23     
О ВАШЕМ ТРАЈНОМ НАПУШТАЊУ СРБИЈЕ

Оливере... Оливере..., изгледа да никада нећете схватити дубину и јачину мржње коју Србијанци и Србијанке осећају према вама. Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум то смо вам више пута до сада наглашавали и истицали, али изгледа без неког већег успеха.

Јесте, схватамо да један Духовник дубоку у себи, у самој сржи свог бића гаји Љубав и поштовање према свој Деци Земље без обзира на разлике које их чине, међутим, ми бисмо вам саветовали да у случају Србијанаца и Србијанки направите изузетак. Коликогод да вам то буде тешко, тиме ћете успети да избегнете даље урушавање вашег енергетског система од стране Србијанаца и Србијанки.

Они би били срећнији да вас виде мртвог, него да им неко поклони Космет, Црну гору, Републику Србску и Македонију...

Стога и поред тога што су вас одбили или протерали из скоро свих држава у којима сте боравили, покушајте изнова да у некој од њих пронађете трајно или привремено склониште. Знајте да ће одијум мржње према вама и према ономе чиме се бавите - духовношћу, трајати све док трајно не напустите физички план планете Земље. Ваш одлазак сасвим сигурно неће представљати трагедију која ће зауставити развој људске врсте, но, тиме ће покрет духовности на планети Земљи бити знато ослабљен, можда и заустављен за известан период.

То свакако не значи да након вас неће бити Духовника, већ да је веома ретко да неки Духовник на тако јасан и отворен начин прикаже процес развоја духовне свести, деморалише демонисте из цркавâ широм света и прикаже свету лепезу манипулацијâ, зла и злочина које заједно са Гестапо-агентима чине људској врсти.

Из тог разлога за нас - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум од изузетне важности представља заштита, очување, развој и напредак ваше свести. У том циљу - у циљу очувања вашег живота, замолиле бисмо вас Оливере - ми, Духовне Енеригије Универзума које прожимамо читав Универзум да што је могуће пре напустите Србију и на тај начин знатно продужите ваш боравак на физичком плану планете Земље.

У нади да ћете нас послушати поздрављамо вас Оливере, као што поздрављамо и сву Децу Земље која читају ово каналисање.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

12 јун 18-те године еона Водолије - село Миросаљци код Ариља/Србија

Email this page