Не хакујте текст. Нађите неки поштен посао. Ожените се.

Текстове нам хакују србијански и амерички Гестапо како би прикрили Истину о Нацистичком Светском Поретку, правој природи религија и важности коју духовност има у развоју људске врсте, али и са намером да нас понизе, обезвреде, упрљају и спусте на ниво њихове свести, енергетски вампиришу, злостављају... и тако успоставе Апсолутну Моћ не само над нама, већ над буквално сваком особом која пребива на овој планети...

 

ИЗВЕШТАЈ 11:59
КРШЕЊЕ ЉУДСКИХ ПРАВА И СЛОБОДА ОД СТРАНЕ СЈЕДИЊЕНИХ АМЕРИЧКИХ ДРЖАВА И ГРУПЕ ЕВРОПСКИХ ДРЖАВА

Сведоци смо да се данас у Сједињеним Америчким Државама крше људска права и слободе грађана, али и да то кршење људских права и слобода Сједињене Америчке Државе спроводе и над грађанима Слободних држава широм света. Примера кршења ових права у САД-у и од стране САД-а и групе европских држава које ћемо навести у овом извештају, познати су читавој светској јавности, док би озбиљније истраживање на површину извукло много већи број кршења ових права.
 

1. ДРЖАВНИ РАСИЗАМ
У САД-у је постао обичај да с времена на време бели полицајац хладнокрвно, јавно и без оправданог разлога убије ненаоружаног и беспомоћног Афроамериканца и да због тог злочина не буде осућен, чиме влада САД-а демонстрира државни расизам и застрашивањем Афроамериканце држи у границама њихових гетоа.

Од 1865 године када им је званично укинут статус робова, Афроамериканци су од стране режима у САД-у били третирани као нижа раса људи којој је било забрањено мешање са белим господарима, да би тек 60-их година прошлог века након масовних демонстрација широм земље, био укинут закон о расној сегрегацији ("Заједно, а одвојени") и започео процес њихове интеграције у америчко друштво.

Након 50 година од започињања тог процеса можемо видети да су данас Афроамериканци присутни у скоро свим областима живота, укључујући ту и протоколарно место председника државе, али су у целини гледано популација која је у САД-у има велики број проблема и лош положај у друштву.
 

2. КРШЕЊА ПРАВА ДЕТЕТА И МАЛОЛЕТНИКА
Закони широм света јасно разликују пунолетне од малолентих починиоца кривичних дела, свуда осим у САД-у, где се починиоцима тежих кривичних дела који су у тренутку чињења дела имали од 12-14 година - значи деца, али и малолетницима, од стране америчке државе суди као да су у питању пунолетне особе, иако је очигледно да нису.

У питању су деца или малолетници који су током одрастања били изложени психо-емоционалном, физичком и/или сексусалном злостављању, који потичу из сиромашних, необразованих или породица у којима су један или оба родитеља алкохоличари или су то деца из добростојећих породица која су под утицајем филмова и компјутерских игрица пуних насиља и убистава (одобрених за приказивање од стране владе САД-а), уз лако доступно оружје (одобрено за куповину од стране владе САД-а), изгубила осећај за границу између реалности и имагинације, починивши убиство ("Ма није му ништа, устаће он након ресетовања"). Но, очигледно је да у оваквим случајевима у САД-у разлика између деце и малолетника с једне стране и одраслих с друге, не постоји, услед чега се данас у затворима широм САД -а на одслужењу казне доживотног затвора налази 3000 (три хиљаде) деце и малолетника. Од тог броја, до 2005 године над 365-оро деце и малолетника извршена је смртна казна, при чему је у тренутку егзекуције њих 73-је имало између 13-14 година (!).

Такође, брину и масовни нестанци деце чији је број услед недостатка званичне статистике тешко утврдити, али је према подацима неких независних истраживача прилично висок. Тешко је замислити да у земљи у којој је полицијско-безбедносни сектор невероватно развијен, без икаквог трага може нестати толики број деце.
 

3. РЕЖИМСКИ МЕДИЈИ
Пропагадна машинерија режима у САД-у уверава свет како је код њих слобода штампе и говора неприкосновена, што је тачно, уколико желите сазнати са киме је претходно вече провела нека филмска звезда. Повремено - али не и превише често, можете сазнати и информације о некој корупционашкој афери повезаној са политичирима, али само до ниво
а сенатора (посланика), док је све изнад тога забрањено за јавност и спада под ознаку "национална (државна) безбедност".

Зато отворено треба рећи да медији у САД-у нису слободни и независни, већ су режимски, с обзиром да су им власници најбогатији и најутицајнији моћници, који из сенке преко тајних друштава, безбедносно-обавештајно-терористичких служби и политичара управљају САД -ом и светом.

Примера режимске природе медија у САД-у има безброј, а свима нам је још у сећању расистичко-гестаповско извештавање њихових медија о рату у Југославији, при чему су све злочине почињене над Србима од стране Словенаца, Хрвата, Туркеша, Албанаца и америчко-европских снага сакрили од света, док је свака српска освета или успешно изведена војна акција приказана злочином и геноцидом. Гестаповском медијском кампањом Срби су приказани узрочницима рата у Југославији, иако су сва четири сукоба започели словеначко-хрватски католици и босанско-косоварски муслимани протеривањима, мучењима и убиствима Срба и силовањима Српкиња.

Овакво извештавање америчких медија остварено је тако, што се на најважнијим позицијама телевизијских и новинских кућа широм САД-а, као уредници и најутицајнији новинари налазе агенти америчких обавештајно-субверзивних служби, при чему је 2008 године њихов број у медијама САД-а износио 1360.
 
Слична ситуација са медијима је и у Европи.

 

4. НАРКОТИЦИ, НАФТА, РЕКЕТ
Поучене примером неких европских земаља које се вековима баве кријумчарењем и продајом наркотика, након Другог Светског рата и САД су се укључиле у тај криминални бизнис, заузевши врло брзо водећу позицију у њему. То су оствариле тако, што су протеклих 50 година изазвале на десетине локалних ратова са циљем преузимања контроле над производњом, дистрибуцијом и продајом наркотика у свету. Међу последњима је агресија на Авганистан, започета након што су авганистански талибани уништили засаде мака (Авганистан производи 90% наркотица у свету), оставиши тиме државну касу САД-а у великом дефициту.

Како би обновиле производњу авганистанског мака, САД су на својој територији извеле рушење њујоркшких кула и напад на Пентагон, убивши притом 3500 својих грађана. За напад су оптужиле (њиховог агента) Осаму бин Ладена и авганистанске талибане, што је искориштено као повод за агресију на Авганистан.

Након 12 година окупације Авганистана и бројних ратних злочина почињених над децом, женама и цивилима, успели су да сломење њихов отпор, поново преузму контролу над производњом и дистрибуцијом хероина, и након тога напусте ту напаћену и уништену земљу.

- Агресија на Ирак због Кувајта (Кувајт је део Ирака који су им након Другог Светског рата одузели Американци и Британци, јер има најбогатија налазишта нафте) током које је уништено 500.000 хиљада ирачких живота - од чега је најмање 100.000 дечијих, преузета је ради пљачке ирачке нафте која је након окупације Ирака потпуно прешла у руке америчко-европских нафтних компанија. Након капитулације ирачке војске, трупе Коалиције су из трезора Народне Банке Ирака опљачкале стотине милијарди долара у злату и америчким банкнотама, поделивши их међу собом.

- Окупација Косова и Метохије од стране америчко-европских трупа остварена је уз помоћ Албанаца, између осталог и због пљачке сребра, бакра, злата и веома ретких метала потребних авио-космичкој и информатичкој индустрији, чија се вредност процењује на 2.000-5.000 милијарди долара. За тај износ опљачкали су Србију (Косово) и Црну Гору (Метохија).

- У подземним објектима америчке војне базе "Bondsteel" инсталиране су лабараторије за прераду наркотика, јер су Албанци у замену за помоћ у признању сецесије Косова и Метохије од Србије, своју нарко-мрежу припојили америчкој, тиме знатно повећавши продају наркотика у читавој Европи.

- Изазивањем грађанског рата у Либији и убиством Моамера Гадафија, америчко-европска коалиција ставила је либијску нафту под своју контролу и зауставила пројекат "Велике Реке", који је Либију требао да претвори у плодну житницу.

- Када је пак новац у питању, поменули би и да Међународни Монетарни Фонд није банкарско, већ рекеташко удружење банкара које владе слободних држава приморава да се код њих задужују, како би новац зарађен од камата делиле земље америчко-европске коалиције. Владе оних држава које успеју да у потпуности врате или знатно смање главницу дуга и тако се ослободе рекета ММФ-а,  изазивањем уличних протеста - па и грађанског рата, од стране америчко-европских агената удружених са "опозицијом", брзо бивају срушене, а на њихово место постављени окупациони режими са задатком да земљу изнова задуже код ММФ-а.
 

5. ДРЖАВНИ ТЕРОРИЗАМ
Не требате бити политички аналитичар како бисте схватили да данас не постоји ниједан државник неке слободне земље, који може бити сигуран да неће бити убијен, а његова држава и народ опљачкани од стране САД-а и групе европских земаља. Примера је много и последњи свима зна
н је убиство председника Чавеза, извршено од стране режима САД-а, јер их је критиковао током једне седнице УН-а.

Када говоримо о убиствима државника, поменули бисмо и групу јужноамеричких државника који одбијају да издају своју земљу и народ попут: Кристине и Нестора (+) Фернандез, Фернанда Луга, Дилме Русеф, Луиса Игњација Луле... који се боре са најтежом болешћу изазваној од стране агената САД-а, док је председник Милошевић један од ретких који је захваљујући пријатељу, успео да избегне њихову смртну пресуду.

Под државним тероризмом спадају и активности "невладиних" и "организација за заштититу људских права", које су агентуре субверзивних одељења америчко-европских обавештајно-терористичких служби, са задатком да борећи се за "људска права и слободе" неке групе, еродирају власт у тој земљи, прикажу је неспособном, заосталом и тиранском, након чега би је медијско-политичким притиском, насилним демонстрацијама или грађанским ратом срушили, поставивши на њено место окупациони режим.

Поред политичких и социјалних група у ову сврху користе се и удружења хомосексуалаца, јер својим захтевима изазивају револт и отпор грађана и власти, па је борба за права хомосексуалаца које спроводи ова група држава, у ствари борба за рушењем власти у тој земљи. Права хомосексуалаца су само изговор.

Када протестима или грађанским ратом успеју да сруше власт у одређеној држави и поставе окупацони режим, борба се ни тада не завршава, већ се сада удружења хомосексуалаца користе како би се окупацони режим сачувао од беса превареног народа, јер од обећаног бољег живота нема ништа. То се ради тако што окупациони режим изнова организује Параду Поноса, доношење закона о истополном браку..., а истовремено преко својих агената из цркве, политичких партија, десничарских ораганизација, навијача... организује контра-протесте, све то недељама и месецима подгрева преко медија, чиме емоционално провоцира грађане извлачећи на површину њихов потиснути бес са територије читаве државе (за енергију удаљеност не представља препреку), настао услед лажних обећања и осиромашења.

Када се енергија беса грађана покренута емоционалном провокацијом везано за протест-контрапротест сакупи око најагресивнијих иницијатора - најчешће су то контрапротестанти, они је испразне-материјализују на Физичком Плану тучом са полицијом и разбијањем излога. Уосталом, сигурно сте приметили да у оним држава у којим су чести протести за и против права хомосексуалаца и поред великог сиромаштва, незапослености и одсуства основних грађанских слобода, нема социјалних и политичких протеста, јер је енергија бунта грађана испражњена на Паради Поноса.

Окупациони режим тако остаје нетакнут.

Улога пак окупационих режима свуда је иста: уништење и распродаја привреде како би се створио простор за производе компанија америчко-европских земаља, укидање националних банакa и њихова замена америчко-европским банкама, укидање слободе штампе, јавне критике режима и убиства противника окупациног режима, ширење продаје наркотика на што млађе категорије зависника, распродаја природних богастава државе, врбовање талентованих студената и постдипломаца за рад у њиховим државама...

На крају овог кратког извештаја навели бисмо списак држава које су директно одговорне за поменуте злочине и кршења људских права и слобода, а то су: Ватикан, Сједињене Америчке Државе, Енглеска, Италија, Немачка, Аустрија, Француска, Холандија, Саудијска Арабија, Израел, Шпанија, Јапан... уз још неке државе које су повремени учесници или помагачи у наведеним кршењима људских права и/или злочинима и пљачци: Шведска, Аустрија, Данска, Словенија, Хрватска...

Како су нам животна интересовања прилично удаљена од политике, овај кратак извештај сигурно има недостатака и у целини гледано може изгледати прилично наивно, но, он је такав, јер је то апел једног обичног становника ове планете који је забринут догађајима чији је сведок.

Прошли Нацистички Светски Поредак одвео је усмрт 50 милиона људи, јер га добри и поштени нису зауставили пре него што је нарастао у планетерно зло. Да ли ће се та прича поновити и овога пута, зависи од тога да ли ћемо и даље наставити са ћутањем или ћемо јавно, пред очима читавог света изговорити Истину о злочинима која ова група држава чини.

Ми смо Истину изговорили, да ли ћете то учинити и Ви?

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова. 

07 августа 13 године ере Водолије - депортациони затвор Сечовце/Словачка