Не хакујте текст. Нађите неки поштен посао. Ожените се.

Текстове нам хакују србијански и амерички Гестапо како би прикрили Истину о Нацистичком Светском Поретку, правој природи религија и важности коју духовност има у развоју људске врсте, али и са намером да нас понизе, обезвреде, упрљају и спусте на ниво њихове свести, енергетски вампиришу, злостављају... и тако успоставе Апсолутну Моћ не само над нама, већ над буквално сваком особом која пребива на овој планети...

 

О ДОМАЋИНИМА

Већ смо говорили о томе да Контрауниверзум и Демони попут апарата за кокице стварају Енергије Зла разних намена - да изазову свађу, одређену болест, лудило, смрт... или нешто друго, чиме би увећали степен несреће на планети. Како им због Змајева боравак изван ауре представља опасност, Енергије Зла одлазе у ауре оних који су се препустили злу. Такве особе називају се Домаћинима и представљају локалног дилера Енергија Зла.

Када током исцељујућег каналисања Енергије Зла почну да напустају ауру и органе у којима су боравиле, пре изласка из ауре осећају огроман страх од смрти, али не због енергетске атмосфере изван ње, већ због Змајева који их са задовољством тамане. Уколико их пак избегну, тада одлазе у ауру свог Домаћина и услед претрпљеног страха бесно га уједају - најчешће по глави. Уосталом, сетите се Медузе.

Домаћини су особе које су свесно или подсвесно прихватиле у своју ауру и органе Енергије Зла, јер тако могу нанети највише штете људима, али и зато што на тај начин увећавају сопствену Личну Моћ, коју испољавају повећаном агресивношћу и/или лукавошћу.

Код особа које су позитивне и чија је аура здрава Енергије Зла немогу продрети на силу, већ само ако их оне својевољно прихвате, па их цромагијашки свештеници убацују у њихове ауре разним лукавштинама, од којих су храна и пиће најчешће. Обоје могу бити напуњени враџбином да када их унесете у организам, истим путем - кроз уста, аутоматски отварате пролаз у вашу ауру и органе и Енергијама Зла.

Исти ефекат постиже се и изговарањем имена Демона одговарајуће религије, али вам не препоручујемо то да чините и ово схватите најозбиљније што можете. Изговарањем имена Демона призивате Енергије Зла које је он створио и које се истог тренутка када изговорите његово име, створе у близини ваше ауре с намером да продру у њу. Вероватно сте чули свештенике како саветују вернике да што чешће изговарају име Бога/Демона њихове религије, јер је то као добро по њих. Сада разумете праву сврху тог савета. 

Демони - па самим тиме и Енергије Зла које они стварају, имају заједничку улогу да чине зло људкској врсти, али се у извесној мери међусобно разликују и најлакше је опазити Енергије Зла које се одазивају на изговарање имена муслиманског Демона,  док је Енергије Зла хришћанског Демона теже опазити, но, лако се осете њихове вибрације након изговарања тог имена.

Трећи начин је најобичнији разговор, током кога услед резонанци грлених чакри и преплитања аура, Енергија Зла могу прећи из Домаћинове у вашу ауру.

На основу овог кратког описа, поставља се питање могу ли се верници сматрати Домаћинима?

Да, свакако да могу - нарочито свештеници и монаси, и мислимо да се у томе крије суштина моћи религија, чији верници услед неразвијене свести и велике концентрације Енергија Зла у својим аурама реагују нетолеранцијом, расизмом, мржњом, агресивношћу... изазивајући сукобе, ратове и геноциде.

 

СЛИЧНО:

1. РЕЛИГИЈЕ
2. ВЕРА, ЗНАЊЕ, ДИРЕКТНО ИСКУСТВО

3. ЕНЕРГИЈЕ ЗЛА
4. КРВАВИ БОГОВИ ЕМОЦИОНАЛНОГ ПЛАНА
5. ПРЕДЛОГ ЗАКОНА О РЕЛИГИЈСКИМ И ДУХОВНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА
6. 
МАТЕРИЈАЛИЗАМ, РЕЛИГИОЗНОСТ, РАЦИОНАЛИЗАМ, ДУХОВНОСТ
7. РЕЛИГИЈЕ И ДЕМОНИ 

8. О КРШТЕЊУ
9. ИСПОВЕСТ ПРАВОСЛАВНОГ СВЕШТЕНИКА
10. О ЏОНАТАНОВОМ ЗАЧЕЋУ
11. О КРСТУ, ПРИЧЕШЋУ И ЏОНАТАНОВОЈ „СМРТИ“
12. О ДОМАЋИНИМА
13. КАКО СВЕШТЕНИЦИ МАНИПУЛИШУ МОЋНИЦИМА
14. О СТАДУ, ПАСТИРУ И ВУКОВИМА
15. ЦРКВА И ПОЛИЦИЈА
16. СВЕТО ДЕМОНСКО ЗЛАТО

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

18. јануар 14 године ере Водолије - затвор места Σογφλίογ/Грчка