Не хакујте текст. Нађите неки поштен посао. Ожените се.

 

КАКО СВЕШТЕНИЦИ МАНИПУЛИШУ МОЋНИЦИМА

Зло које црномагијаши користећи парапсихолошке моћи могу нанети људима са њихове тачке гледишта безначајно је, па им је директно или индиректно преузимање моћи у држави основни циљ, јер тако могу изазвати ратове и геноциде са милионским бројем убијених.

Директно преузимање видљиво је у земљама у којима свештеници постављају послушне и одане представнике власти, док индиректно преузимање у хуманистичким друштвима оствараују застрашивањем и манипулисањем моћницима.

Застрашивање врше јаком Личном Вољом усмереном ка моћницима и сигурно бисте се изненадили када бисте знали да се многи представници власти на највишим позицијама - па и шефови безбедносних служби, плаше телефонског позива неког од главних свештеника њихове религије. Разлог за то су су њихове јако развијене црномагијске моћи.

Манипулисање пак обављају тако што током разговора свештеник не заузима статичну позицију наспрам моћника (позиција ја-ти), већ се креће по просторији чекајући да моћник кроз разговор досегне врхунац емоционалног узбуђења - обично су то страх, љутња, мржња, жеља за осветом ... тада му прилази бочно с леђа (позиција ја-ја) и у одређено ухо тихим гласом изговара сугестију: "Ти ............. су зло" и сличне.

Изговорене на овај начин Моћник речи сугестије доживљава као глас сопствене савести и поступа у складу са њима.

Оно што упада у очи када говоримо о религијама јесте њихова међусобна завађеност и борба за превласт у свету, при чему је циљ физички истребити вернике (читај: становништво) противничке/их религије/а, осим уколико се одрекну своје и прихвате религију победника. Већина свештеника, монаха и верника - нарочито талибани, посвећени су смртном непријатељству спрам противничких религија и сигурно би се изненадили када би знали следећe: у свим религијама света постоје 6 (шест) свештеника/монаха који знају порекло и праву сврху сопствене и свих осталих религија - да су у питању демонске организације, чији је основни циљ уништење духовности на Земљи и изазивање завада и бескрајних ратова међу народима са што више жртава, како би на тај начин заплитали људске карме до бесконачности спречавајући их да досегну Просветљење. У остварењу овог циља свештеници религијa света (тајно или јавно) сарађују и помажу једни-другима у преузимању врховне власти у државама широм света, како би сплеткама и хушкањем Моћникa сопствених држава започели још једно међусобно крвопролиће.

Ових 6 свештеника/монаха најчешће нису врховни жреци религијa којима припадају, већ скривени у цркви из дубоке таме управљају људима и догађајима. (додато 28 марта 15 године ере Водолије/Нови Сад)

 

СЛИЧНО:

1. РЕЛИГИЈЕ
2. ВЕРА, ЗНАЊЕ, ДИРЕКТНО ИСКУСТВО

3. ЕНЕРГИЈЕ ЗЛА
4. КРВАВИ БОГОВИ ЕМОЦИОНАЛНОГ ПЛАНА

5. ПРЕДЛОГ ЗАКОНА О РЕЛИГИЈСКИМ И ДУХОВНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА
6. 
МАТЕРИЈАЛИЗАМ, РЕЛИГИОЗНОСТ, РАЦИОНАЛИЗАМ, ДУХОВНОСТ
7. РЕЛИГИЈЕ И ДЕМОНИ 

8. О КРШТЕЊУ
9. ИСПОВЕСТ ПРАВОСЛАВНОГ СВЕШТЕНИКА
10. О ЏОНАТАНОВОМ ЗАЧЕЋУ
11. О КРСТУ, ПРИЧЕШЋУ И ЏОНАТАНОВОЈ „СМРТИ“
12. О ДОМАЋИНИМА
13. КАКО СВЕШТЕНИЦИ МАНИПУЛИШУ МОЋНИЦИМА
14. О СТАДУ, ПАСТИРУ И ВУКОВИМА
15. ЦРКВА И ПОЛИЦИЈА
16. СВЕТО ДЕМОНСКО ЗЛАТО


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

07. март 14 године ере Водолије - затвор места Σουφλί/Грчка