Црномагијаши СПЦ-а

Уколико сматрате да је "Дневник” извор истинитих информација, а "Фарма” културно-забавна емисија, онда ће вам стављање цркве и црне магије у исти кош изгледати непримерно, у супротном…

 

Већина религија паралелно са јавним ритуалима има развијену црномагијску праксу где прва три места заузимају Јудаистичка, Римокатоличка и Исламска црква. Код неких – рецимо Јудаистичке цркве, син из тачно одређених рабинских породица који је предвиђен да буде свештеник од најранијег доба бива подвргнут обуци у визуализацији и замишљању остала четири чула, што је услов за било какву успешну (црно)магијску операцију.

Које место у овој области припада Српској Православној Цркви тешко је одредити, али је чињеница да у пракси и те како користе црну магију. За разлику од претходно описаних, у СПЦ-у се магијаши ангажују на следећа два начина:

Преобраћеници су особе које су се интензивно бавиле црном магијом што је код њих довело до распада система, па су спас потражиле у цркви. Обећано им је да ће им греси бити опроштени те да ће бити исцељени уколико прихвате Христа, те сада своје моћи и навике усмеравају у одбрану цркве од непријатеља.

Регрути – Као и у послу са наркотицима, тако се и црномагијом особе могу бавити само уз одобрење државе, јер је читаво окултно подземље премрежено инспекторима и инсајдерима. Најбољи међу магичарима регрутују се по систему: "Боље да сам приђеш Христу, него да те ја приводим њему” и усмеравају ка непријатељима цркве.

- Црквени црномагијаши – У овом случају у питању је обред који се зове "бацање анатеме” и практикује се у Српској Православној Цркви, а информацију о томе добио сам лично од професора Владете Јеротића који је одлично упознат са дешавањима у њој.

Према мојим сазнањима у питању је црномагијски ритуал који се обавља тако, што већи број монаха и свештеника неколико пута дневно зазивају Христа и свеце да заштите СПЦ од "непријатеља цркве” или се моле "за њено здавље и напредак”, изговарајући притом жртвино име. С обзиром да је у питању групни ритуал који траје из дана у дан, овако усмерено дејство негативне енергије са Нижег Емоционалног Плана код жртве врло брзо може довести до појаве болести, озбиљних психичких поремећаја, па и смрти.

Уколико сте и сами жртва овог ритуала његово најјаче дејство осетићете суботом, недељом и верским празницима, где током литургије долази до сабирања енергија верника коју попови, монаси и регрутовани црномагијаши (помешани са верницима или се налазе у крипти цркве) визуализацијом усмеравају ка жртви. Циљ је углавном исти – сламање њене воље ради потчињавања црквеним властима, а уколико то не да резyлтате зазива се њено уклањање.

Наравно, места за грижу савести нема, јер ће им Христос све опростити с обзиром да они то чине због њега, зар не?

У сва три описана случаја за њих су непријатељи сви који не припадају њиховој секти, а баве се духовношћу. Осим наших, овој црномагијској групи припадају и босански црномагијаши који су у Србију дошли као избеглице, при чему су 70%  жене, 30% мушкарци, а из неког разлога већина њих живи у Земуну и околини. Црномагијску мрежу на терену води одељење Инквизиције које постоји при МУП-у на чијем челу се налази Зоран Луковић.  Иако део МУП-а, са њим одржавају тек најнеопходније логистичко-финансијске контакте, док њихов рад усмеравају и контролишу владике СПЦ-а. Одељење броји 40 припадника (35% старији, 65% млађи кадар) и у случају потребе – када раде ван Београда, имају одобрење за додатну попуну људством.

С обзиром да се последњих 18 месеци живим као бескућник и улични исцелитељ-просјак (у питању је фаза духовног развоја) поповима и талибанима постао сам сметња "јер по граду ширим јерес медитације и исцељења”.

Београд-Техеран, у чему је разлика?

Када је у питању исцељење, након што су се инспектори (који су ме проверавали) уверили да оно чиме се бавим има исцељујуће дејство, те да у финансијско/сексуалном смислу не бих злоупотребио пацијенте/пацијенткиње, почетком јануара 2010-те речено ми је да се могу бавити исцељењем под условом "да радим са иконама”. С обзиром да духовност и исцељење немају никакве везе са хришћанством и религијама (јер је у питању психолошко-духовни процес) одбио сам њихово условљавање, након чега су почели да ми праве проблеме и да ме злостављају.

Како би ме научили памети и спречили да не ширим јерес по граду, током протеклих годину дана у личном контакту наместили су ми четворо својих црномагијаша:

- Вера Јеленковић и Љубо (висок и крупан тип са белом брадом усуканом у две плетенице) – ул. Тршћанска 5а

- Никола Веселиновић – бул. Револуције 95

- Олгица Лончаревић – ул. Љутице Богдана 4

Уколико је некоме и даље страно повезивање цркве и црне магије покушаћу ту везу да појасним на следећи начин; наиме, осим директног црномагијског дејства које не треба објашњавати, оно што одређује коју енергију ће нека особа каналисати не зависи од тога којем духовном бићу се обраћа, већ од степена вибрација њене свести. Уколико је испуњена похлепом (Животни Его), нетолеранцијом, завишћу, агресивношћу, мржњом, осветом, жудњом за Апсолутном Моћи… и сличним негативностима Емоционалног Ега и уколико је њен Мисаони Его заробљен нелогичним идејама, једноумљем, лукавошћу,  подлошћу… онда је њена свест укорењена на Емоционалном Плану, пре свега на његовом нижем нивоу,тј. Нижем Астралу који је извор негативних енергија, али и енергија Моћи. Зато какав год да је мисаоно-вербални садржај њене молитве или колико год "високо духовном” бићу да се обраћа, та молитва не може доспети даље од Нижег нивоа Емоционалног Плана. Из тог разлога религије имају погубан учинак на човечанство јер попови (фратри, рабини, хоџе…), црномагијаши, талибани и верници својом укорењeношћу на Нижем нивоу Емоционалног Плана директно каналишу енергије Зла.