Не хакујте текст. Нађите неки поштен посао. Ожените се.

21       
ОТВОРЕНО ПИСМО АМБАСАДОРИМА АМЕРИЧКО-ЕВРОПСКИХ КАТОЛИЧКИХ ДРЖАВА И ПРИЈАТЕЉСКОЈ РУСИЈИ И КИНИ

Поштовани

Сведоци сте да смо вам се од 2005-те године више пута до сада обраћали путем мејла, жалећи се на поступке србијанског режима према нама, но, очигледноје да ни након 12 година од тада то непријатељско и злочиначко понашање није престало. Изгледа да је разлог у томе што су Србијанци подржани — повремено и инструисани, непријатељством и мржњом које према нама осећају америчко-европски католици, пре свих представници следећих држава: Ватикана, Сједињених Америчких Држава, Енглеске, Италије, Немачке, Аустрије, Шведске, Данске… да поменемо неке од агресивнијих католичких држава. Охрабрени таквим вашим ставом, знајући да неће бити изложени некој врсти казне — већ ће бити финансијски награђени, Србијанци и поменути католици од 2010-те године — значи већ 8 година, спроводе над нама најбруталније могуће злостављање, укључујући ту и сексуално злостављање.

Разлогâ за злостављање и иживљавање над нама и нашим животом има више, ми ћемо кратко поменути неке од њих: основни разлог је у том
е што смо Несрбијанац, односно што смо Србин, које Србијанци патолошки мрзе. То наше етничко порекло вучемо по породици у којој смо одрасли, иако то није наша биолошка породица. Наше етничко порекло је руско, а информације о њему, тј. о породици из које потичемо, проследили смо амбасади Руске Федерације у Београду.

Србијанци нас мрзе и јер смо у Хрватској и Босни штитили Србе од геноцида који су над њима спровели католици и муслимани, али и зато што смо Хуманиста и Слободњак, што је за њих — као припаднике фашистичко-нацистичке идеологије, смртни грех.

Мрзе нас и због чоколаде украдене у самопослузи и новчаника једном конобару, иако смо се ми поменутоме извинули и новчано га обештетили. 

Као кривицу намећу нам и да прогонимо жене, иако је Истина супротна — читавог живота смо их избегавали, јер смо били заузети потрагом за нашим духовним путем. Они су нам пак 1999-те, по наређењу пуковника србијанског Гестапоа — Николе Поповића, у самопослузи надомак куће у којој смо становали подметнули
Гестапо-агенткињу обучену психо-кинетичко енергетско-вампирским нападима, која нам је нанела и годинама наносила, висок степен психо-емоционалног бола.

Мрзе нас — али баш мрзе, јер смо Духовник, и што смо путем каналисања јавности саопштили праву природу религија: демонско-црномагијску, као и црномагијско-енергетско вампирске активности свештеника, монаха и монахиња Србијанске Православне Цркве.

Мрзе нас и јер смо захваљујући каналисањима упознали јавност са њиховим муслиманским пореклом, као и са плановима о уништењу Срба и крађи србског имена, културно-историјских личности, становништа — тамо где могу, и територија.

Србијански Гестапо нас мрзи јер смо два пута одбили њихову директну, а 15—20 пута и индиректне понуде да радимо као Гестапо-агент.

Мрзе нас јер смо захваљујући аналитичком размишљању открили један број злочина које су починили, а каналисaњимâ методе злостављања недужних и беспомоћних грађана Србије. Покушали су — мислимо на војни Гестапо, да без нашег знања и пристанка — користећи опија
те, хипнозу и сугестију на даљину, од нас направе биолошку играчку која би требала да испуњава њихове пубертетске снове. 

Питамо се којој би то још животињи, тако нешто уопште пало на памет?!

Осим претходно наведених, разлог за наше злостављање представља и то што смо одбили да као духовни исцелитељ радимо у име Србијанске Православне Цркве и/или за србијански Гестапо. Зато су нам обећали да ћемо до краја живота живети на улици као бескућник и просјак.

Једна од оптужби је и да смо руски шпијун, јер на тај начин покушавају да нас застраше и приморају да одустанемо од објављивања информација о њиховим злочиначким плановима који се тичу нацификацији планете и читаве људске врсте, правој природи религија и процесу духовног развоја, у чему наравно нису успели.

Америчко-европски католици нас мрзе јер смо каналисањима открили и појаснили њихово учешће у геноциду над Србима у Хрватској, Босни и Космету, структуру и планове Нацистичког Светског Поретка коме припадају и који чине, као и водећу улогу Католичке Цркве у њему. Током нашег двоипогодишњег боравка по европским азилима више пута нам је на индиректан начин сугерисано да као кривце за злочине почињене широм света и организаторе поменутог Нацистичког Светског Поретка именујемо Јевреје и све ће по нас бити добро, на шта ми нисмо пристали.

Смета им — али баш смета, јасно, разумљиво и објективно појашњење процеса духовног развоја које смо дали током већег броја каналисања, јер је основни
циљ те демонско-црномагијске секте — мислимо на Католичку Цркву, спречавање Деце Земље да се духовно развијају и напредују, и уништење покрета духовности на планети.

Читаво то време — значи током протеклих 8 година, присиљени смо да живимо на улици као бескућник и просјак, јер су нам Србијанци и католици забранили да се бавимо нашом животном вокацијом/професијом: духовним исцељењем, подучавањем медитације, публиковањем каналисања, подучавањем Таи Чи Чуана и сличним духовним активностима. 

Као добронамерна, интелигентна, културна и надасве стрпљива особа сматрали смо да је Србијанцима и католицима потребно извесно време како би превазишли зло које их покреће, и како би схватили да наше злостављање представља злочиначки чин који ће кад-тад бити кажњен на одговарајући начин. Међутим, они су наставили по старом, процењујући да им нико ништа не може.

Стога, као бисмо заштитили наше здравље, наставили са духовним развојем, помоћи ДуховнимТрагаоцима и свој Деци Земље, одлучили смо да ступи
мо у штрајк глађу док нам се не омогући, тј. обезбеди одлазак за Русију. Ово «омогући, тј. обезбеди» односи се на чињеницу да нам је од маја месеца 2014-те године када смо депортовани из Грчке, од стране србијанске полиције/Гестапоа/режима/цркве разним административно-полицијским смицалицама онемогућено вађење личне карте и пасоша* иако законски имамо право на то, како би нас спречили да живот наставимо у некој нормалној средини, која ће нас прихватити и омогућити нам да се бавимо духовношћу.


Штрајк глађу започећемо у Београду, у понедељак, 11 септембра, на тротоару преко пута амбасаде Руске Федерације. Чини нам се да је избор локације за штрајк логички разумљив из више разлога, од којих је један претпоставка да у том случају неће смети да на нама примене физичку силу. Уколико то пак учине и на силу нас одведу у затвор, болницу… ми се наравно физички нећемо опирати, већ ћемо наставитии са штрајком глађу до испуњења нашег захтева који је крајње разуман и уобичајен у свакој држави, осим у оној која је по својој суштини нацистичка.

С обзиром да смо медитант, односно Духовник, наш енергетски систем изузетно је осетљив, што значи да би наше физичко додиравање од стране полицајаца/лекара или било која врста медицинске присиле, код нас изазвала озбиљне здравствене последице. Уосталом, из тог разлога се не рукујемо, већ користимо Поздрављање.

Објективно процењујући свест Србијанаца и католика, могућност да нам се изађе у сусрет и врате одузета грађанска права не прелази 15%, што
значи да постоји могућност да услед штрајка глађу дође до нашег трајног напуштања физичког тела или што бисте ви рекли, смрти. У том случају желимо да истакнемо неколико ствари, које се требају сматрати нашом опоруком:

1. Ми — Оливер Сергеевич Морозов** не поседујемо некретнине, материјалну имовину, финансијска средства у готовини или на банковним рачунима и никоме не дугујемо новац. Све о које смо се на неки начин огрешили већ смо поменули и извинули им се, уколико смо некога заборавили да поменемо, то чинимо овом приликом.

2. Ми — Оливер Сергеевич Морозов током нашег живота нисмо ступали у брачне или ванбрачне везе, те стога немамо биолошких потомака. Деца коју је србијански Гестапо зачео нашим украденим генетским материјалом — значи без нашег знања и одобрења, представљају део нацистичког програма стварања србијанске више Гестапо-расе, те се стога требају сматрати њиховим биолошким власништвом.

3. Ми — Оливер Сергеевич Морозов желимо да истакнемо да каналисања која смо објавили н
а сајту: iscelenietravm.ucoz.ru, друштвеној мрежи:my.mail.ru/mail/isceljenjetrauma и блогу: iscelenietravm.blog.ru представљају дар Духовних Енергија Универзума свој Деци Земље, нарочито оној, односно онима који се баве духовним развојем.

С обзиром да смо ми — Оливер Сергеевич Морозов у етничом смислу Рус, те да се поменута каналисања налазе на руским хостинзима и серверима, овом изјавом овлашћујемо Руску Федерацију, односно њено одговарајуће министарство/службу да се брине о одржавању поменутих веб-адреса*** и у складу са изјавом коју смо дали у футеру сваког каналисања омогући свим заинтерeсованима да поменута каналисања објаве у приватне и комерцијалне сврхе без плаћања ауторских права, али претходно провере тачност превода у односу на оригинал написан на србском језику. Све поменуто од стране руске стране бесплатно је, осим плаћања административне таксе за молбу поднету одговарајућем министарству/служби, уколико то закони у Руској Федерацији прописују.

Уколико се наш штрајк глађу
заврши неуспешно, тј. уколико дође до нашег трајног напустања физичког тела или што бисте ви рекли смрти, жеља нам је да се наше физичко тело кремира и пепео распрши у најближој реци/мору, јер је то уобичајен поступак када су у питању Духовници. Како Србијанци то сигурно неће учинити, замолили бисмо особље руске амбасада да се побрине да наша молба буде испуњена — уколико буде потребе за тиме.

На крају, подсетићемо вас на следећу мисао: «Духовници нас не напустају, већ само мењају димензију свести са које помажу људској врсти».

Ово значи да уколико дође до нашег трајног напуштања физичког тела ми се више нећемо инкарнирати, стога увек  када осетите потребу за помоћ у духовном развоју — помоћ у исцељујуће-развојном смислу, можете нам се обратити молбом на следећи начин: «Молимо Оливера за/да нам………» и ми ћемо вам помоћи најбоље што можемо у том тренутку нашег духовног развоја.

Овај текст представља најкраће могуће појашњење мотивâ најављеног штрајка глађу, док је онима који су годинама пратили шта се дешава са нама све одавно већ јасно.

Оливер Сергеевич Морозов


*    Личну карту смо поцепали када смо у јануару 2012-те године илегално ушли у Румунију тражећи азил, како нас Румуни не би одмах вратили. Пасош смо поцепали августа месеца исте године док смо боравили у Италији, јер су нам Италијани одбили азил и рекли да ће нас депортовати за Србију, уколико нас током наредних 7 дана поново ухапсе. Како бисмо избегли депортацију, поцепали смо пасош. 2012 године одлучили смо се да напустимо Србију јер смо током д
ве претходне године интензивно били злостављани,8 пута осуђиванина затворску казну због медитације/прошње на улици — односно политичких коментара по форумима (претходно су нам забранили да се бавимо духовним исцељењем), два пута су нам претили убиством — једном у полицијској станици Савски венац… 

**  Правно гледано и даље се водимо као Оливер Поповић, но, то у овом тренутку не игра никакву улогу.

*** Било би добро да се сва каналисања обједине на сајту iscelenietravm.ucoz.ru, што због недостатка финансија ми нисмо у могућности да учинимо.


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

7 септембар 17-те године еона Водолије — Нови Сад/Војводина