23     
О ЗЛОЧИНИМА КАТОЛИЧКЕ ЦРКВЕ

("Пре отприлике сат ипо, током медитације на улици стартовала нас је постарија часна сестра - значи монахиња Католичке Цркве, сва скрушена и обучена у чисту, али похабану одећу, сугеришући нам неколико пута током разговора да уклонимо мини-пано који користимо током прошње-медитације. Мини-пано је био лајт-мотив њеног разговора са нама, мада се током тих 5-6 минута дотицала и других тема. Одлазећи, упутила нам је осмех и поглед искусне и препредне особе, и умешавши се у групу пролазника нестала. Неких 5 минута након њеног одласка, започе каналисање које следи...")

О злочинима Католичке Цркве много тога речено је током протелих векова, те је стога тешко бити оригиналан на том пољу. Но, како смо ми - Духовне Енергије Универзума глобалне енергије које прожимамо читав Универзум, доступне су нам информације из свих делова Универзума, односно доступне су нам информације свих догађаја који су се икада десили и који ће се икада десити у Универзуму.

Елем, из тог мноштва информација - када су у питању злочини Католичке Цркве, могли бисмо изложити вашој јавности следеће информације:

Свештеници, монаси и монахиње Католичке Цркве представљају носиоце идеологије Енергијâ Зла на Физичком Плану ваше планете. Њихова улога састоји се у томе да у своје ауре прихвате што веће количине - односно што већи број Енергија Зла, које ће одатле - из њихових аурâ, раздељивати у ауре верника католичке цркве.

Најлакши начин за тако нешто јесу црквени обичаји, нарочито један од њих - Демонско Причешће. Писали смо већ о томе у једном ранијем тексту - везано за Србијанску Православну Цркву, те за већину вас ово неће представљаи изненађење.

Демонско Причешће обавља се на следећи начин: вече пре него што ће се обавити Демонско Причешће верникâ Католичке Цркве, фратри, монаси и монахиње изводе ритуал призивања Демона њихове секте, замоливши га при том да већи број Енергија Зла испуне вино и комаде хлеба или неког сличног производа од теста како би верници током сутрашњег конзумирања хлеба и вина у свој организам и ауре унели, односно отворили пролаз Енергијама Зла.

У једном недавном тексту (
ИСТИНА О СВЕТОЈ ПЕТКИ) појаснили смо да у оваквим случајевима - када су у питањеу Енергије Зла Демона секте којој верници припадају, оне - Енергије Зла, имају улогу да својим деловањем код верника униште енергије разума које се налазе у њиховим аурама. На тај начин верници Католичке Цркве спустају се и укорењују на ниво свести емоционалних верских фанатика.

Овакво стање свести које је уобичајено за вернике, представља главну опасност по опстанак и развој људске врсте, односно по опстанак и развој Развојних Свести Душâ које се развијају кроз људску врсту. Они - верници, представљају главне реметилачке факторе вашег напретка, јер су увек спремни да на заповед својих свештеника и монаха започну неко ново и масовно крвопролиће.

Други злочин Католичке Цркве који бисмо могли издвојити, јесте навика свештеника и монаха поменуте цркве да уживају у телесној љубави - мислимо на њен сексуални део, са младим дечацима и децом. Овај део њиховоих активности посебно је одвратан - у смислу даљег описа њихових активности са том јадном децом, да ми због тога нећемо износити детаље тих њихових активности.

Но, то не значи да ћемо затворити очи и остати неми на зло које чине тој недужној деци, већ ћемо врло јасно и довољно гласно пред суд светске јавности изнети оптужницу која се односи на њих - свештенике и монахе Католичке Цркве.

Оптужница је прилично обимна и прилично озбиљна, и садржи све облике сексуалних перверзија са децом, од којих један део њих подразумева и смрт те несретне деце.

Надамо се да је ово што сте управо прочитали допрло до ваше свести на такав један начин, да је оставило довољно јак утисак да вас наведе на то да извесно време посветите размишљању о изнетим оптужбама против свештеника и монаха Католичке Цркве.

Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум никада се не мешамо у сукобе међу људима и религијама, и никада не држимо страну једним учесницима сукоба против других. Природа наших активности увек је таква да подржавамо ону страну која је по својим активностима и поступцима окренута Истини и Правди - колико је то могуће у поменутом сукобу.

Стога, овај текст који се тиче злочинâ Католичке Цркве није уперен против појединаца и народâ који припадају, односно који исповедају католичку веру, већ само и искључиво против свештеника и монаха Католичке Цркве који се баве поменутим злочинима.

Уколико верници Католичке Цркве успеју да зауставе извршење тих злочина у будућности, односно током једно дужег периода наредних година и деценија, ми ћемо наше активности у смислу јавне оптужнице усмерити на свештенике и монахе неких других религија-секти који чине исте или сличне злочине.

До тада, односно док се то не деси - док верници католичке вероисповести не зауставе чињење ових злочина од стране својих свештеника и монаха, ми ћемо и даље бити активно заинтересовани да их зауставимо у чињењу истих. За тако нешто постоји више начина, од којих је и овај који смо управо употребили - јавно изношење оптужнице за почињене злочине.

Духовне Енергије Универзума

 

О ЗЛОЧИНИМА КАТОЛИЧКЕ ЦРКВЕ
О ХОМОСЕКСУАЛЦИМА ИЗ КАТОЛИЧКЕ ЦРКВЕ
О ЛУКАВШТИНАМА КАТОЛИКА И МУСЛИМАНА
О ИНЦЕСТУ КОД КАТОЛИКА И МУСЛИМАНА
КАТОЛИЦИ И МУСЛИМАНИ - ГЛАВНИ ЗЛОЧИНЦИ ПЛАНЕТЕ
О ЗАТАШКАВАЊУ ВЕЗÂ ИЗМЕЂУ КАТОЛИКА И МУСЛИМАНА
DIVIDE ET IMPERA 
О УНИШТЕЊУ ХУМАНИСТИЧКО-СОЦИЈАЛИСТИЧКИХ ДРЖАВА ОД СТРАНЕ КАТОЛИЧКЕ ЦРКВЕ
О КОРЕНИМА НАЦИЗМА КОД КАТОЛИКА И МУСЛИМАНА
О ПОЛИТИЧАРИМА МОНАСИМА/МОНАХИЊАМА
ИСТИНА О ГОЛООТОЧКИМ СТРАДАЛНИЦИМА
МОЋ КАТОЛИЧКЕ ЦРКВЕ
О MELTING POTU КАТОЛИКА И МУСЛИМАНА У ЕВРОПИ
 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

23 новембар 16 године ере Водолије - Београд/Србија