Не хакујте каналисање. Нађите неки поштен посао. Ожените се.

 

19      
ИСТИНА О АРКАНУ

Оливере, Истина о Аркану вам се неће свидети, али хајде да и то испричамо, како би вам многе ствари које су се десиле - као и последице које су проистекле из њих, биле јасније.

Аркан јесте био криминалац, али криминалац који је радио за државу. За неупућене ово може представљѕати шокантан податак, но, чињеница је да готово све државе ангажују опасне (читајте: способне и успешне) криминалце у циљу заштите и одбране својих националних интереса. Уколико се подсетите рата у бившој Југославији, видећете да је на свим странама - као истакнути борци-комаданти, било особа са дебелим криминалним досијеом.

Истине ради, морамо рећи да то што се неко бави криминалом, не мора да значи да он не треба да осећа патриотизам и љубав према свом народу. Шта више, већина особа које се баве криминалом прилично су патриотски настројене и спремне да својим животом бране сопствени народ и државу.

То је сигурно био главни мотив њиховог учешћа у рату - не само овом у бившој Југославији, него и у ратовима широм света. Да се у рату можете бавити и својом професијом - у овом случају криминалом, доказ су дешавања током рата у бившој Југославији од којих није била имуна ни једна страна, али је била оптужена само српска - односно србијанска, и то у виду лика и дела поменутог Аркана.

Аркан се попут његових колега са супростављених-непријатеских страна јесте бавио криминалом, али само узгред и повремено, уколико је то одређена ситуација дозвољавала. Његов, односно учинак његових јединица у заштити Срба од геноцида и прогона бачен је у засенак, иако су они - мислимо на Гарду у којој сте и ви боравили након пада Крајине, био значајан. Уосталом, видите да је након повлачења гарде из Славоније она пала под пуну контролу хрватске стране, а Срби које је до тада обезбеђивала гарда, постали на неки начин грађани другог реда.

Све ово пишемо не како бисмо оправдали Аркана и њему сличне, него како бисмо свима који читају ове редове појаснили Истину да је човек комплексно биће у коме се могу крити - односно боравити, импулси који су по свом испољавању на неки начин супростављени, па тако особа која се бави криминалом, истовремено може бити и особа која је у сваком тренутку спремна да дâ свој живот ради заштите свог народа и државе.

Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум не мешамо се у животе Деце Земље и не осуђујемо ничије понашање, јер нам је очигледно јасно да сте ви Развојне Свести Душâ које се духовно развијате на планети Земљи. Тај духовни развој није брз и није без грешака - како ваших према другима, тако и грешака других према вама.

Но, оно што буди наду, јесте ваша усмереност на то да те грешке које сте направили превазиђете и исправите, и на тај начин напредујете у присећању своје праве, духовне суштине. На том путу увек ћете имати нашу и подршку свих духовних свести које се баве помагањем Деци Земље, и та подршка биће вам значајна помоћ током ваших напора да напредујете.

Знајте да никада нисте сами и да никада докле постоји Универзум - значи бескрајно дуго, нећете бити заборављени и напуштени. Љубав нас - духовних свести које се бринемо о вама, увек ће вас пратити и представљати значајну помоћ. У том смислу требате тумачити и ово каналисање, за које се надамо да ће утицати на вас да промените ставове према онима за које сматрате да су лошији од вас.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

15 октобар 16 године ере Водолије - Нови Сад/Србија