58    
МЕТОДЕ КОНТРОЛЕ И ЗЛОСТАВЉАЊА ДУХОВНИХ ТРАГАОЦА И ДУХОВНИКА

Можда није наодмет да ову прилику искористимо, како бисмо описали методе које Гестапо користи у циљу искориштавања и контролисања Духовних Трагаоца и Духовника.

Е па, искориштава их тако, што њихово бављење духовношћу Нацистичком Светском Поретку служи као реклама и једна врста јагњеће коже, испод које се крије прилично крволочан и смртоносан вук - Католичка црква у виду Нацистичког Светског Поретка. То је о искориштавању Духовних Трагаоца и Духовника.

Контролишу их тако, што им подмећу Гестапо-агенткиње за супруге - уколико нису ожењени.

Уколико пак јесу, ни то им не представља проблем, јер им за 2-3 месеца отерају званичну супругу, а да притом они и не успеју да наслуте зашто им се брак распао, док на њено упражњено место убрзо долази Гестапо-агенткиња, као утеха напуштеном и свеже разведеном Духовном Трагаоцу или Духовнику.

Трећи случај је када је терање супруге и довођење њене замене немогуће, јер би тако нешто било апсурдно за тај пар - нарочито за мушкарца. Но, ни то није нерешив проблем, јер у том случају директно контактирају његову супругу и присиле је да бира имеђу супруга и деце, што подразумева и његово тихо уклањање, ако се укаже потреба за тиме.

Четврти начин контроле су деца.
Духовни Трагаоци и Духовници уцењују се безбедношћу и животима деце, а уколико не послушају, над децом се врше разни облици "случајног" физичког насиља, навлаче се на наркотике или окривљују за продају истих, отпуштају се са посла, блокира им се полагање испита на факултету... и слично.

Има и случајева када се деца узимају као таоци и одводе у земље које спроводе ово злостављање, Ово се не ради на груб начин, него се софистицираним злостављањем и узнемиравањем присиљавају да оду - односно буду послата од стране родитеља на школовање, размену студената, стручно усавршавање... у земљу контролора. Тамо се са њима фино поступа и пружају им се добри услови живота - понекад и луксузни, али само уколико Духовни Трагаоци и Духовници извршавају шта им се нареди.

Има случајева када се деца Духовних Трагаоца и Духовника отимају у породилишту непосредно након рођења, док се званично проглашавају мрворођенима, при чему се родитељима индиректно - али веома јасно, ставља до знања да су жива, здрава и под њиховом контролом и бригом, што ће у будућности зависити од понашања њихових родитеља.

Стога за Гестапо представља проблем уколико Духовни Трагалац или Духонивик нема децу.

Но, као што је то био случај са супругом, уколико немате децу, они ће вам их генерисати - ако можемо тако да се изразимо. Овај израз може звучати чудно када су деца у питању, али он прилично добро одговара ситуацији о којој желимо да говоримо овом приликом.

Наиме, Гестапо користи Гестапо-агенткиње или анимир-даме како би од мушкарца коме намеравају да генеришу децу, без његове сагласности и знања узели узорак генетског материјала. Непосредно након узимања узорка, Гестапо-агенткиња или анимир-дама узроак генетског материјала одлажу у ручни, односно портабл фрижидер како би га очувале. Тада се узроак упућује центру за генетску оплодњу, где се врши ин витро оплодња генетског материјала мушкарца са јајном ћелијом будуће мајке.

Уколико то чиме се мушкараца-жртва бави за њих има значај и уколико је комплетан утисак о њему позитиван, тада ће за мајку његове - односно њихове деце, одабрати Гестапо-агенткињу која је од њега узела узроак генетског материјала, а која ће га и обавестити о "њиховој" ванбрачној деци.

Ако пак мушкарац-жртва представља сметњу и уколико по другим параметрима оставља лош утисак на њих, тада ће за мајку генерисане деце одабрати неку анимир-даму, како би га понизили и на индиректан начин уценили да ће уколико не буде послушан и престане да им прави проблеме, "читавом свету" објавити да из везе са проститутком има децу.

Уколико и поред тога одбије сарадњу и послушност, по наређењу Гестапоа, Гестапо-агенткиња или анимир-дама покренуће тужбу за доказивање очинства, плаћање алиментације, одузимање - односно поделу његове имовине... и слично, што развлаче годинама, како би му уништили психичко здравље и отерали га у смрт.

Е сад, вероватно сте прочитали каналисање "ВРЕМЕ ЈЕ ЗА БЕБЕ 2" са овог блога, у коме је описано како нам је наш отац - пуковник србијанског Гестапоа Никола Поповић док је још живео у Пећи, преко својих другара из београдског Гестапоа подметнуо једну Ромкињу која ради као анимир-дама и натерао је да користећи наш генетски материјал затрудни и роди девојчицу.

Невезано за овај случај, током протеклих 5-6 година - обично у затвору или током сусрета на улици, барем 10-ак пута до сада испричана нам је јадиковка о супрузи проститутки са два дивна сина. Последњи пут та прича испричана нам је пре недељу дана, овде, у затвору у Падинској Скели од стране једног од наша три цимера - Љубинка.

Иако ништа што нам се дешава не доживљавамо лично, него само ситуационо, нисмо могли да занемаримо ову причу која се стално понавља, посебно што су ликови приповедача одговарали профилима, изгледу и понашању полицијских инспектора и пекабејаца, међутим читаво време недостајале су нам информације о методама контроле и злостављања које Гестапо користи, а које смо описали у претходном делу овог текста.

Ако би поменуту причу покушали да пвоежемо са нама (за сада немамо спознајних информација о томе), једини начин на који су могли да се без нашег знања домогну нашег генетског материјала (с обзиром да као Духовни трагаоц нисмо били сексуално активни, односни нисмо били у вези), биле су наших 4-5 посета анимир-дамама током напада на нас од стране психо-кинетичког енергетског вампира типа Навлакуша - касирке Весне. Како је на нас деловала невероватном снагом, патња коју нам је притом изазвала - укључујући ти у њен еротски део, била је толико јака, да смо се буквално речено борили за живот. Да бисмо преживели ту патњу, у периоду од 1,5-2 године 4-5 пута смо утеху или боље речено спас, потражили у нежности анимир-дама, што је имало успеха и на чему смо им захвални.

С обзиром да смо у то време већ били злостављани од стране косоварских дезертера и избеглица предвођених пуковником ДБ-а Николом Поповићем и његовим пекабејцима, уколико се прича о проститутки са два сина односи на нас, онда су искористили неки од тих сусрета и приморали ту или неку другу анимир-даму да уместо на робију, пристане на оплодњу ин витро са нашим гентским материјалом - два пута.

Како нас тај отац-психопата злоставља и иживљава се над нашим животом од кад знамо за себе, са тиме је наставио и након бекства са Космета, овде у Београду, користећи људство и техничка средства србијанског Гестапоа, са циљем да нас понизе, обезвреде и упрљају и тако спусте на њихов ниво свести.

Међутим како сво већ извесно време ушли у Просветљење, све што су урадили на нас није имало жељеног ефекта - ама баш никаквог, осим што су на тај начин грађанима Србије јавно представили сопствене биографије...

Ово је био кратак приказ дела методологије контроле и злостављања Духовних Трагаоца и Духовника које користе Гестапои широм света, укључујући и србијански...

Оливер


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

29 јун 16-те године ере Водолије - КПЗ "Падинска Скела"/Србија