7   
О ПОРЕКЛУ СРБИЈАНАЦА

Више пута до сада бавили смо се - односно каналисали смо, податке о пореклу народа који живе на Балкану - конкретно у два случаја: о пореклу босанских Туркеша и Албанаца. Некима ће се можда учинити чудним то што се ми - Духовне Енергије Универзума, које прожимамо читав Универзум, бавимо тако баналним стварима као што је порекло одређених народа и нација. Међутим, будите сигурни да ништа што ми радимо није узалудно и све што каналишемо има одређену позитивну сврху, па тако и каналисања о пореклу народа који настањују басен Балкана.

Сада је на реду каналисање Истине о настанку Србијанаца, као народа који има велики итицај на дешавања у басену Балканских држава.

Већ смо раније рекли да су Србијанци потиснути са обала које данас припадају Албанији, преко планиских масива, у копнени део територије коју данас већим делом заузимају. На том копненом делу, током историје долазило је до извесних територијалних померања - увећања или губитка извесног дела територије, али у суштини, то је територија коју су насељавали и насељавају Србијанци.

Срби су пак своје територије увек држали на истом нивоу - ни увећане, ни умањене, што им је помогло да остваре много боље односе са околним суседима, од Србијанаца. Овакав положај и слободно можемо рећи - углед, који су Срби уживали, код Србијанаца је изазвао - и даље изазива, приличан степен зависти, што су покушали да надоместе - односно компензују, на разне начине.

Но, да не ширимо причу, већ да се вратимо теми - пореклу Србијанаца. 

Порекло Србијанаца за неке може представљати мистерију, али за нас - Духовне Енергије Универзума, ствари су јасне: Србијанци представљају мешанце Срба и Турака који су се временом претопили у један - србијански народ. Овако мешање народа није било баш добронамерно дочекано од стране Срба, међутим, како су и они истовремено били окупирани од стране Турака, нису могли да утичу на то.

Елем, с обзиром да је време прекрило трагове, на ово порекло Србијанаца заборавило се, међутим, народ који је настао мешањем Срба и Турака, попримио је нови менталитет и однос према својим комшијама - нарочито Србима.

Срби су им сада постали главни непријатељи, јер су представљали неугодно сећање - односно, подсећање, на њихово порекло и на то како су некада изгледали и понашали се. Зато су њихове акције усмерене ка томе да се Срби униште, нестану и претопе у Србијанце, а да њихово име, култура и историја постану сада власништво Србијанаца.

О томе смо нешто мало писали и раније, ви сте спознајно добијене информације објавили отварањем пар одговарајућих тема на форумима, а ово је комплетан увид и приказ постанка србијанског народа, као и објашњење узрока њихових поступака према Србима.

Надамо се да ће овај делић Истине помоћи да се престане са непријатељством између Србијанаца и Срба, те да ће пронаћи нови и квалитетнији начин изградње међусобних односа.

Духовне Енергије УниверзумаО ПОРЕКЛУ СРБИЈАНАЦА
О СРБИЈАНСКОЈ СКРИВЕНОЈ ИСТОРИЈИ
О СРБИЈАНЦИМА


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

23 април 16-те године ере Водолије - Београд/Србија