Р34

О СРЕБРЕНИЦИ

Сребреница је грешка. То је требала бити спасилачка мисија-акција, која се сплетом околности претворила у нешто ружно и зло. Нису Срби одговорни за покољ у Сребреници, већ муслимани. Муслиманима је требао неки жртвени чин, како би себе приказали наивном и недужном жртвом. Срби су криви што су насели на провокацију муслимана и што су у жељи да освете своје мртве, и сами упрљали руке нечијим животима.

Сребреница је намештаљка са циљем да се Срби за сва времена протерају са те стране Дрине и тако направи чиста територија, која ће бити брана надирању православља ка Западу. Рат који скоро хиљаду година између себе воде Католичка и Православна црква усложњава се, и постаје претња глобалном миру на планети.

Покушајте да јавност информишете о овоме, јер је веома важно због догађаја који наилазе. Тамни облаци сакупљају се над вашом планетом, а они никада не доносе добре вести. Пуно патње и бола догодиће се у рекордно кратком времену, и стога морате бити спремни да на одговарајући начин одреагујете.

Упозорите ваше државнике и оне које брину о безбедности да озбиљно схвате ово упозорење. Некима - а добро знате ко су они, никако не одговара мир и слога на планети, те су одлучни да изнова обнове сукобе на овом простору. Колико ће они бити озбиљни то се са ове тачке гледишта не може проценити, јер сте ви бића Слободне Воље. Гледајте да се што више ангажујете у некој врсти миротворачке акције, како би се разбуктале страсти смириле. Будите истовремено и крајње отворени у изговарању Истине о геноциду почињеним над Србима.

Ниједан народ на свету није бољи и привилегованији у нашим очима, јер сте за нас - Духовне Енергије Универзума, сви ви Деца Земље која се присећају своје духовне природе.

Ниједна нација никада док постоји Универзум - значи бесконачно, неће бити фаворизована у односу на неку другу, за нас - Духовне Енергије Универзума, тако нешто било би немогуће.

Сви ви сте Развојне Свести Душе потекле од Универзума, како би развили и препознали енергије-квалитете од којих се састоји и он. Ви - свако од вас, представљате потенцијални Универзум који чека да се оствари у бескрајном пространству у који смо уроњени. Док не дођете до тог нивоа духовног развоја, много проблема и неразумевања усмераваће вам свест на погрешне путеве и стазе. Некима од њих - говоримо о читавој људској врсти, тренутно ходите.

Стога станите, размислите и донесите одлуку која ће вас вратити путу духовности, путу поплочаним Истином, Слободом и Љубављу.

Духовне Енергије Универзума


1. ХОРДА
2. НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК – У ИМЕ БОГА

3. "РАТ У ЈУГОСЛАВИЈИ" ЗА СТРАНЦЕ И СРБЕ
4. ТАТА СПАСИ МЕ
5. О СРЕБРЕНИЦИ
6. ШТА СЕ ДЕСИЛО У СРЕБРЕНИЦИ
7. О СРБИЈАНСКОМ ГЕНОЦИДУ НАД ЈЕВРЕЈИМА
8. САЛЯМ СЕРБИ - О СЕРБЫЙАНСКИЙ ГЕНОЦИД СЕРБОВ
9.
 О КОЛИЧЕСТВЕ УБИТЫХ ЗАКЛЮЧЕННЫЙ В ХОРВАТИИ В ГОДЫ ВТОРОЙ МИРОВОЙ ВОЙНЫ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.
20 јун 15 године ере Водолије - Београд/Србија