Не хакујте текст. Нађите неки поштен посао. Ожените се.
Моћ ствара зависност. Мислите о томе.

 

 КАКО ПОМОЋИ МУСЛИМАНИМА

Чини нам се да је свет након дужег периода игнорисања, напокон схватио да су муслимани захваљујући подршци и заштити америчко-европских католика одавно прерасли Балкан и постали светски проблем бр. 1, па је део текстова са сајта имао улогу да освести ту везу и истакне опасност коју она представља по човечанство. Иако смо имали личних, породичних и националних разлога за то, осим краткотрајне љутње*, није био праћен негативним емоцијама, јер је стање свести једног духовника неспојиво са гајењем негативних емоција према било коме или било чему, већ је био поткрепљен чињеницама у складу са Истином и такав ће остати и даље. Елем, неколико секунди након што се упитали: "Како помоћи муслиманима?", уследило је каналисање које је пред вама... 

Муслимани су Деца Земље, као што сте то и ви. И они пате, воле, имају своје жеље, планове, страхове... и на неки начин представљају криво огледало данашње западњачке цивилизације. Но,  с обзиром да су Деца Земље, наша дужност је да им помогнемо да то криво огледало поново поприми свој уобичајени облик. У томе нам морате помоћи ви: Духовници и Слободњаци.

Много еона прошло је док ваша свест није досегла ниво на коме се данас налази и много еона ће проћи, док се то не деси са свешћу остатка човечанства. Муслимани овакви какви тренутно јесу, представљају антитезу духовног развоја и негацију духовне суштине људске врсте, но, то не значи да ће такви остати заувек. Развој свести дар је који поседује свака особа и на том пољу нико од вас није ускраћен, али истовремено тај развој пре свега представља питање Слободне Воље појединца у коју ми као Духовне Енергије Универзума не задиремо. Зато се поставља питање како помоћи муслиманима у развоју свести, а да при том не нарушимо њихову Слободну Вољу.

Ту нам можете помоћи ви, на начин који никога не вређа и никога не чини мање или више вредним. То није лак задатак, али се надамо да сте већ стекли довољно искуства и зрелости да га можете одрадити. Већина тога дешаваће се на енергетским плановима и тај део одрадит ћемо ми - Духовне Енергије Универзума. Оно што је до вас - пре свега духовника, јесте да нас повремено замолите да помогнемо Деци Земље која себе називају "муслиманима", да се присете своје духовне суштине и ми ћемо вам радо изићи у сусрет.

Већ смо говорили о томе да је свет место у коме има довољно простора да сваки народ и појединац оствари Сврху Живота своје тренутне инкарнације. Неки од вас већ сте постали у пуној мери свесни своје сврхе живота и дубље природе сопствене личности, која се огледа у духовности. Такви, као старија браћа и сестре имате обавезу и задовољство да својом бригом, саветима и љубављу помогнете онима, чија свјест још није досегла ниво на коме се налазите ви. На тај начин људска врста се корак по корак развија и напредује у сопственом развоју свести. То је еволуција свести као начин духовног развоја ваше врсте, ради остварења суштине вашег доласка на ову планету. 

Знајте да труд који уложите у помоћ својој браћи и сестрама није узалудан, а колико времена ће проћи док позитивни помак у свести муслимана не постане видљив, видећемо. У сваком случају задовољни смо што видимо да је покрет духовника стао на ноге, активирао у пуној мери своје потенцијале и полако, али упорно напредује у остварењу циља: бољег и садржајнијег живота свих становника планете.

То сте ви: Деца Земље која су се присетила своје духовне природе.

Волимо вас.


* Када медитацијом спонтано започнете исцељење и чишћење вашег енергетског система од негативних енергија, као резултат тог процеса увећаће се проток енергија у вашим чакрама, енергетским токовима и аури, услед чега ћете на Емоционалом Плану постати јасно уочљиви онима који би да зауставе развој духовности на планети. Тада ће црномагијашки свештеници вашим злостављањем на Физичком и Емоционалном Плану учинити све што је у њиховој моћи да вас одвикну од духовности. Уколико не успeју да вас натерају да одустанете или вас теже повреде и створе емоционалну трауму, емоционалним злостављањем и узнемиравањем током периода од неколико месеци или година, енергетски ће вас вампирисати и услед честих надражаја узроковати преосетљивост ваше Плексус чакре која у нормалним околностима не би постојала.

Иако не једини, злостављање духовних трагаоца/духовника представља један од важнијих разлога регрутације и обуке талентованих црномагијаша и контроле муповаца и режимлија од стране демонизованих свештеника и монаха.


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова. 

06 јануар 15 године ере Водолије - азилантски центар Грбе надомак Спужа/Црна Гора