ХОРДА

Пре много времена, у мрачним нордијским шумама расла је и множила се раса, која ће до дана данашњег мржњом и мачем мењати историју света. Када им станиште постаде тесно, попут демонског вала излише се, затирући пред собом цивилизације тек стасале, али и високоразвијене, попут етрурске. Даљи напредак ове хорде зауставило је море, а на југу континента племена Словена.
 
Живевши у миру с природом и суседима, изненада, суочише се са непријатељем суровијим од свих са којима су се до тада срели, па као брана тој хорди, најчеститије и најхрабрије од свих словенских племена постављено је пред њих.
 
То племе смо ми, Срби.

Историја је углавном гомила лажи и превара, уз мало стварних догађаја - нажалост ми то најбоље знамо. Но, без обзира на све, нико, али баш нико нас не може присилити да лажи прихватимо као Истину. Нико, осим нас самих.
 
Има ли у нама јунаштва и части који су красили наше претке, питање је на које ћемо што пре морати да одговоримо, јер као што се кваран зуб мора извадити да би бол престао, тако се некад на трн мора стати да би се ров прескочио.

Живот је попут летњег пљуска - брзо дође и прође, док сећање на то како смо га проживели траје заувек. Зато, потрудимо се да сећање на наше постојање буде достојно предака и имена што га носимо.

"Знам брате, ал' како"? - рећићете.

Постоје два начина.

Први је мржња. Мржња вам увећава Личну Моћ и шири страх код непријатеља, али истовремено и спуста свест на ниво близак животињском.

Други је Истина. Изговарање Истине вам уздиже свест на Мисаони План и повезује са Слободом. Тада постајете несаломиви.

Изаберите.
 
 

Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова