68  
О КАРАНТИНУ ЗА СРБИЈАНЦЕ

Јесте Оливере, злочинци из србијанског Гестапоа пред другим Гестапоима правдају ваше злостављање тиме, "да сте их ви преварили за 9.600 евра". То значи да сте ви - Оливер Сергеевич Морозов који је материјализовао Просветљење, преварили њих - Гестапо-агенте из србијанског Гестапоа за 9.600 евра, тако што сте узели поменути износ евра од њих, обећавши им у замену извесне услуге обавештајно-субверзивне природе.

То је прича коју Олоши из србијанског Гестапоа пласирају свим Гетапо службама, када сте ви у питању. Ту причу годинама Олоши из србијанског Гестапоа пласирају и агентима исламогорског Гестапоа, преко њих и агентима јудео-католичког Гестапоа.

Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум свуда смо и у свему, те су нам из тог разлог познате судбине свих људи на планети Земљи и широм Универзума, свих Развојних Свести Душа. На основу тих наших спознаја, слободно можемо рећи - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да нисмо - понављамо: да нисмо до сада упознале неки народ у којем постоји тако велика концентрација олоша, као што је то случај са србијанским народом.

Србијанци као народ нису потпуни олош, они имају и позитивних карактеристика које су за поштовање, но, све што је добро и позитивно код Србијанаца, у тако дубокој је сенци коју праве олоши из редова њиховог народа - србијанског, да се стиче утисак да код њих не постоји ништа добро и људско.

Но, тако је како је, ви сте сви бића Слободне Воље, те стога сами бирате пут развоја или стагнације. Развој вас води вишим нивоима свести и отвара врата Универзума, стагнација вас веже за физички план планете Земље и закон Карме и Дарме све дотле, док не материјализујете Просветљење. То може бити изузетно дуг пут, нарочито за оне које је Моћ узела под своје.

Да се та прича не би превише негативно одразила на дешавања широм Универзума, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, одлучиле смо да у складу са овлашћењима која су нам дата од стране самог Универзума, ограничимо зло које је веома јако и агресивно код Србијанаца, на нама доступне начине. Тих начина има више, један од ефикаснијих је карантин.

Карантин је Децо Земље известан болнички простор, који је изолован од осталих делова болнице и болничког особља. У њему бораве, тј. лече се пацијенти који болују од разних облика болести, које су по својој природи преносиве. Како се поменута болест не би пренела и на остале становнике/пацијенте, болесници од поменуте болести смештају се у изоловани део болничког простора - у карантин.

Како бисмо Децу Земље заштитиле од зла које Србијанци суманато шире својим додиром, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, одлучиле смо да србијански народ сместимо у карантин све дотле, док он не успе да превлада зло које је у њему изузетно јако и дубоко укорењено. То свакако да неће бити брз процес, али то није до нас - Духовних Енергија Универзума које прожимамо читав Универзум, већ до Србијанаца. Колико ће њима - Србијанцима, требати времена док не буду променили себе на позитиван начин, не знамо, али знамо да ће читаво време док не успеју у томе, боравити у карантину.

У нади да смо вам овим каналисањем додатно појасниле стварност у коју сте уроњени, и коју проживљавате из дана у дан, поздрављамо вас Децео Земље, као што поздрављамои вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и брз опоравак.

Духовне Енергије Универзума

 

О 9.600 ЕВРА 
О КАРАНТИНУ ЗА СРБИЈАНЦЕ
О СРБИЈАНЦИМА


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

27 мај 19-те године еона Водолије - Београд/Србија