41      
О ПОСЛЕДИЦАМА СРБИЈАНСКОГ ЛАЖНОГ ПРЕДСТАВЉАЊА

Јесте Оливере, сваки пут када се Србијанци лажно представе Србима, они изричу смртну казну самим Србима који живе на својим територијама одвајкада. Србијанци то добро и јасно знају, и управо због тога — поред осталих разлога: крађе србског имена и слично, гледају да што је могуће чешће истичу «своје србско порекло».

Проблем је пак у томе што они немају никакве везе са Србима, осим сличног језика-писма и религије. Све остало: генетско и географско порекло са кога су изворно потекли, менталитет, карактер, темперамент… и још много других елемената говоре у прилог томе да су то два потпуно и по много чему различита народа.

Ми смо у претходним каналисањима неколико пута напомињали да су Срби (и Руси) наиван народ и то смо управо и мислили. Нашу реч, тј. реч «наиван», нисмо употребили у смислу «глуп», јер ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум не  бавимо се лукавштинама и слањем двосмислених порука. Наша свест је чиста и јасна, и таква ће остати заувек, па су зато и наше објаве, тј. каналисања која вам шаљемо преко Оливера такве природе.

Оливер је одличан каналиста јер и његова свест има одлике које смо поменули у претходној реченици, зато нам је лако да преко њега комуницирамо са вама — Децом Земље.

Стога да се вратимо Србијанцима и њиховом лажном представљању.

Као што смо већ говорили о томе у ранијим каналисањима, њихов скривени циљ представља уништење србских полу-државица и крађа имена, становништва и културно-историјских личности поменутих Срба. У неким случајевима — рецимо у случају Војводине, украли, тј. присвојли су им и територију.

Но, шта се ту може, свакога можете упозорити, али никога не можете натерати да промени своје понашање и поступке уколико он сам то не жели да учини. Оливер нас је данас замолио да вам више не упућујемо претње и упозорења — везано за њега, јер је очигледно да ви то не можете да схватите. Да можете, не бисте се иживљавали над њим и његовим животом ево већ скоро 9—10 година. Уосталом, до сада смо вам упутили довољан број упозорења и претњи, како бисте схватили да је то што чините са њим и његовим животом погрешно.

Оливер нас је замолио да уместо упозорења и претњи — које су пријатељски вид притиска на вас, «радимо наш посао» на начин који нам је својствен, па уколико наша дејствâ буду имала утицаја на Србијанце, они ће престати са његовим злостављањем.

Ми смо наравно изашли у сусрет његовој молби, сматрајући то начином на који он жели да читаву ствар мало смири и спусти на нижи ниво непријатељства између вас — Србијанаца и нас — Духовних Енергија Универзума које прожимамо читав Универзум. Како смо ми духовне енергије створене од енергијâ из златно-платинастог спектра, нама је таква врста Оливерове молбе пријала — ако можемо тако да се изразимо.

Стога, ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, убудуће Србијанцима нећемо слати упозорења и претње — везано за њихово иживљавање над Оливером и његовим животом, већ ћемо наш надзор и пажњу усмерити на оне делове живота и понашања Србијанаца који су у супротности са законима који владају у Универзуму, у коме се ви духовно развијате и напредујете.

Поздрављамо вас Децо Земље.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

18 мај 17-те године ере Водололије — Београд/Србија