Не хакујте текст. Нађите неки поштен посао. Ожените се.

<<< ПРЕТХОДНА

УЛОГА ИСЛАМА У ВАТИКАНСКО-РАБИНСКОЈ КОАЛИЦИЈИ
Врло рано од стране Ватикана уочен је потенцијал исламске религије и он је – гледано с њихове тачке гледишта, искориштен на прави начин – 500 година дуга окупација Балкана најбољи је сведок томе. Зато је у оквиру Ватиканско-Рабинске Коалиције одлучено да се интелектуалци у исламским земљама и даље спречавају у покушајима увођења демократије, слобода, људских права и образовања, како би их због друштвене заосталости и даље користили као пешадију у сукобима са пре свега православним државама. Осим тога, у њиховим плановима исламске земље представљају важан фактор дестабилизације планете, јер су у складу са својом религијом увек усмерене на војне походе и освајање туђе територије. Ово је важан чинилац, јер је распадом Совјетског Савеза Коалицији постао неопходан нови непријатељ како би имала изговор за даље ширења НАТО-а, што им ислам омогућава.

Наиме, у свакој држави у којој живе као мањина – Србији, Грчкој, Русији, Кини, Индији… муслимани због своје милитантне религије и мржње према "неверницима” за Коалицију представљају идеалног квинслишког сарадника који за кратко време може изазвати рат у тој држави. Као по правилу тада се исценира "хуманитарна катастрофа”, као изговор за војну интервенцију и окупацију те територије од стране НАТО-а. Окупација Косова и Метохије – али и Кипра, од стране исламиста и снага Коалиције, представљају школски пример практичне примене ове идеје и кao што је у средњем веку одиграла одлучујућу улогу у поробљавању православног Балкана, Римокатоличка црква и даље представља силу која из таме управља муслиманима.


Приметили сте да муслимани окупирају територије, те чине злочине и геоноциде над народима православних земаља: Републике Српске, Србије, Грчке, Кипра, Јерменије (одрађено), Македоније и Русије (у току), Србије - Рашка област, Црне Горе, Републике Српске, Румуније, Бугарске (у припреми), оних чији развој Коалиција жели да заустави: Кине, Индије..., али не и римокатоличких држава: Италије, Француске, Немачке; Аустрије, Шпаније, Велике Британије, САД-а, Канаде, Аустралије... иако је број муслимана у њима и више него довољан за тако нешто.

Разлог је очигледан: Римокатоличка црква у највећој мери контролише преко 60% свештеника Исламске цркве и уз њихову помоћ она ту смртоносну силу користи да истребљује, поробљава и пљачка народе православних земаља, али и све остале народе који јој одбију послушност.

Овај процес тече и у самој Европи (у току је фаза инфлитрације муслимана усељавањем и увећавања њиховог броја рађањем) како би се уништио њен хуманистички покрет, а европљани током следећих 200 година спустили на ниво исламских верника. Фратри то чине што из освете, што из потребе за верницима, јер је један број европљана у развојном смислу одавно прерастао религију, али и схватио ко је организовао ужасе Првог и Другог светског рата.

Слободно можемо рећи да су трећа жртва исламске и римокатоличке цркве сами муслимани, јер ислам представља најтоталитарнији облик поробљавања људи, због чега је ниво опште културе и људских права у исламским земљама - уз за њих уобичајене жене-робове, срамотно низак. Очигледно је да иако се муслимани по развојним могућностима не разликују од осталих народа, због исламске религије која их је претворила у оруђе мржње, расизма и злочина, у огромном су заостатку у односу на човечанство.

ЕВРОПСКА ИСЛАМИЗАЦИЈА СРБИЈЕ
Према плановима Коалиције, улазак Србије у Европску Унију представљаће уједно и почетак њеног коначног нестанка.

С обзиром да државе које се налазе у оквиру Европске Уније имају слободан проток радне снаге, роба, као и право куповине некретнина на читавој територији уније, неколико година или неколико деценија после пријема Србије када опрезност и неповерење према новој државној заједници попусти, у Европску Унију бит ће примљено и 80 милиона Турака. Као уосталом и пре 6 векова, и у XXI веку они ће бити искориштени за поновну и коначну исламизацију Србије.

Овај процес замишљен је да се одвија у две фазе:

У првој фази – непосредно после пријема у унију, предвиђено је да европске државе из Србије прихвате и запосле квалитетне стручњаке из свих грана науке и привреде како би на тај начин ојачали своје, а ослабили српску државу. Осим што ће на овај начин узроковати нагли пад и застој у њеном научном и привредном развоју, додатно ће се појавити потреба за попуном упражњених радних места.

У другој фази предвиђено је да се "због засићености радном снагом” прилив Турака уместо у Европу, усмерава ка православним земљама – Бугарској, Румунији, Србији, Црној Гори, Републици Српској, Македонији и Грчкој, Кипру. Ово насељавање и запошљавање Турака – али и европских муслимана и косметских Албанаца, неће бити хаотично, већ ће они бити усмеравани ка оним деловима земље у којима већ живи муслиманско становништво, али и широм Србије. 


Према њиховим пројекцијама, због разлике у наталитету између Срба и муслимана – као и због њиховог сталног досељавања и куповине некретнина, предвиђено је да кроз две генерације од почетка пројекта европске исламизације Србије, већинско становништво у њој буде исламске вероисповести.

* * *

Када први пут прочитате овај текст, помислићете да говоримо о пројеку фанатика. Када га други пут прочитате, бићете потпуно сигурни у то.

Нажалост, у праву сте, јер група религијских фанатика удружена са психопатама из класе Бездушних, полако али упорно - корак по корак укрупњава моћ, јер све што постоји је створио Бог, тај бог је једини што постоји, и он је нас, и искључиво нас овластио да га заступамо на Земљи, нама је поклонио у власништво све што на њој постоји, и нама, и искључиво нама је предао власт над свим бићима на њој. Уколико они што не припадају нашој религији – јер не признају Бога Јединога као свога бога, то и даље одбијају да учине, покренут ћемо војну силу на њих, попалити и срушити им села и градове, и побити их све. За ово имамо пуну дозволу и одрешене руке Бога Јединога, који ће бити задовољан тек када сви прихватите нашу религију и признате нам моћ...
 

Сви планови када се праве важе за геополитичку ситуацију која је у том тренутку на снази, па њеном променом долази до мењања и прилагођавања већ донетих планова. Зато се oво поглавље односило на планове који су били донети у складу са геополитичкoм ситуацијом из 2008 године, међутим, како је током протекле 4 године дошло до знатних измена у геополитичкој слици света, промењен је и начин исламизације православних балканских народа.

Сходно томе, одлучено је да Хрватска буде последња земља која ће бити примљена у Европу чиме би се заокружио њен католичко-исламски карактер, док ће део европских муслимана бити усмеравани да постепено мигрирају ка Србији, Црној Гори, Републици Српској и Македонији, али и ка Бугарској и Румунији (процес исламизације тече и у Европи, јер на тај начин Римокатоличка црква јача сопствене, а слаби позиције секуларно-хуманистичког покрета Еропе). Улога Румуније и Бугарске састоји се у томе да спрече Русију да у физичком смислу помогне Србији, Црној Гори, Републици Српској, Македонији (и Грчкој), већ да оне заједно са БХ федерацијом, Албанијом и Косовом буду придружене, тј. остављене на управљање Турској како би временом муслиманске земље успеле да исламизују своје православне сапутнике и тиме ослободе Римокатоличку цркву свог највећег супарника (турске ТВ серије имају улогу да јавност постепено привикну на језик, културу и обичаје будућег господара и тиме олакшају исламизацију).

Предвиђено је да овај процес траје следећих 150 година, након чега ће на ред доћи Румунија и Бугарска, јер је то принцип који Ватикан и Коалиција користе – заваде и закрве браћу до истребљења, након чега дотуку уморног победника, те на тај начин штеде на људству и муницији. Румунији је од стране САД-а (читај: Ватикана) обећано да уколико помогну да се покори и опљачка Русија, a Руска Православна Црква преведе у унијатство, бити враћена Молдавија која је сада независна, али у сваком погледу и те како зависна од Русије. Но, то се свакако неће десити, већ би у том случају Коалиција завадила Румуне с Бугарима, истовремено им отимајући онај део територије који потражују Мађари.

(Допуњено 12 године ере Водолије)

Судбина словенско-православних народа Балкана одређена је плановима Поретка за период од наредних 500 година: с обзиром да су Африка и арапско полуострво већ приватно власништво ЕУропскo-америчких католика са постављеним окупационим режимима, с обзиром да су ту и копнена врата која воде ка Азији и Африци - нарочито Турској, Авганистану и Пакистану као највећим произвођачима наркотика, с обзиром да би постављањем окупационог режима у Сирији спречили Русима присуство на Медитеранском мору и извршили њихово опкољавање са азијске стране, с обзиром да су осим Еритреје, Етиопије и Јерменије све земље ових региона католичко-муслиманске... за Поредак се као неопходно намеће успостављање територијалног и државнoг јединства ових географских целина са ЕУропом.

Као препрека овим геостратешким, војним, економским, политичким... плановима Поретка, стоје балканске словенско-православне државе: Српска Босна и Херцеговина, Црна Гора, Србија, Македонија, Бугарска и Грчка. Како уништити, покорити и исламизовати ове државе увлачењем у ЕУ и стављањем под пуну власт католика, видели смо на примеру Грчке која је пре уласка у ЕУ ('81) била богата и успешна земља, док је данас на ивици глади и распродаје државне фирме - аеродроме (продато), поште, електродистрибуцију, рафинерије нафте (у припреми)... како би вратила камате ЕУропским земљама - углавном Немачкој. Да ли ће ова судбина задесити и остале наведене земље, сазнаћемо кроз 4-5 године.
(Допуњено месеца августа 14 године ере Водолије)

Нацистички Светски Поредак има три центра моћи: религијски - Рим, економски - Лондон и војно-обавештајно-медијски - Вашингтон.

Шта ће се десити са Југославијом, могло се наслутити након расистичких протеста албанских муслимана на Космету '68, '81 и '96, и католика у Хрватској '71 и '91, али су се крајњи циљеви ове игре могли само наслутити. Након започињања рата у Југославији, американци су све покушаје европских политчара за прекид ратних дејстава осујетили, како би имали изговор да се лично умешају у рат. Ово су учинили из религјских, геополитичких, пљачкашких, нарко-разлога... и из разлога који је до сада јавности био непознат. 

Наиме, Саудијска Арабија понудила је Сједињеним Америчким Државама 500 милијарди долара да од Босне направе Муслим Босну - исламску државу на Балкану. Американци су понуду оберучке прихватили, организујући Маркале и Сребереницу, (на Космету Рачак), а узгред су им поклонии и сателитско* откриће пирамидâ у Височици. Петсто милијарди долара поделили су између себе политички, војни, обавештајни, медијски... чланови Покрета, док је мањи део отишао у фондове црних операција Гестапоа.

* Американцу су годинама радили комплетно сателитско скенирање читаве планете до дубинâ, до којих су инструменти могли допрети, са размаком од 500 метара између траса два прелета сателита. Добијене податке допунили су информацијама прибављеним класичним обавештајним радом и на основу њих, направили тродимензионални компјутерски модел планете Земље са свим њеним ресурсима: водом, нафтом, гасом, угљем, ураном, плутонијумом, златом..., али и осталим важним открићима: геолошким аномалијама, археолошким налазиштима у земљи и под водом, војним објектима и инсталацијама на земљи, у њеном подземљу и под водом... и још што-шта интересантног. 

Кликом на рецимо "злато" из листе природних богатстава планете, модел би дао тродимензионалних приказ свих налазишта злата у свету, правац и облик њиховог простирања у односу на државне границе земаља, као и процену вредности у складу са тренутно важећом ценом злата на тржишту. Кликом на територију одређене државе - рецимо Србије, модел би дао листу свих њених природних богатстава и осталих важних открића.

Захваљујући томе, Сједињене Америчке Државе имају тачну процену зараде коју ће остварити војном интервенцијом или изазивањем рата у некој држави, док стотине хиљада или милиони погинулих и десетине милиона унесрећених, представљају колатералну (collateral - споредно, узгредно) штету њихове незајаживе похлепе.
(допуњено 27 марта 15-те године ере Водолије/Нови Сад)

 

СЛИЧНО:

1. РЕЛИГИЈЕ
2. НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК – У ИМЕ БОГА
3. ПОРЕМЕЋАЈИ И БОЛЕСТИ ЕГА 
4. ЕНЕРГЕТСКА МРЕЖА ЛАЖИ
5. БУДИ СЛОБОДАН
6. ВЕРА, ЗНАЊЕ, ДИРЕКТНО ИСКУСТВО

7. ХОРДА
8. "РАТ У ЈУГОСЛАВИЈИ" ЗА СТРАНЦЕ И СРБЕ
9. ТАТА СПАСИ МЕ
10. О СРЕБРЕНИЦИ
11. 
О АМЕРИЧКОМ НАЦИСТИЧКОМ СВЕТСКОМ ПОРЕТКУ

<<< ПРЕТХОДНА


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

Месеца септембра 8 године ере Водолије - Дивчибаре/Србија