112

О АСТРОЛОГИЈИ

 
"Срећан рођендан"!
 
Хе, хе... можда мало каснимо, ал' ипак неможете рећи да се нисмо сетили да вам честитамо дан на који сте дошли на ову планету.
 
Датум и место рођења нису безначајни у животу, с обзиром да јако утичу на ваш духовни развој и родити се пола километра пре или иза у односу на неку географску тачку, може бити од судбинског значаја за ваш живот. 
 
Астрологија као наука која прати духовни развој, сведена је на ниво шарлатанства и јефтине забаве доконих домаћица, а у питању је једна од важнијих и значајнијих вештина из области духовног развоја. Астрологију су вековима постепено и смишљено уништили зли умови религија што владају светом, како би вам онемогућили планирање доласка новог живота.
 
Све ово о чему говоримо помало вам може звучати страно или наивно, јер је духовни развој нешто много озбиљније од графикона астрролошких карти. Међутим, чини нам се да је сада сазрело време да се неправда нанесена астрологији једном за свагда исправи.
 
Учење које говори и распореду звезда и њиховом утицају на судбину људи датира много раније, него што се то и претпоставља, а дато је као дар људској врсти који ће вам помоћи да што боље испланирате долазак нове Развојне Свести Душе у вашу породицу. Рођење бебе није безначајан и успутан догађај, већ нешто што из корена може променити живот и енергетску равнотежу једне породице. Промене које наступају доласком нове Развојне Свести Душе могу бити позитивне и стимулишуће по динамику и живот породице, али могу имати и јако негативно дејство. Зато је астрологија имала - а има је и даље, улогу да помогне будућим родитељима у планирању доласка нове Развојне Свести, која ће својом динамиком подићи квалитет енергетског егрегора породице. 
 
Нису сва деца добродошла, нити се сва деца осећају пријатно у својој породици, па понекад живот људи који чине породицу може личити на сусрет непознатих и непријатељских људи силом прилика затечених на пустом остр
ву. Јасно је да ће у таквој ситуацији долазити до већег броја свађа и сукоба, који се понекад могу завршити и трагично. Да би се то избегло, дата је астрологија као помоћ људима да што хармоничније испланирају свој породични живот.
Рођење новог живота представља славље, које може бити помућено проблемима који се јављају током заједничког живота и одрастања бебе. Одбаченост, љутња, завист... и мноштво других негативних ставова којима новопридошла беба може бити дочекана, разлог су због кога смо одлучили да се мало активније позабавимо овим проблемом.
 
Рођење и смрт су два тако важна догађаја у вашим животима, да о томе не можете стећи ни приближно јасну представу. Стога смо долучили да вас овом приликом упознамо са значајем места рођења, а у следећим каналисањима детаљно ћемо обрадити тему под називом астрологија.
 
Родити се на једном месту - месту у географском, не туристичком смислу, важно је, јер представља кодну мапу односа међу планетама који су важили у тренутку вашег рођења. Пресецањем пупчане врпце долази до кидања пренаталне везе са Духовним Планом и од тада почиње да тече ваше Лично Време.
 
Лично Време је појам који користимо да опишемо период проведен на планети Земљи, током кога одређена Развојна Свест Душе стиче извесна искуства и развију своју свест. Народски речено то је ваш живот. Е сад', за разлику од живота који се најчешће живи полусвесно, Лично Време је скуп тачно кодираних догађаја који се у одређеном временско-планетарном распореду мора одиграти. Ви бисте то назвали судбином.
 
О судбини је испричано толико погрешних ствари да их је овде тешко и побројати, а довољно је рећи да од тога што је речено скоро ништа није тачно. Судбина представља збир догађаја који се морају одиграти током вашег живота, а који ће се одвијати у складу са Личним Временом. Значи у зависности од позиција планета вашег Сунчевог система.
 
Све ово познато је сваком астрологу-почетнику и ту нема тајни. Тајна је у томе како успети да знање које вам астрологија пружа искористите за ваш што бољи и срећнији живот. Идеална решења не постоје, но, постоје решења која су боља од других и овом приликом представићемо вам приступ астрологији који ће вам помоћи да што успешније дочекате рођење нове Развојне Свести Душе.
 
Ствар је у следећем: рођење и смрт су две Кодне Мапе које се у духовном свету аутоматски записују, након чега се доживљени догађаји учитавају у меморију Акаше.
 
Јесте, Акаша постоји и већ смо раније каналисали о њој.
 
Дакле, након учитавања ових података из проживљеног живота, они се класификују према њиховој важности у кармичко-развојном смислу, како би се пронашла конфигурација свести која ће у наредном животу бити што је могуће више наклоњена успешном развоју те свести. Након тога, на Земљи се траже родитељи који у кармичко-развојном смислу одговарају вибрацијама развојне Свести Душе која долази. Зато се и каже да деца личе на родитеље, јер им је кармичко-развојни вибрациони ниво сличан. Међутим, понекад је тај вибрационо кармички опсег прилично различит, што доводи до проблема у породичнм односима. 
 
Да бисмо то решили или барем умањили, предлажемо вам да пре него се одлучите да упутите позив новој Развојној Свести, посаветујете се са астрологом који је својим радом у доброј мери успео да проникне у тајне ове науке. Овом приликом нећемо вам откривати тајне астрологије, јер је о њој мање-више све познато, већ ћемо вам открити да је место рођења веома важно за ваш даљи духовни развој.
 
Ако бисмо вас упитали за место рођења, рекли бисте нам име неког града, што би био погрешан одговор, јер ваше место рођења је болница.
 
Породилишта су значајно подигла квалитет и негу након порођаја, смањила смртност беба и породиља, али су истовремено обесмислила ваш долазак на Физички План. Наиме у чему је сврха вашег развоја, уколико сви имате исте или веома сличне Кодне Мапе?
 
Не заборавите да је Земља планета која се непрестано окреће око своје осе, али окреће се и око Сунца - ово последње зове се револуција. Назив револуција за окретање планете наоко може изгледати чудно, али нам је јасно да је неко ко је одређивао то име и те како био упознат са знањима науке Астрологије. 
Револуција планете представља њено кретање око сунца за 365 дана, током кога она разне делове своје површине излаже утицају одређених планета. Планете за вас представљају мртво камење што плута Космосом, што је тачно само ако се посматра са физичког нивоа, док гледано са енергетског нивоа, свака планета представља извор енергија одређеног вибрационог спектра које врше извесно дејство на вас. Планете, тј. енергије које оне еманирају различитом јачином у различитим времениским периодима, делују на ваше мисли, емоције и тело, иако ви тога нисте свесни. Ово деловање почиње вашим рођењем, а завршава се вашиом смрћу, када се прекида Врпца Живота која вас веже за овај Физички План.
 
Елем, да бисмо побољшали квалитет вашег духовног развоја, предлажемо вам да озбиљно размислите о томе да рођење ваше бебе обавите на одређеном географском месту - то може бити ваш дом, али и неки предео који је на вас оставио посебан утисак. Ово је много лакше него што на први поглед изгледа, јер гинеколиошке покретне операционе сале већ су ваша стварност. Наравно да изузетак од астролошког рађања требају имати ризичне и тешке трудноће, док труднице које имају природан ток своје трудноће могу се породити у покретној операционој сали, без икаквих бојазни за свој и живот новорођене бебе.
 
На овај начин духовни развој новорођене деце знатно ће се убрзати, чиме ће и људска врста убрзати свој ход ка Просветљењу. 
 
Много генерација мајки било је праћено клетвом да ће децу рађати у болу и срамоти, али је сада напокон дошло време да храбро и поносно као свака мати дате свој допринос духовном развоју људске врсте.
 
Помоћ коју вам ја - Мати Геа, могу пружити, увек ће вас пратити, иако је ви можда нећете увек бити свесне. Стога храбро и весело уроните у планирање призива нове развојне Свести Душе, а оно што буде до мене, ја ћу се трудити да испуним.
 
Ваша Мати


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова 

06 јануар 14 године ере Водолије - затвор места  Σουφλί/Грчка