Црномагијаши СПЦ-а II

Неки су претходан текст о црномагијашима СПЦ-а схватили на метафорички, други на дослован начин, а све у складу с личним искуством везано за тему – што је и природно. Израз "Црномагијаши СПЦ-а” настао је спонтано, јер се група састоји од црномагијаша, попова и агената. Но, многима је немогуће замислити свештенике како са закланим кокошкама исцртавају пентаграме по цркви и чињеница је да то не раде, јер је то почетнички ниво црне магије, док ритуали мајстора на жртвеник приносе милионе људи.

Ова црномагијска елита налази се или у црквама, или у безбедносно-обавештајним службама, мада ни ту ситуација није свуда иста, јер се на Западу Римокатоличка Црква инфлитрилала у све поре друштва, а најважније је што је преузела све безбедносно-обавештајне службе испунивши их свештеницима, талибанима и одбеглим нацистима – тако је настао Гестапо. У бившим социјалистичким земљама ситуација је пак супротна, јер су се безбедносно-обавештајне службе инфлитирале у све поре друштва, а најважније што су преузелe (православну) цркву, испунивши је агентима. Но, без обзира на ове разлике циљ им је исти – Моћ, на локалном, а даће Бог и планетарном нивоу без обзира на жртве и ако може током њиховог живота.

Због одласка у америчку амбасаду ради заштите од злостављања (они нису хтели да ме заштите) од стране косоварских дезертера, али и због критика режимлија које су појам "демократија” дефинисали као "лаж, пљачка, злочини, тоталитаризам”, постао сам мета злостављања ове групе. То се увећало када сам одбио да им се придружим или барем допустим да ми уређују сајт. Зато га већ годинама хакују и бришу све што им се не свиди везано за цркву, али и спознајне ствари јер шта би било с њима ако се народ пробуди и постане самосвестан. Неке текстове урушавају мењајући им речи у реченицама, а у некима након сваке 5-6 речи ставе по зарез. Поента је да текстови у литерарном смислу изгубе на квалитету, али и да на тај начин зауставе проток енергија с Духовног Плана који се одиграва кроз текстове. Касније су ме због уличних медитација прогласили државним непријатељем бр. 1, јер у Ира.. пардон, јер у Србији осим попова нико други не сме да се бави духовношћу. А њих друге ствари интересују.

Исто важи и за Гестапо – на Западу је већи ниво личних слобода, но ту је крај, јер за све што је истински важно одлуке доноси елита скривена тамом. Избори су од почетка до краја намештени јер су сви кандидати њихови – другим речима кечерски шоу да се народ мало забави. Духовност не постоји, већ је замењена јога пилатесом, мисаоним рингишпилима типа "откриј тајну” и визуализацијом која спонтано јача Его и развија моћи – значи идете уназад. Ако се неко и приближи Истини преко ноћи га уклоне јер Ватикан не допуста да се спознаје шире међ´ народом. За разлику од неких они нису забранили духовност већ су је преузели и изнутра је урушавају, oдлична им је као маска и након пар деценија рећи ће:"Ето видите да ту нема ништа, него да се ми вратимо Исусу и нашој мајци Цркви”. На исти начин покушали су и комунизмом да компромитују идеју хуманизма.

Моћници не трпе непослушне и слободне јер лоше утичу на друге, зато их треба сломити. Ово је у Београду трајало преко две године и да ми није било исцељујућих медитација доживео бих барем пет нервних сломова. Ко је прошао њихово злостављање, зна о чему говорим.

Упоредо са земаљским, трајали су и црномагијски напади на Емоционалном и енергетском нивоу Физичког Плана што је понекад умело да буде врло оптерећујуће, при чему сам неке од црномагијаша упознао и лично јер им је контакт са жртвом неупоредиво кориснији од фотографије. Многи су мајстори визуализације – има доста неафирмисаних сликара, затим природних психокинетичара и пројектора, пар њих сам поменуо у претходном тексту.

Последњих 7-8 месеци напади су постали неугоднији да би се након поглавља  "О напушавању” и појачали, па сам замолио Слободњаке за исцељујуће-заштитну медитацију што је врло брзо дало резултате. Пројектор је био у облику једнe животиње и покушавао је да продре у ауру кроз одређенy чакру, међутим медитација га је скоро тренутно одбацила од ње што је код њега изазвало израз збуњености (глава животиње попримила је његов лик), а када сам спознајом сазнао и његов идентитет на лицу му се појавио и благ израз стида. У питању је Живорад Михајловић-Славински.

Када ме је својевремено Владета уз присуство једног  саслужитеља на фин начин вређао и претио црномагијашима СПЦ-а, помислих: "Шта му то треба”? Исто то важи и за Славинског.

* * *

Текстови представљају канал духовних енергија само када су у оном облику у којем сам их ja записао, међутим ако их "неко” измени самом изменом и енергијама зле намере он нарушава хармонијски склад енергија текста што директно слаби проток духовних енергија. Од новца који дневно испросим сваки пут када одем на нет одрекнем се једног-два оброка па зато нисам у могућности да текстове стално проверавам и исправљам, а с друге стране сваки пут када нешто измене или избришу то је као да ми пљуну у тањир и кажу: "Пробај, видећеш да је укусније”, што знају, па зато то и чине. Особе које то чине нису обични хакери, већ црномагијаши чије су енергије зла толико јаке да сте их вероватно и осетили на сајту и због њих сам морао да уведем видео-писмо јер сам преко мејлова типа "добри човече помози” био изложен тако јаким црномагијским нападима да је то за неповеровати. То је свакако и један од ефикаснијих начина злостављања, сталан извор стреса и проверен начин да ме спрече да се духовно развијам, јер без обзира што ја себе доживљавам као безазленог и неважног свештеницима је битно да сваку, али баш сваку особу која покаже иоле озбиљнији интерес за духовност зауставе на њеном путу, јер би појавом духовника народ схватио у чему се она разликује од религија.

Зато моја оцена да су питању "примитивни, подли и зли људи” некима може деловати као груба, али је она потпуно објективна. Ако су у браку онда је то углавном због комшилука како их не би сврстали у групу "сумњивих”, али их брак и породица не интересују већ их само оптерећују проблемима и захтевима. То им је место где могу да се истуширају, једу и преспавају, али и психотерапеутска радионица где неуспехе, немоћ и понижења из сукоба са јачим од себе лече породичним злостављањем. Како су им животи у психоемоционалном смислу празни на невидљив или прикривен начин проваљују у животе других људи, поистовећују се са оним њиховим деловима који им привуку пажњу и покушавају да их преузму. Ако се жртва побуни постају отворено насилни, јер право је јачег да отме оно што му треба. Моћ да сломе нечију Слободну Вољу, понизе, обезвреде и спусте на њихов ниво, пљуну му у тањир и натерају га да то поједе чини суштину њихових живота.

Зло увек делује удружено јер су тако јачи и моћнији па попови СПЦ-а поодавно раде за Ватикан, а пекабејци за Гестапо са задатком да не само Србијанце, већ и остале Србе трајно задрже као полусвеснe католичко-муслиманскe робовe. Следећа фаза је да Ватикан и Гестапо у Русији, Кини и Индији доведу на власт свештенике и тиме те земље врате пар векова уназад јер им је циљ да спрече развој свести човечанства на сваки могући начин, а да то не доведе до отворене побуне народа. Све ово црномагијашки свештеници Римокатоличке, Јудаистичке, Исламске и Православне цркве – уз помоћ Гестапоа, раде како би животним енергијама милиона људских жртви хранили и јачали Контрауниверзум.