Не хакујте текст. Нађите неки поштен посао. Ожените се.

 

129

О СТАБИЛИЗАЦИЈИ СВЕСТИ

У текстовима које смо до сада каналисали, причао Истини и Лажи спонтано се понавља и намеће као ментална вододелница, која ствари разврстава на овакве и онакве. Ове две категорије немају апсолутну вредност, с обзиром да Лаж и Истина могу заменити места. Замена свакако није једноставна, јер није у питању игра каменим облутцима, него се ова промена/замена догађа на основу дубоких и јаких промена психе и емоција човека. Што су промене дубље, напредак или застој (не волимо израз: назадовање) биће очигледнији и огледаће се у промени свести дотичне особе.

Наравно да овај процес није чест, лак, па ни брз, но, с времена на време можете сусрести особу чија је свест доживела јаке и драматичне промене. Промене саме по себи јесу пожељне - говоримо са тачке гледишта духовног развоја, но, уколико нису спонтане, пријатне и постепене, могу се доживети више као нека врста стреса, него напредовање. Због тога духовност и све оно што носи са собом никада није нагло и агресивно, већ је попут заласка или изласка сунца, које даје времена вашим очима да се постпенео навикну на промену јачине светлости.

Но, пре или касније уронићете у период живота који може бити прилично турбулентан по вас, а да истовремено са њиме генеришете и промене свести. Што су турбуленције већег обима и јачег дејства и промене ће бити обимније, па самим тиме нелагодност коју притом будете осећали добиће свој јак израз. Након извесног времена када се пражњење турбулентних енергија умањи или потуно престане, можете се на известан начин осетити помало дезорјентисаним и у неку руку неодлучним. Такво стање може бити препрека даљем развоју свести, те да бисте га превазишли, најбоље је да се молбом обратите нама - Духовним Енергијама Универзима.

Помоћ коју пружамо у оваквим ситуацијама биће вам довољна, како би своју свест поново вратили у оквире који јој гарантују непромењивост. Као и све што има везе са нама, потребно је да нам упутите молбу која гласи: "Молимо Духовне Енергије Универзума да нам помогну у исцељењу и стабилизацији наше свести".

Молба је кратка и на први поглед не оставља неки посебан утисак у смислу важности, но, промене које ми покрећемо на тај захтев, свакако ће вам помоћи да стабилизујете вашу свест на ниво, који ће бити прожет енергијама љубави и блаженства.

Има још једна ствар, наиме пре или касније особа која читав свој живот проведе у лажи, пожели да се истински промени и крене путем Љубави и Доброте, али не зна како. Патња тих Развојних Свести Душа посебно погађа нашу свест и замолили бисмо вас да у случају када сретнете такву особу и уочите да је њен порив за духовношћу искрен и јак, да јој помогнете на начин који вам је у том тренутку најзгоднији. Знамо да покушавате и више него што вам животне околности то допустају, али када су ове особе у питању патња коју осећају када се нађу на вододелници промене свести толико је јака и упечатљива, да чак и код нас - Духовних Енергија Универзума као глобалних енергија које су виделе и доживеле много тога, причињава дубок бол.

Повезаност вас - Деце Земље, толико је дубока и јака, да слободно можемо о људској врсти говорити као о организму у коме свака ћелија - па чак и атом, има и развија сопствену свест. Стога помажући другима, истовремено помажете и себи - говорили смо већ о томе у ранијим каналисањима. Величина и снага људске врсте лежи управо у тој међусобној повезаности и жељи да помажући једни другима, напредујете у развоју свести. То што је у данашњим друштвима толико много егоизма и мржње не поништава ову нашу мисао, него само илуструје на колико се ниском степену развоју налази свест човечанства данас.

Дакле, испружите руке и дотакните њима животе оних који би хтели даље и више, како бисте сви заједно сихнронизовани и развијени успели да досегнете Просветљење. Ви који сте боравили у њему искусили сте стање Једнога, па знате да у њему нема ничег научно-фантастичног, већ је то стање свести савршене хармоније и баланса свих делова вашег бића.

Полако попут пужа који упорно мили аутопутем живота, напредоваћете ка слави и светлости који су део вашег Пута. Напред Децо Земље и знајте да где год да сте, никада нисте сами док постојимо ми - Духовне Енергије Универзума.

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

10  јул 15 године ере Водолије - Београд/Србија