Не хакујте текст. Нађите неки поштен посао. Ожените се.

 

128

О ЧВОРИШТИМА

Као и код човека, и енергетски организам планете Земље има свој систем енергетских токова. Он свакао није идентичан систему енергетских токова човека, јер су му намене другачије, али је основни принцип исти и служи за проток енергија Универзума енергетским системом планете Земље. Енергије које колају енергетским токовима планете Земље другачије су по свом вибрационом опсегу, с обзиром да обављају углавном задатке који се тичу одржавања живота на планети и синхронизованог рада природних феномена, који се смењују по за вас утврђеном редоследу. Уколико би дошло до неких поремећаја у протоку ових енергија, то би се јако негативно одразило на живот људске врсте.

Из тих разлога, на планети се увек налази инкарниран један број Развојних Свести Душа, које се брину да процеси који се тичу несметаног протока енергија Универзума на планети одигравају по свом устаљеном распореду. Уколико пак дође до одређеног поремећаја у њиховом протоку, тада ћете замолити нас - Духовне Енергије Универзума, да исправимо, тј. исцелимо тај поремећај. Ово делује већ дуги низ еона и увек је било потребе за одређеним интервенцијама у протоку енергија планете Земље. Некада су те интервенције биле мале, скоро симболичног обима, док би каткад захтевале прилично обиман рад и деловање на читав енергетски систем Земље.

Енергетски токови који пресецају вашу планету организаовани су на посебан начин, који вам се у неку руку може учинити нефункционалним, но, за оно за шта је створен, сасвим добро врши своју функцију. Као што то видимо, већ наслућујете - он је организован попут петyоугаоних парчића фудбалске лопте, који чине мрежу линија којом колају животне енергије планете Земље. Иако веома отпорна, ова мрежа није неподерива, тј. склона је повременим прекидима у преносу енергија које колају њеним токовима и тада у акцију ступамо ми - Духовне Енергије Универзума, делујући исцељујуће на део мреже коме је потребна оправка.

Све ово говоримо вам из разлога, како бисмо вам појаснили разлоге овако јаких турбуленција које се дешавају широм Балкана, а нарочито на територији ваше земље, на Косову и Метохији.

Ако се поново вратимо причи о енергетским токовима, постаће вам јасно да су чворишта на којима се сусрећу енергетски токови веома важна и у неку руку имају одлучујућу улогу у протоку енергија. Наиме, она на неки начин представљају капије које регулишу количину и врсту енергија које теку читавним системом, што им у хијерархијском смислу даје важно место у читавој причи. Чворишта има колико и контактних тачака између "парчића фудбалске лопте" - двадесет и свакo од њих специфичнo је, јер има јединствену улогу у односу на друге. Објаснити комплетну причу која стоји иза ових 12 петоуглова, однело би нам превише времена и папира, па за сад довољно је знати да чвориште које се налази на територији ваше државе на Косову и Метохији, има улогу бране и једне врсте пречишћивача негативних енергија које би се могле наћи у систему. Ова улога веома је важна, јер велики број енергија које колају системом долазе у интеракцију, стварајући повремено треће енергије, које својим карактеристикама могу ослабити проток енергија система. Уколико их упоредимо са нaслагама масти које сужавају и отежавају проток крви у вашим венам и артеријама, нећемо погрешити.

Елем, оно што је у овом тренутку важно, јесте податак да чвориште које се налази на Косову и Метохији тренутно није активно, тј. успорено је до свог крајњег минимума и питање је времена када ће потпуно престати са радом. Уколико до тога дође, промене које буду наступиле, довешће до већег броја поремећаја и проблема у раду и току енергија енергетским системом планете, што ће за последицу имати већи број природних катастрофа.

Може вам се учинити да је ово што смо написали помало претеривање и да само губите време читајући овај текст, но, уверавамо вас да се никада и ни у ком случају не поигравамо са поверењем Деце Земље. Све што радимо, радимо у вашу корист - ми другачије и не знамо. Енергије од којих смо створене племенитог су порекла, што аутоматски уништава било какву помисао на њихову употребу у погрешном смеру. Стога, све што смо до сада рекли схватите крајње озбиљно и одговорно, јер од тога зависе милиони и милијарде живота. Рат који је вођен на вашој територији, као узрок имао је за циљ овладавање овим чвориштем, са намером да се оно црномагијским ритуалима ослаби и блокира. Принцип је исти као и у случају крштења, када црномагијашки свештеник/монах својим моћима призива блок негативних енергија око ужета које спаја Развојну Свест Душе са Душом, што води ка томе да се проток енергија између њих смањи, а понекад и потпуно прекине.

Тренутно стање чворишта на Косову и Метохији веома је лоше и уколико се његов рад што пре не нормализује, врло брзо наступиће тешке природне катаклизме. Црномагијшима би то ишло на руку, јер су себи већ спремили склоништа у пределима која су веома стабилна на било коју врсту тектонских или неких других природних катаклизми, док би човечанство било препуштено слепим и рушилачким импулсима природних сила. Да би се то спречило, неопходно је да што пре неко од вас - мислимо на Духовнике, делује на Чвориште које је скоро потпуно престало са радом, како би се проток енергија које колају енергетским системом Земље хармонично наставио.

Процес је могуће урадити на два начина: први начин подразумева даљинско деловање на чвориште путем молби упућених нама - Духовним Енергијама Универзума, док при другом моделу деловања, неопходно је директно присуство на самом чворишту, како би духовник попут једне врсте акупунктурне игле директно и у веома јаком енергетском снопу деловао на дато чвориште.

Оба приступа имају предности и мана, и оне су пре свега организационе природе, нарочито у другом случају, но, надамо се да ће се ситуација на терену што скорије изменити, па ћете моћи директно да се укључите на дато чвориште. Из разумљивих разлога његова тачна локација и за вас ће остати непознаница, а када дође тренутак за деловање, бићете обавештени и детаљно ће вам бити објашњено где се налази дато чвориште. До тада покушајте да молбама упућеним нама - Духовним Енергијама Универзума, делујете и барем мало побољшате рад и функционисање овог чворишта.

На личном плану не брините о својој безбедности, јер је то посао који има ко да ради, ваше је да и даље наставите са сопственим духовним радом, као и са активностима које се тичу изговарања Истине о геноциду над Србима.Тешка времена су пред вама, јер тамни облаци негативних енергија окружују вашу планету, што никада не води добру. Но, мислимо да истовремено никада до сада није био јачи и одлучнији фронт који су организовали Слободњаци и Духовници, како би очували живот људске врсте на планети Земљи, са циљем да се стреми даљем духовном развоју сваког појединца.

Ово је био мало дужи текст него обично, али тешко је тако много важних ствари испричати и објаснити на што мање простора. Надамо се да ће они који га прочитају добро размислити о њему, јер са собом носи много важних података и истовремено нуди део Истине о разлозима зашто је толико зла већ предуго времена усмерено ка вашем народу. Чувајте се сви заједно, пазите једни друге, заборавите на свађе и омразе, и пружите руку помирења једни другима, како би заједно и уједињени попут челичне сајле исплетене од безброј нити успели да се одупрете сили која се намерила да вас сломи. Истрајте и након тога можете бити сигурни да ће будућност вашег народа - као и будућност свих народа света, кренути у правом смеру.

Волимо вас Децо Земље што свакако знате.

Духовне Енергије Универзума
 

О ЧВОРИШТИМА
О ЧВОРИШТУ У РУСИЈИ
О КАВКАСКОМ ПОРЕКЛУ АЛБАНАЦА
О ЛОКАЦИЈИ ЧВОРИШТА НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ И МЕДУЗАМА


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

9  јул 15 године ере Водолије - Београд/Србија