111

КОНТРАПАНДОРА
 

Много пута до сада говорили смо и помињали извесне делове енергетског система човека, при чему су једни од најважнијих ауре и чакре. Аура има више и разликоваће се у зависности од улоге и нивоа вибрација које еманирају, али оно што је заједничко за све њих, јесте улога коју имају у развоју свести човека.
 
Аура је на неки начин поље свести које трајно или привремено може бити испуњено другим садржајима свести, која ће у складу са својом суштином и наменом деловати на особу. Међутим, оно што може представљати проблем током тог процеса, јесу негативни садржаји свести, који такође могу бити присутни у аури. Како се ослободити ових негативних енергија, дуго је представљало нерешив проблем генерацијама духовних трагалаца, да би сада са појачаним деловањем таласа духовности, ми - Духовне Енергије Универзума, одлучиле да човечанству понудимо програм који ће их трајно исцелити од негативних енергија из аури. 

Програм је јаван и отворен - као уосталом и све што ми радимо, а спроводићете га ви, као што је то случај и са другим програмима који су вам поверени. Програм исцељења негативних енергија из аура назвали смо "Контрапандора", како бисмо нагласили колико ће то значај имати на ваш даљи развој и деловање.
 
Заустављање ширења Енергија Зла на планети које су обавили духовници широм света, дало је одличне резултате и ситуација је сада много боља, него што је то била неколико месеци раније. Зато је сада право време да се направи још један искорак даље, како би се позитивни ефекти тог деловања одразили на читаво друштво. 
 
Програм "Контра
пандора" није тајан, јер је понуђен свима који осећају потребу за променом у духовном смислу и за учешће у њему нису вам потребни никакви посебни предуслови, у смислу духовног развоја. Довољно је да сте вољни да се покренете у правцу који ће вам увећати свесност, да би програм исцељења од негативних енергија у аурама, дао свој допринос вашем духовном напретку.
 
Дуго времена тражили смо приступ исцељењу ових енергија који ће одговарати свима, без обзира на разлике које вас одвајају и чини нам се да смо напокон успели да пронађемо право решење за све. Контра
пандора није панацеја - чудесни лек, који ће исцелити све ваше поремећаје и болести, али је средство које ће вам помоћи да се осетите много здравије и свесније.
 
Све је много лакше него што вам се чини и довољно је да се опустите, затворите очи и у себи изговорите: "Желим да Контра
пандора уклони све негативне енергије из мојих аура".

То је све.
 
Програми исцељења које покрећемо ми - Духовне Енергије Универзума, нису програми који трајно могу исцелити вас и читаво човечанство, јер сте за садржај ваше ауре одговорни ви, не ми. Зато, ако вам се стање након извесног времена изнова погорша, не окривљујуте за то неефикасност Контра
пандоре, већ покушајте да откријете на који сте то начин поново загадили ваше ауре негативним енергијама.
 
Исцељење које вам овом приликом нудимо, није летовање на плажи са шеширом на глави, већ блага самопосматрајућа и самоанализирајућа активност, која ће вам помоћи да постанете здравији и свеснији него што сте то били до сада. Зато, храбро крените у сусрет бољој и свеснијој садашњости и будите сигурни да ће вам она похрлити у сусрет.
 
Тако делујемо ми - Духовне Енергије Универзума, у корист читаве људске врсте, а надамо се да ћете нам се у томе прикључити и ви који читате ове редове.
 
Свако добро вам желимо Децо Земље и желимо да и ви другима чините добро.
 
Духовници


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова 

03 јануар 14 године ере Водолије - затвор места  Σουφλί/Грчка