67

КРВАВИ БОГОВИ ЕМОЦИОНАЛНОГ ПЛАНА

Колико год да смо говорећи о религијама и њиховој негативној улози, покушавали да појаснимо механизме контроле човечанства, један део приче и даље је остајао неиспричан. Тај део биће објашњен у овом тексту.

Рођен од девице или жене? Умро на крсту или у кругу породице? Божанског или људског порекла?

Ово су тек неке од дилема, које се спонтано јављају када говоримо о религијама – у овом случају хришћанству, и иако можда делује помало извештачено, трудићемо се да задржимо што објективнији поглед на тему. Свакако да верници – свештеници и талибани пре свих, ни тиме неће бити задовољни, но свако има право да му се нешто не свиди, а како су религије корпорације с невероватним приливом капитала и објективном моћи у свету, важно је да што је могуће више осветлимо тајне токове њихове моћи, јер ћемо једино тако успети да умањимо негативан утицај који врше.

У том грму лежи зец
Пре појаве монотеистичких религија свако ко је имао спонтану везу с Духовним Планом, био је поштован и цењен од стране заједнице у којој је живео. Иако се на овај предхришћански период гледа као на доба заосталости, морате признати да је у духовном смислу он био много напреднији у односу на данашњи, јер иако црквени п
ропагатори прелазак са пантеона богова на монотеизам сматрају значајним колико и проналазак точка, очигледно је да је у питању прелазак са слободног (намерно не кажемо демократског), на тоталитарни религијски систем. Пантеони богова – римски, грчки, египатски, словенски… представљали су у најширем смислу те речи јак израз верских слобода грађана, па би се рецимо боеми у тешким животним ситуацијама молили и приносили жртве – најчешће у вину и грожђу, Бахусу, ловци и ратари Дијани, путници и научници Меркуру… и тако даље.

На овај начин, свако од њих је задовољавао потребу за обожавањем и вером у одређеног бога, а да притом није долазио у сукоб са осталим верницима. Но, преотимањем моћи од стране хришћанске цркве долази до успостављања тоталитарног верског система, током кога су потпуно уништена светилишта и свештенство многобожачких религија, где год да су деловали. Упоредо са тиме, дошло је до наглог нарастања моћи хришћанских свештеника, јер су претњама и застрашивањем "божјим судом” успели да потчине и владаре и племство. Какав је ово утицај имало на колективну свест човечанства, довољно је рећи да се тај период људске историје зове "тамни средњи век”, па иако су се крајем 19 века ствари знатно поправиле, свештенство хришћанске цркве у својим рукама и даље је држало конце моћи света.

Током прве половине 20 века многи хуманистички покрети имали су снажно пробуђујуће дејство, но, никада нису успели да јаче ослабе моћ цркве, јер је она попут Хидре са стотину глава проналазила нове и лукавије начине да је сачува. Последњих 20-ак година пак светом – а нарочито Северном Америком, нарастао је покрет који нема чврсту структуру, због чега је постао пријемчив за широк круг људи. Неко га зове "Ново Доба”, а неко "доба Водолије” које убрзава вибрације свести, услед чега ћете лакше осетити титраје Духовног Плана. Мада тако не изгледа, ово је изузетно важан период, јер ће и најмањи контакт с Духовним Планом имати јак развојни учинак на вас. Тада долази до убрзања карме, где се след животно важних догађаја на неки начин згушњава и у много бржем ритму него што би то иначе текло, испољава. Све ове промене ни у једном свом делу не зависе од вас, већ је то испољавање једне од фаза Универзума, коју ви можете искористити да вас попут великог таласа у развојном смислу уздигне.

Крвави богови Нижег Емоционалног Плана
У тексту о Енергијама Зла већ смо говорили о њиховом настанку и структури, па се ово поглавље на неки начин може сматрати саставним делом тог текста.

Како би Енергије Зла увећале и оснажиле сопствену енергетску залиху, организовале су свести са нижим вибрацијама од вибрација Контрауниверзума да у редовним временским периодима побуђују на емитовање оне енергије, којима Контрауниверзум јача себе. Те енергије припадају спектру негативних емоција – страху, мржњи, патњи… и сличним, јер су у енергетском смислу најпотентније. Да би се тако нешто остварило, Енергије Зла су на Физичком Плану организовале мрежу особа које ће у њихово име побуђивати емитовање енергија овог снопа. Те особе су религијски свештеници.

Иако се многи могу осетити повређеним коришћењем израза "црномагијашки свештеници”, он је потпуно тачан, јер су већина свештеника хришћанске, јудаистичке и исламске цркве веома моћни и истренирани црномагијски оператери. Други део чине Гестапо агенти (у слободним државама безбедњаци и обавештајци), а трећи обични свештеници које бисмо могли назвати црномагијашима, али само у метафоричком смислу, јер сопственом заосталошћу и незнањем спутавају милијарде верника да се извуку из живог песка Емоционалног Плана, па зло које тиме чине, равно је масовном злочину с предумишљајем.

Елем, како би био обезбеђен сталан – а најбоље свакодневан енергетски ток ка Енергијама Зла, измишљене су или су пак искориштене и злоупотребљене стварне историјске личности као живи симболи тих религија. Но, измишљене или стварне, у оба случаја дејство је имало исти учинак: верници који су претходно доведени у стање страха (због почињених греха и злочина, скоре пропасти света, мучења у Паклу…), побуђеним негативним енергијама које су путем молитве усмеравали ка својим "боговима” свакодневно су пунили Нижи ниво Емоционалног Плана. Такође су масовна убиства и ратови у којима су непријатељи убијани или се гинуло у име Исуса, Алаха и Јехове, у енергетском смислу невероватно оснажила Контрауниверзум.

Све ово о чему говоримо чак и на духовнике може деловати шокантно, док ће га верници одбацити с гнушањем. Но, уколико скупе довољно храбрости и објективности за једно непристрасно просуђивање, видеће да је једина сврха религија зла побуђивање и емитовање непрегледне количине негативних енергија, чиме човечанство држе у ропству физичко-емоционалног нивоа бивствовања.

На овај начин људска врста осуђена је на лагано, али постојано пропадање, где ће служити попут енергетских крава-музара да сопственом негативном енергијом храни и одржава у живот Контрауниверзум. Уколико до тога дође, била би то трагедија немерљивих размера са последицама по Универзум које је тешко и замислити, јер колико год да већина вас о њему размишља у појмовима "свемоћан”, "свемогућ” и слично, он то свакако није, јер је сачињен од Безусловне Љубави. Због тога је Универзум – веровали или не, мек и осетљив попут бебиног додира, па му је у овој по њега пресудној фази неопходна ваша помоћ.

Буђењем и развојем сопствене свести, те напуштањем физичко-емоционалног и уздизањем на мисаоно-духовни ниво деловања, оставићете Енергије Зла без свакодневног пуњења енергијама страха, мржње, патње… услед чега ће оне успорити, а временом и потпуно смањити обим свог деловања. Зато објављивање истине о сврси религија зла представља неопходан корак у вашем буђењу и изласку из лавиринта патње. Тек након тога следиће постепено и благо успињање ваше свести, која ће затим наставити да следи свој природан развојни ток.

Промене које тада буду настале, биће доказ да је човечанство након дугог и тамног периода под ропством религија зла најзад успело да се пробуди и препозна своју духовну суштину. Све што вам се током духовног развоја деси имаће велики и судбоносни значај по вас, јер пронаћи сопствену сврху и Пут, представља највећи домет духовног развоја сваке особе. Од тренутка када закорачите њиме, Пут и ви бићете као два дела исте целине и где год да одете, са киме год да сте, након тога за вас ништа више неће бити исто. Промене које вас захвате биће толико темељите да ће вам живот који сте пре тога живели, личити на дечије одрастање. Одрастање у духовном смислу пак не значи уозбиљавање, већ препуштање енергијама Истине, Слободе и Љубави да вас потпуно испуне, након чега је Просветљење тек ствар рутине и одиграће се онда када за то будете спремни.
 

1. РЕЛИГИЈЕ
2. ВЕРА, ЗНАЊЕ, ДИРЕКТНО ИСКУСТВО
3. ЕНЕРГИЈЕ ЗЛА
4. КРВАВИ БОГОВИ ЕМОЦИОНАЛНОГ ПЛАНА


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова