6   
О ЦРНОМАГИЈСКОЈ ПЕДОФИЛИЈИ СВЕШТЕНИКА И МОНАХА СРБИЈАНСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ

Више пута до сада помињали смо педофилију, али не директно и не на начин из кога би се недвосмислено могло закључити на кога се те напомене о педофилији односе. Ако та наша суптилна упозорења нису дала резултата и собзиром да су пекабејци и црномагијаши Србијанске Православне Цркве наставили са демонизовањем и нападима на Духовника - мислимо на Оливера, који је под заштитом нас - Духовних Енергија Универзума, сада ћемо бити директни, са надом да ће можда директан приступ дати успеха у дисциплиновању и довођењу свести свештеника/монаха и пекабејаца на ниво, који је близак нивоу свести људске врсте. Садашњи њихов ниво свести пак, представља ниво демонизоване и полуживотињске свести.

Елем, увод јесте мало подужи, али видећете да има разлога за то. Наиме, пролетос смо најавили да ћемо се мало подробније позабавити убиствима жена и девојака - пре свих малолетница, које су убијене на један бруталан начин. Као убице појавили су се - у случајевима у којима су откривени, ликови који својом психолошком структуром одају психопатску структуру личности.

Подсетили бисмо вас да психопатија значи одсуство сваке врсте емпатије и саучешћа у болу, са особом која пати. Захваљујући томе, психопата је у стању да почини сваки могући злочин, а да при томе ни за тренутак не постави себи питање да ли је тако нешто у реду. Зато су психопате веома цењене у безбедносно-обавештајно-терористичким службама, као што је рецимо Гестапо.

Ове службе на својој платној листи имају већи број психопата разних структура образовања, социјалног порекла, усвојених вештина... и слично, које користе у складу са задатком, односно циљем који им је одређен за извршење, Припрема психопата за извршење неког злочина веома је студиозна и у њој учествује више департмана, однсоно одељења Гестапоа, ради што бољег и успешнијег извршења задатка-плана.

Но, да би се овако један замишљен план остварио, неопходно је пре свега довести датог психопату у стање свести, које ће гарантовати да се он неће предомислити и у кључном тренутку одустати од извршења убиства.

Тај део програмирања психопата за злочин обављају свештеници и монаси ваше, али и осталих цркви-религија. Тај део програмирања представља најтамнију страну њиховог деловања и призиви Демона које свештеници и монаси обављају током тог процеса, тако су зле природе, да је прилично добро што немате увида у тај процес, јер би вам буквално речено позлило.

Ми смо пак имуни на такве демонске утицаје, али смо притом потпуно одлучни да вашу јавност упознамо са њима.

Елем, да се вратимо на педофилију.

"Где је улога педофилије у читавој овој причи, односно, на кога се она односи" - питате се?

Па, на свештенике и монахе, пекабејци не учествују у томе, иако су прилично демонизовани. За свештенике и монахе који се активно баве црном магијом, енергетксо вампирисање верника представља важан извор животне енергије, при чему су им нарочито важна деца.

Деца су наиме, једна врста небрањеног складишта животне енергије најбољег квалитета, што енергетским вампирима подиже ниво задовољства животом и јача Личну Моћ. Зато је од почетка оснивања ових демонских секти, педофилија ишла руку под руку са религиозношћу. 
У неким временима чак се и сматрало нормалним да деца "служе" свештенике, јер је то као за њихово - дечије, добро - тако су свештеници и монаси уверавали заплашене и заостале вернике својих секти. 
Иако је од тада свест људске врсте прилично напредовала, са педофилијским искорисштавањем деце и даље се наставило, додуше на један скривенији начин.

Када су у питању свештеници и монаси ваше - Србијанске Православне Цркве, ту не можемо ништа додати, ни одузети од онога што смо већ рекли у претходном делу текста. Ваши пекабејци знају све њихове педофилске активности, али их толеришу, јер на тај начин контролишу свештенике и монахе, који опет имају огроман манипулаторски утицај на народ, односно вернике.

На крају када погледате, жртве су деца, која ће наставити да расту са раном на Развојној Свести Душе и која ће и током свог одраслог периода, повремено бити злостављана од тих истих свештеника и монаха Србијанске Православне Цркве.

Ваше бављење духовним исцељењем деце покварило би им ове већ успостављене везе контроле - а оно што је за њих изузетно опасно, могло би довести да након исцељења неки од њих и јавно проговоре о сексуалном злостављању, које су доживели од стране свештеника и монаха Србијанске Православне Цркве.

Док је пак ваша тајна полиција оваква, кава је сада, они су сигурни, јер им је у обостраном интересу да народ пати, а да они попут средњовековних великана уживају у плодовима рада и још којечега, својих понижених и поробљених саплеменика.

"Докле"? - питамо се.

Духовне Енергије Универзума


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

23 април 16-те године ере Водолије - Београд/Србија