Р16

О ХИТЛЕРУ

У годинама након завршеног Другог Светског рата, врхушка Нацистичког Светског Поретка вршила је процену постигнутог и анализу начињених грешака и говорећи о њима, током једне вечере Хитлер је истакао:

"Господо, ако ову кобасицу покушам одједном да поједем, нећу успети у томе јер је превелика, зато требамо одсећи комад кобасице и сажвакати га (мљац... мљац...). Док жваћемо овај комад (мљац... мљац...), истворемено требамо сећи следећи и на тај начин - комад по комад, успећемо да поједемо читаву кобасицу."

Било би наивно очекивати да је Хитлер попут напуштене скитнице извршио самоубиству 1945 године у Берлину, већ је умро природном смрћу 1969 године у САД-у, у Калифорнији.

Свака држава има једно или више атомских склоништа у којима се у случају рата склања најуже државно и војно руководство, а граде се на дубини од 30-50 метара. Опремљена су пречишћивачима ваздуха од биолошко-хемијских отрова, мини болницом, генераторима струје, храном и водом за најмање 6 месеци... и слично.

Када су пак у питању супер силе, ова атомска склоништа имају величину омање вароши и налазе се у слојевима чврстих гранитских стена на дубини не мањој од 1000 метара, при чему им број им варира у зависности од економске моћи државе. Улази им се налазе у добро чуваним војним базама, важним државним институацијама и једном броју јавних објеката.

У једном од подземних склоништа у САД-у, налази се одаја под називом "Крипта" у којој се чува балсамовано Хитлерово тело и током њима важних празника, у њој се окупљају и изводе црномагијске ритуале тајне вође Нацистичког Светског Поретка.
 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

04 мај 14 године ере Водолије - Београд