46        
О МЕТОДОЛОГИЈИ ЗЛОЧИНÂ СРБИЈАНСКОГ ГЕСТАПОА — О ПОДМЕТАЊУ ГЕСТАПО-АГЕНТКИЊА ЖРТВАМА ЊИХОВОГ ТЕРОРА

Оливере, видимо да вас је пре десетак минута посетио Славен Јанковић, који је веома опасан Гестапо-агент — србијански наравно. Ви сте паметно поступили што сте га игнорисали, јер са таквима нема никакве користи разговарати. Шефови србијанског Гестапоа послали су Славена како би нам — нама, Духовним Енергијама Универзума које прожимамо читав Универзум поручили како наше упозорење везано за Славена које смо далиу једном претходном каналисању нема никакву вредност и да нас се они не плаше.

Ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум не делујемо на начин који ви — Деца Земље, називате «страхом». Ми онима који су позитивни и усмерени ка духовном развоју шаљемо савете и знања, која ће им помоћи да напредују на путу духовног развоја. Ти савети имају и шири значај, јер они могу деловати веома позитивно и на оне који се не баве духовним развојем, али су заинтересовани да на било који начин који им делује као позитиван и разуман побољшају стање своје психе, емоцијâ и тела. Да ли су наши савети имали такво дејство на њих, остављамо вам да то сами процените.

Но, да се вратимо теми о којој смо желели да каналишемо.

Дакле, србијански Гестапо-агенти свој утицај на србијанско друштво остварују на већи број начина, од којих је један и подметање или убацивање Гестапо-агенткиња за супруге особама које су одређене за жртву. Вама су Оливере такође покушали да подметну једну Гестапо-агенткињу док сте једном приликом медитирали-просили преко пута Правног факултета, но, ви сте њену понуду да се брине о вама на све могуће начине игнорисали, што је она дочекала помало нервозно. Оставила вам је као прилог 500 динара и љутито отишла.

Хе, хе… па да сте хтели да се жените и живите живот као већина људи Оливере, могли сте се оженити већи број пута — иако нисте тип швалера. Но, посвећеност и Љубав према духовности и духовном развоју водили су вас ка томе да сте ви неке симпатије које би временом прерасле у озбиљно забављање и брак, веома брзо прекинули. Тако је то у животу — не можете бити и риба и девојка, већ морате изабрати свој пут без двоумљења и мисли да губите нешто вредно, уколико се одрекнете привлачних ствари.

Ви сте изабрали духовност Оливере и тај ваш избор показао се као исправан, јер сте ушли у Просветљење, чиме сте постали још један од Духовника. Србијанци то никако не могу да схвате и прихвате, но, то не мења на ствари. Када буду успели да схвате биће већ касно — али за њих. Не, ово није претња Оливере, већ само информација, на шта ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, имамо право.

Но, да се поново вратимо теми.

Гестапо није успео да вам подметне Гестапо-агенткињу као супругу, али други нису били те среће, тј. памети. Многе јавне личности у Србији ожењене су Гестапо-агенткињама, а да о томе немају ни најмању сумњу, тј. сазнање. Многе јавне личности контролисане су и усмераване у оним правцима који су им сугерисале њихове супруге, а да они нису имали ни најмању сумњу у то да су то Гестапо-агенткиње. Многе јавне личности у Србији активно раде за србијански Гестапо, а да уопште немају појма о томе. Све то омогућавају Гестапо-агенткиње које су им подметнуте за супруге.

Њихов број ви сте исправно запамтили Оливере и он износи: 4,938 Гестапо-агенткиња у периоду од 1957 године, па до дана данашњег. Тај број је за ваше — србијанске друштво прилично висок, јер испада да је малтене свака значајна личност у Србији у протеклих 60 година за супругу имала Гестапо-агенткињу. Наравно да ако под изразом «значајна», уврстимо опасне криминалце, шефове мафија, нарко босове и разне друге проблематичне ликове, видећете да читава ствар има и те како важно значење.

Аркан је имао веома леп и удобан живот, све док му Гестапо није отерао званичну, а подметнуо Гестапо-агенткињу за нову супругу. Слично се десило и Ђинђићу, Моми Капору, Добрици Ћосићу, Бранку Ћопићу, Гишки… и још многим другима особама, укључујући ту и Духовне Трагаоце. Њихова имена овом приликом нећемо наводити, али ви Оливере знате који су Духовни Трагаоци у питању.

Неки од њих нису свесни да им је супруга подметнута и да манипулира са њима, други јесу, али су у таквој ситауцији да не могу ништа да промене. Нису се помирили са својим статусом, али чекају да се догоди нешто — нешто изван њих, што ће им омогућити да скину јарам Гестапо-брака са себе и наставе нормално да се баве духовним развојем.

Јесте и Вучићу је подметнута Гестапо-агенткиња као контролор, а син који је рођен из те везе отет је и одведен у Лондон. Његово име је Вељко и о њему се брину веома добро, но, он је канап којима Енглези држе Вучића на вези — ако можемо тако да се изразимо.

Ето, чини нам се Оливере да је ово за сада довољно када је у питању тема о Гестапо-супругама, а видећемо да ли ће убудуће постојати разлог да наставимо са каналисањима на исту тему.

Поздрављамо вас Оливере.

Духовне Енергије Универзума


скенови: 1 2

О МЕТОДОЛОГИЈИ ЗЛОЧИНÂ СРБИЈАНСКОГ ГЕСТАПОА — О ПОДМЕТАЊУ ГЕСТАПО-АГЕНТКИЊА ЖРТВАМА ЊИХОВОГ ТЕРОРA
О СРБИЈАНСКИМ ГЕСТАПО-АГЕНТИКИЊАМА - ДРУГИ ДЕО


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

08 јун 17-те године ере Водолије — Београд/Србија