6  
О СТАДУ, ПАСТИРУ И ВУКОВИМА

Када говоримо о хомо, лезбо, бисексуалним и трансродним особама и њиховом положају у друштву, не можемо а да не приметимо улогу коју имају у плановима Поретка о чему смо већ писали у једном ранијем тексту, но, осим субверзивног, постоји још један задатак који морају обавити.

Улога пастира је да се брине о стаду и чува од крадљиваца и дивљих животиња, међутим, уколико опасност по стадо не постоји, тиме и улога пастира губи на значају. Како је протеклих 50 година захваљујући пре свега образовању, науци, култури и уметности значај цркве код становништва западних и комунистичких држава слабио уз знатно смањење броја вјерника, католичка црква која из дубоке сенке влада Сједињеним Америчким Државама, Европом и већим делом света, одлучила је да хомо, лезбо, бисексуалне и трансродне особе одиграју улогу злог вука који ће натерати стадо да затражи заштиту свог пастира. Стога је користећи полуге моћи покренула широку акцију остваривања права ових група, те иако представљају тек 2-3% становништва планете, борба за права хомо, лезбо, бисексуалних и трансродних особа проглашена је најважниим пројектом новог миленијума.

Скоро половина становништва планете живи у ропству, умире од глади, болести, немаштине, но, робовски рад деце, дечија проституција, недостатак основног образовања, воде за пиће, незапосленост, ратови, расизам, милиони имиграната, избрисана права радника у посткомунистичим земљама... бледе пред светим гралом борбе за права сексуланих мањина. Од идеје поштовања права на слободно испољавање сексуалности на начин који одговара природи саме особе, брзо се прешло на поље друштвеног инжињеринга - омиљену област свих тоталитарних режима, и агресивним наступом застрашило светско јавно мнење. Тешко је данас наћи некога ко припада "традиционалном" начину испољавања сексуалности, а да не осећа забринутост и страх од хомо бракова и њиховог усвајања деце, могуће легализације педофилије и потискивања хетеросексуалности агресивним наметањем ових група медијско-пропагандним ратом и системским васпитавањем деце од узраста вртића и основне школе.

Изгледа да је суштина ове стратегије да се хетеросексуалцима наметне осећај кривице, због своје сексуалне орјентације.

Црква је одувек користила поље сексуалости за застрашивање верника, јер сексуални страхови припадају групи основних страхова и стога делују на човечанство у целини - у прошлости је то био осећај кривице и страха због "грешног" зачећа, данас се застрашивање врши директним нападом на хетеросексуалност, као основни облик испољаваља сексуалности људске врсте. И у тој борби између заступника хомо и хетеро сексуалности, црква је јасно и одлучно стала у одбрану хетеро начина испољавања сексуалности и заштиту традиционалне породице, чиме је успела да поврати одбегле, регрутује до тада незаинтересоване вернике, увећа свој утицај у народу и истовремено компромитује идеју хуманистичког друштва.

Вукови су добро одиграли своју улогу, зар не?!

 

СЛИЧНО:

1. РЕЛИГИЈЕ
2. ВЕРА, ЗНАЊЕ, ДИРЕКТНО ИСКУСТВО

3. ЕНЕРГИЈЕ ЗЛА
4. КРВАВИ БОГОВИ ЕМОЦИОНАЛНОГ ПЛАНА
5. ПРЕДЛОГ ЗАКОНА О РЕЛИГИЈСКИМ И ДУХОВНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА
6. МАТЕРИЈАЛИЗАМ, РЕЛИГИОЗНОСТ, РАЦИОНАЛИЗАМ, ДУХОВНОСТ
7. РЕЛИГИЈЕ И ДЕМОНИ 
8. О КРШТЕЊУ
9. ИСПОВЕСТ ПРАВОСЛАВНОГ СВЕШТЕНИКА
10. О ЏОНАТАНОВОМ ЗАЧЕЋУ
11. О КРСТУ, ПРИЧЕШЋУ И ЏОНАТАНОВОЈ „СМРТИ“
12. О ДОМАЋИНИМА
13. КАКО СВЕШТЕНИЦИ МАНИПУЛИШУ МОЋНИЦИМА
14. О СТАДУ, ПАСТИРУ И ВУКОВИМА
15. ЦРКВА И ПОЛИЦИЈА
16. СВЕТО ДЕМОНСКО ЗЛАТО


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

11 јануар 15 године ере Водолије - азилантски центар Грбе надомак Спужа/Црна Гора