6
О ОДУЗИМАЊУ ЕНЕРГИЈА МОЋИ КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА

(Прекјуче смо због злостављања од стране косовара Слободана, његовог другара Дамира (и Едина) морали да напустимо фирму у којој смо радили, као и стан,тј. собу у којој смо становали. Као спонтан одговор на наше размишљање о злу које су нам током протеклих 19 година нанели косоварски злочинци, започе каналисање које следи...)

Оливере, упитали сте се како стати на крај злочинима које косоварски дезертери чине према вама, од тренутка свог кукавичког бекства са Космета.

Запитаност на коју ви имате право Оливере, узрокована је злом које вам је узроковао косовар Слободан Денић-Цоби, који вас је од првог дана вређао, понижавао и омаловажавао. Разлог за такво његово понашање према вама Оливере, не требате тражити далеко - једноставно речено, косоварски дезертери су веома примитиван, прост, лажљив, бескарактеран и зао народ. Ово "народ" немојте да вас збуни, јер иако су пореклом Србијанци и Срби, временом, они су у потпуности прихватили менталитет косовских Албанаца, који се битно разликује од менталитета Албанаца који живе у Албанији. У жаргону, тај менталитет назива се: шиптарским менталитетом.

Е, па, због шиптарског менталитета косоварских дезертера, ви сте Оливере од 2000-те године изложени бруталном прогону и злостављању од стране косоварских дезертера не само у Србији, већ и у Црној Гори. Да којим случајем живите у некој трећој земљи - рецимо Русији, косоварски дезертери који живе тамо, следећи своје животињско-садистичке импулсе, организовали би се и нашли начина да вам загорчају живот.

Како ваше злостављање од стране косоварских дезертера траје ево већ 19-ту годину, без икаквих назнака да ће у скорашње време престати, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум у складу са овлаштењима која су нам дата, одлучиле смо да косоварске дезертере казнимо тако што ћемо им одузети сву Моћ коју поседују, а коју тако беспоштедно и брутално злоупотребљавају. То даље значи да ће у наредним месецима и годинама косоварски дезертери на личном нивоу губити способност агресивног деловања спрам других, како бисмо им - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, помогле да искусе како је живети и радити међу људима када сте лишени енергија Моћи.

Ова наша помоћ косоварским дезертерима који живе у Србији и Црној Гори трајаће дотле, док они - косоварски дезертери, не схвате да је недопустиво иживљавати се над беспомоћним и слабијима од себе. Колико ће им времена/живота требати да схвате ту тако једноставну чињеницу не знамо, али знамо да све што учините другима, морате искусити на сопственој кожи - да се тако изразимо.

У нади да смо вам овим каналисањем помогле да боље разумете стварност у коју сте уроњени и коју проживљавате из дана у дан, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и рад у Црној Гори.

Духовне Енергије Универзумаскенови: 1 2

ПИСМО КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА И ИЗБЕГЛИЦАМА
О ЗЛОЧИНИМА НИКОЛЕ ПОПОВИЋА - ПУКОВНИКА ДРЖАВНЕ БЕЗБЕДНОСТИ СРБИЈЕ
О ЗЛОЧИНИМА АЛЕКСАНДРА ПОПОВИЋА
ИСТИНА О ПРОТЕРИВАЊУ СРБА И СРБИЈАНАЦА СА КОСМЕТА
О ОДУЗИМАЊУ ЕНЕРГИЈА МОЋИ КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА
О ПОЛУЖИВОТИЊСКИМ ВРСТАМА
О ЉУДОЖДЕРИМА
О ЖИВОТИЊАМА МЕЂУ ЉУДИМА
ЉУДИ ИЛИ ЖИВОТИЊЕ
ЗАЩИТА ОТ ЭНЕРГЕТИЧЕСКОГО ВАМПИРА НИКОЛАЯ ПОПОВИЧ
О ПРЕСТУПЛЕНИЯХ КОСОВАРСКИХ ДЕЗЕРТИРЫ
SOBRE LA CONCIENCIA SEMI-ANIMAL Y PENAL DE LOS DESERTORES - CRIMINALES DE KOSOVARES


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

28 јануар 19-те године еона Водолије - Подгорица/Црна Гор
а