68

СЛОБОДА ТЕБИ ЈЕ ИМЕ

Колетерална штета – назив за цивилне жртве дејства НАТО-а, садржи у себи толико нељудскости, да би могао постати епитаф Нацистичког Светског Поретка.

Но, колико ће још времена проћи до тада, не знамо, али знамо да је буђење већ почело и да га нико неможе зауставити, јер ми, ви који читате ове редове и хиљаде Слободњака широм света, искре смо које шире пламен Слободе планетом.

Осетили сте, зар не, осетили сте одзив енергија Слободе током читања претходне реченице. Tако оне делују – потребно је само да се отворите и допустите им да се кроз вас испоље. То је важан задатак, јер Слобода је одувек била замајац који вас је водио напред.

Без ње… ох…тешко је то и рећи, али без ње би лагано клизили ка пропасти и самоуништењу људске врсте.

Погледајте неслободна друштва – милиони људи сатерни у стада, уплашени за живот, посао, оброк, за сутрашње свануће, како покорно трају из дана у дан.

Ох човече, то није живот достојан тебе, ти ниси рођен да будеш роб – Слобода теби је име.

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова