67 
О СРБИЈАНСКОМ ЧОПОРУ

Оливере, ваш став о србијанском чопору коликогод делује на први поглед помало увредљив, он је 1000% истинит, али "до коске" - што бисте ви рекли.

О Србијанцима смо толико пута до сада - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, каналисале, да нам је више мука од њих - Србијанца, да се тако изразимо. Но, како су код Србијанаца животињски импулси веома јаки и доминанти, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, потрудићемо се да детаљније појаснимо психо-емоционалну структуру србијанског чопора.

Чопор је као што вероватно знате, скуп, тј. повећа група животиња које припадају једној те истој врсти. То даље значи да у чопору не може егзистирати припадник неке друге врсте, јер би се он као такав, доживљавао,тј. доживео, као непријатељ. Тада чопор не би био монолитан.

Ова карактеристика чопора није једина, али је једна од најважнијих, те смо је из тог разлога и издвојиле, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, како бисмо што је могуће боље и јасније појасниле психо-емоционалну динамику србијанског чопора као таквог. Код Србијанаца чопоративна свест није спољно-доминантна, већ је замаскирана гомилом лепих речи и флоскула - нешто слично као и код муслимана, само мало интелигентије разрађено.

Но и поред тога, свакоме ко поседује развијен дар аналитичког размишљања, јасно је да Србијанцима влада чопоративна свест. Оно што је за њих - Србијанце, карактеристично, јесте висок степен бруталности и зла према онима који нису припадници србијанског чопора, што води томе да се чопор слади њиховом патњом и беспомоћношћу.

Како смо ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, до сада неколико пута обећавале Србијанцима да ће бити враћени на ниво свести који својим понашањем заслужују, потврдиле бисмо то наше обећање, са назнаком да ће Србијанци бити враћени на ниво чопора, јер по свом понашању и поступцима то заслужују.

Ово свакако не значи да ће они одбацити тековине развоја цивилизације и почети да реже, лају и нападају пролазнике, већ да ће мало по мало, све што су прикупили и покрали од других народа који су живели или и даље живе са њима, бити враћено правим власницима, а да ће Србијанцима остати само оно што им и припада, а што су успели да препознају и материјализују у стању свести једног чопора.

Овај процес није брз, али је он трајан, тј. пратиће Србијанце током наредних векова све док не успеју да превазиђу зло и чопоративну свест, која је у њима изузетно јака и дубоко укорењена.

У нади да смо вам овим каналисањем додатно појасниле стварност у коју сте уроњени, и коју проживљавате из дана у дан, поздраљамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и брз опоравак од повреде.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

24 мај 19-те године еона Водолије - Београд/Србија