6    
УЛОГА СЕКСУАЛНОСТИ У ПРОЈЕКТУ НАЦИСТИЧКОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА

Јесте Оливере, улога сексуалности у пројекту Нацистичког Светског Поретка је - како сте то добро приметили, да "меље" људску врсту, односно да сталном поларизацијом и сукобима - везано за сексуалност, свест људске врсте држи на негативном нивоу емоција. Знате наравно да емоције могу имати и свој позитиван израз, попут: добронамерног става спрам некога, свиђања, вољења... и сличних.

Но, поларизацијом и сукобима везано за сексуалност, емоције Деце Земље спустају се на ниво испољавања који је по свом вибарционом опсегу прилично ниско на скали вибрација свести Деце Земље. То исто - спустање свести Деце Земље на негативан ниво емоција помоћу сексуланости радили су и у прошлости - сетите се само колико је жртава пало због испољавања сексуалности на један природан-биолошки начин, у временима у којима је црква прогонила и убијала свакога ко им је по неком њима сексуално-сумњивом смислу био крив.

Надамо се да су та мрачна и зла времена једном заувке остала за вама, и да ће људска врста на сексуалност гледати са тачке гледишта разума. А разум нам каже да сексуалност представља један од основних нагона људске врсте, који јој обезбеђује продужетак и увећање у биолошком смислу.
Сексуалност такође представља и можда главни извор задовољства људске врсте, јер се током сексуалног чина у ауру и енергетски систем особе спонтано каналишу енергије, које су по свом вибрационом нивоу веома позитивне и енергизујуће. Из тог разлога људска врста упражњава сексуалне односе и онда када не постоји намера за зачињањем деце, односно увећањем њихове породице/нације/врсте. Значи, то чине из разлога емоционалног задовољства.

Све ово ви наравно знате, но, ми смо то намерно представили у оваквом облику, тј. на овај начин, како бисмо вам дали могућност да ствари сагледате из птичије перспективе. Сексуалност је један од важнијих нагона људске врсте, но, уколико се будете фокусирали само на њега, све оно што вас чини посебним у Универзуму, једноставно речено нестаће у тами онога што ви зовете "сексуалним активностима".

Идеолози Нацистичког Светског Поретка јако добро знају колики је ниво могућности манипулацијâ и контроле Деце Земље преко сексуалности, те стога они на ту карту полажу приличан број својих снага. Жрвањ којим прича о хомосексуалности меље свест Деце земље тако је замишљен, да се ви - Деца Земље, нађете између промотера хомосексуалности у виду католика/крипто-католика и њихових одлучних противника - религија.

У овој последњој групи религија-противника хомосексуалности, најактивнији противник је Исламска црква, која је уједно и главни савезник Католичке цркве. На тај начин два главна организатора Нацистичког Светског Поретка - Католичка и Исламска црква, користећи хомосексуалност као мамац који у сваком тренутку може изазвати сукобе у друштвима широм света, мељу свест Деце Земље спустајући је на ниво негативног испољавања емоција.

Признајемо да је прича - везано за сексуалност, коју су стратези Нацистичког Светског Поретка - Језуити, осмисли прилично паметна, тј. паметно замишљена, но, оно што је лоше у читавој тој причи, јесте намера која има за циљ да користећи област сексуалности свест Деце Земље трајно вежу за Нижи ниво Емоционалног Плана. Надамо се вам је ово кратко каналисање помогло да разумете њихове намере и да ћете учинити све што је у вашој моћи да их спречите у томе.

Поздрављамо вас Децо Земље.

Духовне Енергије Универзума


INCESTO, HOMOSEXUALIDAD, PEDOFILIA - CAUSAS Y CONSECUENCIAS
О МРЕЖИ ХОМОСЕКСУАЛАЦА И ПЕДОФИЛА МЕЂУ ДЕМОНИСТИМА, ГЕСТАПО-АГЕНТИМА И ПОЛИТИЧАРИМА
О КЛАСИФИКАЦИЈИ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА
О ГЕНЕРИСАЊУ ХОМОСЕКСУАЛАЦА
О СВРСИ МАНИПУЛИСАЊА ХОМОСЕКСУАЛИЗМОМ
О ХОМОСЕКСУАЛНИМ ИМПЛАНТИМА
О ХОМОСЕКСУАЛНОЈ ЦРНОЈ МАГИЈИ И УВЕЋАЊУ ЛИЧНЕ МОЋИ
УЛОГА СЕКСУАЛНОСТИ У ПРОЈЕКТУ НАЦИСТИЧКОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА
О ИНЦЕСТУ КОД КАТОЛИКА И МУСЛИМАНА
О ХОМОСЕКСУАЛЦИМА ИЗ КАТОЛИЧКЕ ЦРКВЕ
О НЕЧЕМУ О ЧЕМУ ЋЕТЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ...
О УТИЦАЈУ СЕКСУАЛНОГ ИДЕНТИТЕТА НА СТРУКТУРУ СВЕСТИ

О ХОМОФОБИЈИ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

04 март 17-те године ере Водолије - Београд/Србија