6    
ПОРУКА РУСКОЈ ФЕДЕРАЦИЈИ И ПРЕДСЕДНИКУ ПУТИНУ

Поштовани председниче Путин, поштована господо из Руске Федерације која имате улогу Моћника у истој, ми — Духовне Енергије Универзума које каналишемо поруке и информације кроз Оливера, желеле бисмо да искористимо ову прилику да са вама поделимо извесна сазнања и информације које су нам доступне.

Ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, дубоко смо забринуте због развоја ситуације на планети Земљи. Као што можемо видети и поред напора већег броја Духовника да се на вашој планети поново успоставе мир, сарадња и разумевање међу људима и народима, ствари се само погоршавају. Разлога, тј. узрока који воде овом погоршању је више, најважнији је негативно деловање организације коју смо ми назвали: Нацистичким Светским Поретком.

Нацистички Светски Поредак није настао скоро — није настао чак ни уочи Другог Светског рата, већ његов настанак датира у 12—13 веку, када су католички крсташи склопили низ договора са муслиманским вођама ондашњег времена. Као последица тих договора уследио је пад Константинопоља и 500 година дуго поробљавање балканских, и многих других народа од стране муслиманских фанатика.

После скоро 100 година паузе, тј. Слободе, балкански народи понову су гурнути под поље утицаја муслимана. Они који су учинили то, тј. који су поново покренули тај жрвањ смрти и патње, јесу демонизовани свештеници, монаси и монахиње Католичке цркве. 

О злочинима ове демонско-црномагијске секте на неки начин сувишно је и говорити, јер су они познати читавој широј јавности. Оно што забрињава нас — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, јесте тишина која одзвања, а која се тиче одговорности поменутих демонизованих свештеника, монаха и монахиња Католичке цркве.

Да ли је могуће да осим Оливера нико нема храбрости да њихове злочине, тј. одговорност за чињење истих, изнесе у јавност и да у једном дужем периоду истраје у томе изношењу чињеница ускладу са Истином. Ово истичемо, јер уколико неко утицајан у свету — значи неко чија реч има одговарајућу тежину у светској јавности, не изговори Истину о кривици поменутих демонизованих свештеника, монаха и монахиња Католичке цркве, уверавамо вас да ће будућност — ваша, ваших породица, пријатеља и читаве људске врсте, бити изузетно крвава и трагична.

Стога да бисте што је могуће пре спречили један такав развој ситуације, господине Председниче, господо Моћници Руске Федерације ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум замолиле бисмо вас да што је могуће пре и на што је могуће јаснији и директнији начин изађете у јавност са поменутим чињеницама.

Непријатности и непријатељства којима ћете бити изложени због тога биће велика и трајаће дуго, али ће то бити неопходан корак ка успостављању мира, разумевања и сарадње међу људима и народима на планети Земљи.

Напори које Оливер чини у том правцу велики су — нарочито гледано на услове живота у којима борави, и степен и трајање злостављања којем је био и којем је и даље изложен. Додуше, протеклих недељу дана интезитет његовог злостављања прилично је опао, али је питање колико ће такав однос према њему трајати.

Елем, како је ово на неки начин био увод у тему, сада бисмо желели да изнесемо извесне информације које вам могу помоћи да што јасније разумете ситауцију у којој се налазите. То се пре свега тиче односа Србијанаца и Срба према вама — мислиимо на Руску Федерацију, али и на њихов међусобни однос.
 

Да почнемо од њих.

Дакле, Срби и Србијанци нису један народ који је сплетом историјских околности — на које није имао утицаја, живео у неколико држава. Срби су народ који се на Балкан доселио са Блиског истока пре неких 6,000 година, док су Србијанци локално племе које је ту поникло 1,000—2,000 година након досељавања Срба.

Стога свако изједњачавање ова два народа у старту вас уводи у забуну и тиме се могућност да направите грешку у односу према њима изузетно увећава.
 

Сада што се тиче вас.

Ми смо вас више пута до сада упозоравали и делили извесне савете, који су по нашој процени били веома вредни. Но, изгледа да особе чија је дужност да начине процену аутентичности каналисања која објављујемо преко Оливера, то нису учиниле на прави начин. Овим не желимо да омаловажимо њихову стручност и уложени труд, већ да истакнемо чињеницу да су информације које објављујемо преко Оливера тачне и веома важне по опстанак људске врсте на планети Земљи.

Зато се надамо да ће им се у будућности придати много већи значај, него што је то био случај до сада.

Поздрављамо вас Децо Земље.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

04 мај 17-те године ере водолије — Београд/Србија