких Држава и Демократске Народне Републике Кореје спласнути, а временом и потпуно престати.

Поштовани Председниче, сигурни смо да вам је познато да су Сједињене Америчке Државе широм света започеле већи број ратова и ратних сукоба ограниченог дејства, са циљем успостављања Апсолутне Моћи на планети Земљи. Оно што је мало познато светској јавности, јесте да иза тог сулудог пројекта не стоје амерички Моћници, већ су то свештеници, монаси и монахиње Католичке цркве. Ово је веома важан податак, јер ће у случају избијања ограниченог нуклеарног рата између Сједињених Америчких Држава и Демократске Народне Републике Кореје број погинулих на обе стране достићи 200—250 милиона, а да кривица није до вас.

Стога, замолили бисмо вас поштовани Председниче Ким Џонг Ун да вашом мудрошћу, стрпљењем и дипломатском вештином тренутну ситуацију која је веома опасна, вратите у воде мира и да се на један разуман и обострано користан начин договорите са председником Сједињених Америчких Држава да напетост и ратну опасност која виси над главама свих нас, приведете крају на један миран начин.

Никакво освајање и никакви ратни успеси не могу овенчати славом и љубављу лик председника у очима свог народа, као што то може победа мира. У то име поштовани Председниче Ким Џонг Ун, молимо Вас да вашом мудрошћу тренутну ратну кризу приведете крају.


С поштовањем
Оливер Сергеевич Морозов


скенови: 1

ОТВОРЕНО ПИСМО ПРЕДСЕДНИКУ СЈЕДИЊЕНИХ АМЕРИЧКИХ ДРЖАВА — ГОСПОДИНУ ДОНАЛДУ ТРАМПУ
ОТВОРЕНО ПИСМО ПРЕДСЕДНИКУ ДЕМОКРАТСКЕ НАРОДНЕ РЕПУБЛИКЕ КОРЕЈЕ — КИМ ЏОНГ УНУ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

11 август 17-те године еона водолије — Београд/Србија